Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 03 18, 16:50)
ax.gif Ne, nemačiau.. O čia kur rodo?  blush2.gif

Man atrodo per TV3. Reikia žiūrėti anonsą ir kai rodo numeirus, kuriais reikia skambinti matosi ir tavasis angeliukas.
Atsakyti
Atsiprasau, pataisysiu Jus. ne per Tv3, bet per LNK rodo. Kovo 22d. GERUMO DIENOS vaizdo reportazelius transliuoja
Atsakyti
blush2.gif Matyt, neatidi esu (arba ne tą reklamos dalį mačiau..) - nepastebėjau.

Na, o kaip su ligoniukais - renkam ką nors???
Atsakyti
sveiki, aš prisidėsiu. Nėra, tai kaip visada - į tavo sąskaitėlę (šiandien arba ryt padarysiu pavedimą)
Atsakyti
ką tik atlikta.
Atsakyti
Gavome pagalbos sauksma is Kauno Kliniku vaiku onkologinio skyriaus mediku( vyr gyd. Giedres Rutkauskienes laiskas) Labai reikalingas centrinis kateteris intraveniniam maitinimui 3 men mazyliui, esanciam po sunkios operacijos. Abu teveliai- nepilnameciai ir neturi galimybiu kudikeliui jo nupirkti. ligonine taip pat neturi sio kateterio (kaina 400 litu) Gal galima butu padeti siam mazyliui isgyventi? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
siaubas, 400 litų ar vaikiuko gyvybė. Trūksta žodžių. O sakyk, kur galima pinigėlius pervesti. Truputį padėčiau, ne visus.
Atsakyti
kadangi atstovauju "mamu unijos" fonda, tad jei neatsirastu supermamytes, kuri gyvena Kaune ir kuri apsiimtu si reikala tvarkyti, tuomet siulau tai daryti per fonda, nurodant konkrecia pavedimo paskirti. Blogiausia tai , kad siandien sekmadienis ir per ji reikia susiorganizuoti lesas, nes isivaizduoju kaip tas kudikelis kencia. fondo puslapyje yra saskaita: www.mamunija.lt
Nuo kito menesio fondas prades teikti viesas ataskaitas visuomenei.
Atsakyti
QUOTE(epponna @ 2009 03 22, 18:10)
kadangi atstovauju "mamu unijos" fonda, tad jei neatsirastu supermamytes, kuri gyvena Kaune ir kuri apsiimtu si reikala tvarkyti, tuomet siulau tai daryti per fonda, nurodant konkrecia pavedimo paskirti. Blogiausia tai , kad siandien sekmadienis ir per ji reikia susiorganizuoti lesas, nes isivaizduoju kaip tas kudikelis kencia. fondo puslapyje yra saskaita: www.mamunija.lt
Nuo kito menesio fondas prades teikti viesas ataskaitas visuomenei.

aš labai nenoriu kištis ne į savo reikalus, bet... reikalas skubus, o 400 lt tikrai nedidelė suma. Tai o fondas tiek skirti negalėtų šiam vaikeliui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 22, 18:55)
aš labai nenoriu kištis ne į savo reikalus, bet... reikalas skubus, o 400 lt tikrai nedidelė suma. Tai o fondas tiek skirti negalėtų šiam vaikeliui? unsure.gif

Fondas uzimtas televiziniais projektais , o cia dabar niekam nezinomam vaikui be pompastikos ims ir pirks . Jei pirks tai visos zinios parodys doh.gif
P.S Nera jei suzinosi kaip ten situacija duok zinoti az.Jei is tiesu variantas toks kad be irangos vaikas mirsta , ryt pirmas skambuutis bus i Sveikatos apsaugos ministerija , juk pazeidziamos visos zmogiskosios normos .Nemanau kad tokia situacija yra normali . Nors ir nemanau ,kad normalus fondas kuris nesuteikia pagalbos , tik rasliavomis uzsiima doh.gif Nezinau ne karta esame susimete , kaip imanoma zinot ir nieko nedaryt ? Zmogiskai nesuprantu , nors tai dar kart patvirtina kad fondai lieka tik reklamine kompanija .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 22 kovo 2009 - 22:33
Atsiprasau, ne cia pataikiau su kreipiniu. Jusu pagalba nereikalinga. tai bus padaryta pirmadienio ryta. Galite toliau sauniai aptarineti kas ka daro ir ko nedaro. Lietuva pilna gerumo, tai parode ir Gerumo dienos akcija, tik ja pagadina saukstas deguto is Jusu lupu. Duok dieve, kad mazylio,kuriam reikalinga pagalba, mama neskaitytu tokiu komentaru, kai kalba eina apie jos kudikio gyvybe.
Atsakyti
[quote=epponna,2009 03 23, 02:10]
Atsiprasau, ne cia pataikiau su kreipiniu. Jei fondas turetu pinigeliu, jis nupirktu, kai ju nera, kreipiamasi i geruosius zmones pagalbos. Fondas tegyvuoja tik 4 men, tad i pinigeliu nera tiek, kad galetumeme padeti visiems vaikuciams. Pastebiu, kad esu nepageidaujama sio portalo lankytoja, nes kokia zinia beatnesciau, is kai kuriu super mamu pasipila "siuksles' is istabaus grozio burnu. Aciu palaikantiems, aciu ir iskoneveikusioms 4u.gif '
Atsakyti