QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 11, 10:03)
*nezinau kaip su sveikata mano, nes dar nebuvau tikrintis. tiesa pasakius nenoriu net vaziuoti ten. o beto jei vel pastosiu ir vel mirs maziukas tai numirsiu kartu su juo
**tai jis jau negali buti kitoks. jo tris naujagimes sesutes mirusios. tai nuo to laiko baisiai uzsidares savyje. ir jis is tokiu vyru, kad asaras ir svelnuma slepia
turiu tau labai draugišką nuoširdų patarimą, kas liečia ginekologines problemikes, jei nenori prisidirbt ilgam į trakų gydymo įstaigas patariu nesikreipti.
bet aišku čia tavo reikalas.
yra puikių gydytojų kitur, o ten rinktinė publika, ypač PSPC ginekologė - pensininkė, kuriai rūpi tik pletkai ir apkalbos - tik dėl to ji tenai... nei mato jau jei girdi nei supranta.... ir ne vieną atvejį žinau iš savo pažįstamų rato, jaunų panų, kad dabar beveik nevaisingumus gydosi nuo užleistų uždegimų ir kitokių problemų...
įdomiai... manau tada tau dar sunkiau...
QUOTE(divėja @ 2008 11 11, 10:05)
Labas rytas
Matau,naktis rami buvo! O as blogai ir mazai miegojau.... ir mane ta pilnatis artejanti veikia
sėkmės darbuke
ne tave vieną pilnatis veikia

tik mane veikia ne per ten kur turi veikt
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 11, 10:30)
labuka visom, naujom mamytem- gaila kad jus cia, na bet isgyvensim kruvoj
Bim su praejusia uogienes diena
STT, as priestarausiu tau- pasiimsi, o kur desi??????? nes nesiskaito cia kaip naujagimis ir nemanau kad leis kas laidot kapinese ar dar kur, i saldikli det ar patvori uzkast? atsiprasau nenoriu uzgaut, bet norai yra norais o galimybes yra visai kas kita. atsiprasau dar karta uz toki grubu pasisakyma... man ir 10 savaiciu ar 5 sav. jau yra mano vaikas kuri galima mylet ir gedet be proto...
o kad ir neturi kapelio, gal net geriau, zvakele gali uzdegt bet kur ir bet kada, juk ta maza butybe visada gyvens sirdyje ir bus ten kur ir mes... neliks isipareigojimo begt ant kapu ir nerimo ar nenusals, nenudzius gelytes
aš laidočiau šalia artimo žmogaus kapo ir tikrai neprašyčiau leidimo.
tiesiog palaidočiau pati ir tiek... ir bent jau žinočiau, kad jis šalia mano artimo..
mano sūnelis irgi šalia mano mylimiausio dieduko, kuris man atstojo tėvą. o kas liečia laidojimui leidimus, tiesa pasakius, net nežinau ar kai laidojom tokio reikėjo... matyt sutvarkė vyras be manęs arba mama, nes aš nesupratau, kas vyksta...
nesvarbu kūno dydis, tai vaikas, žmogus, kuris turi būti palaidotas.
tai mano nuomonė.
Papildyta:
Juk nereikia leidimo nunešti gėlę ant kapo ar užkasti konkorėžiuką ant artimo kapo... taip pat padaryčiau su savo vaikučiu.