Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga

QUOTE(Silvux @ 2009 01 12, 14:53)
Ir aš sutinku, kad auklė neturi būti tarnaite, tačiau elementarius dalykus: padaryti valgyti, nuprausti vaiką ir pan. turėtų atlikti. Be to kalbant apie atlyginimą - tokios auklėtojos, kurios čia buvo aprašytos, dažniausiai turi specialų pedagoginį išsilavinimą, kurio daugelis namų auklių tikrai neturi. Aišku būna ir išimčių.

drinks_cheers.gif Tai va nuo cia ir reiktu pradeti....
Papildyta:
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 12, 20:02)
drinks_cheers.gif Tai va nuo cia ir reiktu pradeti....

Beje cia tema apie kainas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos! Daug prikalbėta apie auklių pareigas ir kitus dalykus, bet norėčiau grįžti prie pinigėlių...  ax.gif
Namų ruošos darbų atlikti neprašyčiau.
Ačiū iš anksto už info.  4u.gif

sveikos,vilnietes smile.gif
o mane labai domintu,koks dabar valandines aukles darbo uzmokestis Vilniuje ?Gal pasidalintumete,kiek mokate dabartines krizes laikais?
Domintu aukle kelioms valandoms per diena tik kudikio prieziurai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 01 12, 20:12)
sveikos,vilnietes smile.gif
o mane labai domintu,koks dabar valandines aukles darbo uzmokestis Vilniuje ?Gal pasidalintumete,kiek mokate dabartines krizes laikais?
Domintu aukle kelioms valandoms per diena tik kudikio prieziurai.

Laba 4u.gif aš pati dirbu valandine aukle Vilniuje. Prižiūriu 1m 4 mėn mergaitę. Man moka 6 Lt už valandą ir esu patenkinta. ax.gif
Atsakyti
Mes mokame 7 lt. valanda. Ir esame patenkinti. Vaikas prižiūrėtas, pamaitintas, nupraustas , į lauka išeina pasivaikščioti kartu su aukle.
Atsakyti
Gal gali kas parašyti, kiek dabar moka auklei Marijampolėje. Galit ir į a.ž.
Atsakyti
Mes auklei, dirbanciai 10 valandu darbo diena mokejom po 6lt/val (300lt/sav.- sumoj kiek daugiau nei 1200/men). Dabar gimus antram vaikuciui pati bunu namuose, taigi man jos paslaugu reikia 5 val per diena- uz tai pasiulem moket 900lt/men (iseina 8lt/val su trupuciu).
Beje, per pusantru metu isleidom atostogu viso 7sav. (cia gavos daugiau, nes gimus antram vaikiukui vyras irgi gavo paatostogaut, tai aukles nereikejo). Viskas su pilnu apmokejimu- 300lt/sav. Cia Vilniuje.
Bet aukle jau buvo aptingusi su dukryte uzsiimt, nes pradzioj daug eilerastuku moke, knygutes skaite, o paskutiniu metu nieko naujo, tai svarstem, ar ja toliau pasiliksim. Kol kas pasilikom- ziuresim, kaip mums seksis g.gif

P.S. Del papildomu darbu: aukle vaikiukui maista pagamina, o po keliu men darbo pas mus pati pasisule ir mums pagaminti, kol dukryte miega tongue.gif Jokiu kitu darbu jai daryti nereikia ir nuo pat pradziu nebuvo prasyta schmoll.gif Maista gali valgyti koki nori ir dar paskutiniu metu pati pirkdavo produktus tam, ka ruosias gaminti (aisku, uz musu pinigus), tai galejo pati pasirinkt, ka ir ji nores valgyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 13 sausio 2009 - 18:51
labas,

gal galit parasyt kiek mokat valanndinei auklei Klaipedoje?

aciu.
Atsakyti
Ilindau paskaityti, kas kiek moka, nes kaip tik nusprendem pakelti atlyginima auklei smile.gif Galiu pasidalinti musu susitarimu: uz valanda dabar mokesime 7 lt/val. uz viena. Jei reikes priziureti du (vyresnis darze, bet jei sirgtu ar pan.), mokesime uz tas dienas 10 lt/val., nes su dviem kruvis tikrai didesnis smile.gif Iki siol mokejome 5.5 lt/val. uz viena, bet del sito atlyginimo taremes pries metus (mes atlyginimus perziurim karta per metus biggrin.gif) Mokame pagal faktiskai isdirbtas valandas - man ir jai patogu, nes niekas nebuna nuskriaustas, jei ji kartais turi dirbti ilgiau arba trumpiau.
Atsakyti
Kaip tik dabar ieškau valandinės auklės Vilniuje. Parašiau skelbimą. Norinčių dirbti už 5 Lt/val tikrai netrūksta. Svarbiausia dabar išsirinkti ne tik pigiausią, bet ir geriausią auklytę. doh.gif
Manau, kad krizės laikotarpiu ne tik tėveliams, bet ir auklytėms nelengva.
Atsakyti
Na cia kaip visada - prasilenkia tevu ir aukliu norai smile.gif
i mano skelbima atsiliepusios aukles nori nuo 8 iki 10 lt uz valanda. Nors daryti nieko nereikia, tik zaisti su vaiku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUKĖ: 16 sausio 2009 - 11:09
Kokiame cia mieste. Ir koks jusu atsakymas toms auklems, kurios praso tokio atlygio uz valanda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUKĖ @ 2009 01 16, 10:08)
Na cia kaip visada - prasilenkia tevu ir aukliu norai smile.gif
i mano skelbima atsiliepusios aukles nori nuo 8 iki 10 lt uz valanda. Nors daryti nieko nereikia, tik zaisti su vaiku...

o kaip suprasti...tik zaisti,juk per zaidimus vaikas visko mokosi 4u.gif pazista pasauli,daugeli dalyku suzino 4u.gif
Atsakyti