Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga

QUOTE(Mey @ 2009 01 29, 01:15)
Uch, kaip kartais baltai pavydu mamytems, ne sostinej gyvenancioms....Jei rasciau toki zmogu, kuris man du vaikus visa diena (praktiskai 12 valandu!!!!!) ziuretu, kasdien namus tvarkytu ir valgyt darytu - mielu noru dvigubai mokeciau nei Dofkute raso, ir i darzeli vaiku net neleisciau  schmoll.gif

MAn tai Dofkutes paskaojimas skamba lyg veiksmas vyktų prieš kokius 5 metus... ax.gif
Atsakyti
Norėčiau tokios auklės kaip Dofkute. Tikrai į darželį neleisčiau
Atsakyti
Tai kiek kainuoka aukle Vilniuje?

Jei tik is darzo parvesti sulaukiant tevu ir atskirai priziureti vaika ligos atveju?

Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 01 29, 15:31)
Tai kiek kainuoka aukle Vilniuje?

Jei tik is darzo parvesti sulaukiant tevu ir atskirai priziureti vaika ligos atveju?

as moku 6 lt/val, priziuri vaika ligos atveju, ir susitarem, kad jai vaikas nesirgs mokesiu i men 500 bet vaikas jau visa men serga verysad.gif
Atsakyti
Aš prižiūriu 2 vaikučius ,darau visus namu ruošos darbus ... bunam kartu su mamyte thumbup.gif ir gaunu nemaža atlyginima už tai thumbup.gif
Papildyta:
gaunu 6lt į valandą
Atsakyti
na gal nevisai aiskiai parasiau siaip vaikai eina i darziuka tik as juos priziuriu kai serga, arba i mokyklele vienas vaikiukas eina, o man namus tvarkyt ir valgyt daryt nera sunku juolabiau kai man mokama. siaip as studijuoju dieniniam. pvz siandien mergaite sirgo tai nuo 07.15 iki 19 priziurejau (kartais mama anksciau grizta 1val,) tai kol mazoji miegojo padariau valgyt suploviau visus indus namus pavaliau. siaip gal kam atrodo neitiketina bet kai jauna ir jegu turi su kaupu tai sukiesi kaip gali.
kadangi studijuosu dien. o tevai neislaiko o ir darbo dabar sunku rasti ir siaip su paskaitom suderinti stengiuosi kaip imanoma. Gerai kad bent pas mociute gyvenu bute nereik nieko tik komunalus susimoket ir valgiu pasirupinti verysad.gif sunku kai lt nera bet sirbu tai ka geriausiai moku nes pati kilus is seimos kur 10 vaiku. neitiketina bet tiesa wink.gif
Atsakyti
Ir as noreciau tokios aukles kaip Doffkute, bet kur tokia rasti g.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif blush2.gif malonu girdeti smile.gif
jei buciau as mama tai nzn kiek ieskociau kol rasciau gera aukle ir kameru prideciau ir visko kad tik surasciau ta kuri mano vaika priziures kaip reikia, labai daug skaiciau kaip buna, aukle gera kol tevai sale o kai tevu nera vaikas verkia klykia o auklei dzin schmoll.gif doh.gif tai ar cia aukle ko ji isvis tada ziuri vaika jeigu jai dzin ant vaiko, as bijociau savo aukseli kam patiketi iki kol isitikinciau kad patikimas asmuo priziuri. siais laikais reikia saugotis...
Atsakyti
Dar karta rodo, kad jaunas aukles amzius tikrai ne kliutis gerai dirbti si darba. Beje, jei ne paslaptis, Doffkute kaip radai sia seima ar kaip ji tave rado?? smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Galėčiau, ne visą savaitę, tiesiog sutartom valandom bei laiku, atvažiuot prižiūrėti Jūsų mažą vaikiuką, išleidžiant mamytę iš namų , tvarkyti darbinių, karjeros ar kt. asmeninių reikalų. Vaikutis galėtų būti netgi nuo 1 mėn, tą sakau, su pilna atsakomybe. Nesu medikė, bet neblogai išmanau mediciną, esu natūralios medicinos atstovė, propoguoju sveiką mitybą. Man 50 metų, išsilavinimas aukštasis. Suprantu tėvelių rūpestį dėl vaikučio saugumo. Be abejo, vaikiukas turi būti saugus, švarus ir pamaitintas. Šviežią bei sveiką maistelį pagaminčiau kaskart, jei to norėtų tėveliai- jų žodis yra paskutinis. Nesu tik deklaratyvių žodžių gerbėja, todėl saldumo nemėgstu: kad be galo myliu vaikus, o jie laukia tiktai manęs... Esu, tiesiog, dalykiška ir atsakinga. Gerbiu kitus žmones, vertinu gražų susikalbėjimą. Galėčiau bendrauti kultūringoje bei darnioje šeimoje. Valandos kaina - nuo 10 lt. Jeigu mano pasiūlymas būtų priimtinas, mielai lauksiu pasikalbėjimo. Pradžiai, el. paštu: smelioroze@hotmail.com
Ir manau: "Kad mes turtingi tik vienu šioj žemėj - gerumu dovanotu kitų".
KAUNAS.
Atsakyti
Panevėžyje ieškau auklės 5 - erių metų mergaitei ir noriu su jumis pasitarti, kiek maždaug reiktų jai mokėti. blush2.gif Vaikas didelis, norėčiau, kad kartu išeitų pasivaikščiot, ar kokį blyniuką išsikeptų.... Turėtų ateiti į namus 7.30 ir jau 15 val galėtų išeiti, tai kaip jums atrodo, kiek?.... Aš galvoju... kokie 300 Lt, ar nerealu?
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 01 30, 17:14)
Panevėžyje ieškau auklės 5 - erių metų mergaitei ir noriu su jumis pasitarti, kiek maždaug reiktų jai mokėti.  blush2.gif Vaikas didelis, norėčiau, kad kartu išeitų pasivaikščiot, ar kokį blyniuką išsikeptų.... Turėtų ateiti į namus 7.30 ir jau 15 val galėtų išeiti, tai kaip jums atrodo, kiek?.... Aš galvoju... kokie 300 Lt, ar nerealu?

Nerealu. 7 val...kiekviena diena? nEREALU!!!!
Atsakyti