Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga

QUOTE(Ljn @ 2009 04 01, 23:26)
Domintu aukliu atlyginimai šiuo metu aš norėčiau susirasti aukle nuo 12:30-iki 17:30 idomu už kokia kaina sutiktu prižiurėti 2 metuku vaikina tikiuosi rasti iki 400lt (nes per ta laika vaikas miegotu pietu miego apie 2 val) turiu laikao iki liepos men manau situacija keisis  smile.gif

Sakykit, o pietų miego laiku auklė turi teisę kur nors išeiti iš namų, palikus vaiką miegantį, ar vis dėl to turi sėdėti namie prie jo,budėti?
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2009 04 03, 10:18)
Sakykit, o pietų miego laiku auklė turi teisę kur nors išeiti iš namų, palikus vaiką miegantį, ar vis dėl to turi sėdėti namie prie jo,budėti?

blink.gif nu cia dabar, o is kur ta aukle zinos kada vaikas nubus, o gal jam bemiegant koks priepolis prasides, aukle turi buti salia, namie, jau nebutinai sedeti prie vaiko lovos, bet karts nuo karto zvilgtelti kaip jis miega, juk vaiko miegas daug ka pasako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2009 04 03, 09:18)

Nu ir neisivaizduojami klausimai kai kam kyla blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ROSE @ 2009 04 03, 11:15)
Nu ir neisivaizduojami klausimai kai kam kyla  blink.gif

Jūs ant manęs nepykit.Man tik įdomu,kodėl kai kurioms mamytėms atrodo,kad jeigu vaikas miega,tai auklei turi nuo to sumažėti atlyginimas.Juk kai vaikas,auklė eina sutvarkyti žaislus,išvirti valgyt,o auklei irgi turi būti pietų pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2009 03 17, 16:34)
jeigu samdantieji jaučia krizę, kodėl to neturėtų jausti auklės?

Čia, maždaug, lygybė visiems? laugh.gif

Aš iki paskutinio stengsiuosi nemažint. Kol badu negrės.
Atsakyti
QUOTE(vėja tėja @ 2009 04 03, 15:00)
Čia, maždaug, lygybė visiems? laugh.gif

Aš iki paskutinio stengsiuosi nemažint. Kol badu negrės.

ogo kokia pasiaukojanti, kad tik auklei butu gerai, nors ir patiems nera ka valgyt doh.gif nujauciu pati aukle busit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 04 03, 15:07)
ogo kokia pasiaukojanti, kad tik auklei butu gerai, nors ir patiems nera ka valgyt  doh.gif nujauciu pati aukle busit 4u.gif

Į altruizmą aš nelinkusi, toli gražu. Tiesiog moku žmogui už atliekamą darbą, o kadangi atliekamas darbas mane tenkina 120 proc., o gal ir daugiau, nematau priežasčių ieškot preteksto mažint sutartą atlygį.

Jūsų nuojauta, deja, apgauna. Gal pasikonsultuokit su ezoterikėm šia tema.

Valgyt, ačiū, dar turim.
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2009 04 03, 12:38)
Jūs ant manęs nepykit.Man tik įdomu,kodėl kai kurioms mamytėms atrodo,kad jeigu vaikas miega,tai auklei turi nuo to sumažėti atlyginimas.Juk kai vaikas,auklė eina sutvarkyti žaislus,išvirti valgyt,o auklei irgi turi būti pietų pertrauka.

bigsmile.gif bigsmile.gif Jei mama, tai labai keista g.gif O jei auklė, tai tada aišku.. O tu savo mieganti vaiką palieki ir eini reikalų tvarkyti g.gif g.gif g.gif Geras požiūris į darbą ir į vaiką..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geikutux: 03 balandžio 2009 - 20:48
Paskaitant kai kuriu komentarus, susidaro ispudis, kad aukle tai blogis. Tai kam tada ja samdot? Kam jums reikalinga ta tingine, kuri ateina tik jusu pinigus nusireketuot?
Keisciausia mintis, kad auklei reikia sumazint atlygi ar visai nemoket kai vaikas miega blink.gif O tai kai pardaveja neturi klijentu ir tik sedi kasoj, kodel jai moka alga?! Kodel sekretorei, kai geria kava, niekas neatsakiciuoja pinigu uz pasisedejima"?
Mazinti auklei alga krizes metu? Ziurint nuo kiek iki kiek. Jei aukle gauna 600, o norit moket 400, tai susimokes uz buta ir ne kazin kas beliks, ar ne? O juk ir jai valgyti reikia.

P.S. Jei kam kyla klausimas, as aukle nedirbu, bet manau, kad ir aukle yra zmogus ir tai turetu buti gerbtina profesija.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 04 03, 21:47)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Jei mama, tai labai keista g.gif O jei auklė, tai tada aišku.. O tu savo mieganti vaiką palieki ir eini reikalų tvarkyti g.gif  g.gif  g.gif Geras požiūris į darbą ir į vaiką..

Man labai gaila tokiu mamyciu kurios galvoja kad aukle ne zmogus. Mana kad tokios mamytes turetu savo vaikus ziureti pacios.
Papildyta:
QUOTE(ROSE @ 2009 04 03, 11:15)
Nu ir neisivaizduojami klausimai kai kam kyla  blink.gif

o tai kodel kyla klausimas del mazesnio atlyginimo, kodel atlyginimas turi mazeti delto kad vaikas miega. Ar jums paciai tai nejuokinga?
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2009 04 03, 10:18)

blink.gif

QUOTE(vėja tėja @ 2009 04 03, 15:58)
Į altruizmą aš nelinkusi, toli gražu. Tiesiog moku žmogui už atliekamą darbą, o kadangi atliekamas darbas mane tenkina 120 proc., o gal ir daugiau, nematau priežasčių ieškot preteksto mažint sutartą atlygį.

Jūsų nuojauta, deja, apgauna. Gal pasikonsultuokit su ezoterikėm šia tema.

Valgyt, ačiū, dar turim.

Jei jusu pajamos ir islaidos nesikeicia,tai tikrai mazint alga auklei reikalo nera(yra firmu kur irgi atlyginimu nemazina),bet jei jusu pajamos sumazetu,o islaidos liktu tokios pat dideles,tai logiska,kad reiktu mazint islaidas... sumazejus prabangiai algai(pvz nuo 20.000 iki 17.000) gal galima atsisakyt kitu dalyku,bet nuo 3.000 iki 2.300,tai sumazint auklei alga kazkuria dalim yra normalu... cia mano nuomone...

QUOTE(Leksa @ 2009 04 04, 00:02)
Paskaitant kai kuriu komentarus, susidaro ispudis, kad aukle tai blogis. Tai kam tada ja samdot? Kam jums reikalinga ta tingine, kuri ateina tik jusu pinigus nusireketuot?
<...>
P.S. Jei kam kyla klausimas, as aukle nedirbu, bet manau, kad ir aukle yra zmogus ir tai turetu buti gerbtina profesija.

neznau kur jus iskaitet,kad aukles yra blogis,bet faktas,kad didmiesciuose(kalbu pvz apie Vilniu) aukles buvo tikrai laaabai isponejusios... nors kaip ir minejau-dauguma net jokio issilavinimo neturi... nekalbu uz visas-tikrai yra auklyciu,kurios labai myli vaikus ir priziuredavo uz sveiku protu suvokiama atlyginima 4u.gif bet tokiu su ziburiu reikia ieskot smile.gif
Atsakyti
Krizes metu, jei seimos pajamos zenkliai sumazeja, manau tikrai nera kazkas nedoro, jei sumazinamas ir auklytes atlygis. Mes turime puikia auklyte, is tiesu esame ja labai patenkinti, taciau aplinkybes tokios, kad is pradziu turejome jai sumazinti alga (pries trejeta menesiu su auklyte pasikalbeje is sirdies ir paaiskine padeti, nes tikrai ne is mandrumo taip elgemes), o stai dabar jau isleidziam savo dukryte i darzeliuka ir auklyte visai paleidziam verysad.gif wub.gif
Taciau kai yra supratimas, tai tikrai nebuvo ir is auklytes puses jokiu priekaistu ar nepasitenkinimo, ji pati mato kokia padetis ir, kad daugiau moketi nebegalime....

Tad daugiau nuosirdziu pokalbiu su auklytem ir tikrai surasite sprendima kiekvienoje situacijoje 4u.gif
Atsakyti