QUOTE(Dipsis @ 2007 07 25, 13:44)
As tai irgi daug metų naudojau tamponus, bet vis vargindavo visokie niežėjimai ir taip toliau.Kai nustojau juos naudoti, tada ir baigėsi problemos.
Ir as zinau viena moteri kuriai is Tampax viena rusis tinka kita ne. Tai reikia atsirinkt kas tinka. Juk ir nuo paketu gali buti tokios problemos. Visos suranda sau tinkamus.
QUOTE(isdykele25 @ 2007 08 09, 18:07)
as naudoju tamponus tamax su aplikatoriumi,labai patogus idejimas.paketai tik nakciai,nes girdejau kad istisai negalima naudoti tamponu.
Istisai ir nenaudojam...Tik 3-4 d. per men.
QUOTE(solouro @ 2007 08 16, 16:27)
Naudoju tamponus dėl patogumo ir dėl to, kad paketams esu alergiška

. Kai būnu namie, kad mažiau reiktų naudoti tamponų (nėra jie labai sveika), deja tenka naudoti vatą, kaip senais senais laikais, nes paketų niekaip sau neatitaikau. Na o iš tamponų man geriausi Medika, visai nieko buvo OB, kol nepradėjo ant jų to tinklelio dėti - niežti man nuo jo
Visos randa iseiciu.
QUOTE(mantuke @ 2007 10 08, 11:01)
as pries tamponus, man jie netinka ir nepatinka, beto ir mano ginekologe patare ju nenaudot.
Ginekologe irgi zmogus su savo nuomone. O "netinka" ir "nepatinka" yra skirtingi dalykai.
Ir as N metu naudoju OB
Tik man juokingai atrodo kai reklamuoja naujus kazkokius tamponus su ramuneliu aromatu ("naujas gaivos pojutis"

). Kam tas aromatas jei ten susikisi

Gal ne taip supratau

Gal kuri bandet.
Vistiek liksiu istikima OB ir diena ir nakti
Girdejau ir as apie tuos Divacup bet kazkaip nedristu isigyt

Na nebent butu pas mus...galeciau paziuret, paciupinet...
Jei mano gyvenimas bevaisis, tai jokio skirtumo, kas mane giria;
o jei mano gyvenimas vaisingas, tai man nesvarbu, kas mane kritikuoja.