Paketai pats tas, o del to, kad nakti neprabegtu pro sali, tai as nusipirkau tokias kelnaites - sortukus, jos labai gerai priglunda prie kuno (gerai apspaudzia), o idetas paketas tvirtai buna savo vietoje, tad nakti nera jokios baimes

o 4 mėnesinių dienų jau ir normal pakanka. Žodžiu man mėnesinės tikras vargas
  o 4 mėnesinių dienų jau ir normal pakanka. Žodžiu man mėnesinės tikras vargas 

. O as esu pastebejus, kad man kas antros buna gausios, o kas antros kaip ir normalios. Na tokiu gausiu, kad super plus reiktu man nebuna
 . O as esu pastebejus, kad man kas antros buna gausios, o kas antros kaip ir normalios. Na tokiu gausiu, kad super plus reiktu man nebuna   , bet su normalu gyvenu pirmas 4 dienas visada. O naudoju O.b. ir diena ir nakti. Aisku dar visada isidedu hig.kasdienini iklotuka
, bet su normalu gyvenu pirmas 4 dienas visada. O naudoju O.b. ir diena ir nakti. Aisku dar visada isidedu hig.kasdienini iklotuka   ir viskas visada buna gerai. Paketu jau nenaudoju isvis kokius 6 metus ir tikiuosi nereikes, nes negaliu pakest, kai prilimpi prie kedes
 ir viskas visada buna gerai. Paketu jau nenaudoju isvis kokius 6 metus ir tikiuosi nereikes, nes negaliu pakest, kai prilimpi prie kedes  o kai stojies, tai jauti ir kaip bega, atrodo net sustingsti
 o kai stojies, tai jauti ir kaip bega, atrodo net sustingsti   ir kaip ten kokie lipdukai atsiknoja, niu ne man sitas reikalas
  ir kaip ten kokie lipdukai atsiknoja, niu ne man sitas reikalas   .
 .