Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

aviecike, matau ,kad nesupratai esmes,o nesupratai nes pati gali taip negarbingai elgtis,arba tamstai negresia savo dukrai itaisyti tokio kostiumelio ,kuri ASMENINE trenere galetu nukopijuoti.
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 05 15, 22:48)
aviecike, matau ,kad nesupratai esmes,o nesupratai nes pati gali taip negarbingai elgtis,arba tamstai negresia savo dukrai itaisyti tokio kostiumelio ,kuri  ASMENINE trenere galetu nukopijuoti.

Dasta friends.gif nu kam taip smile.gif Gi žinai kad mes tave palaikom ir mylim smile.gif Tiesiog nedraugė kažkokia atlėkė kažką lepterėti - tik užsiregistravo ir tiesiu taikymu čia. Gi žinojo kur ir ką eina rašyti smile.gif
Atsakyti
Oi ,milabra, turiu padekoti uz draugyste!

user posted image
Atsakyti
Dasta, nekreipk demesio.. Įskrido širšė į forumą žmonių paerzint

Tai vis gi aviecike, pagal tave vogti yra gražu ir toleruotina, ane? fool.gif fool.gif

Daugiau apie tai nei kalbėti neverta, matosi su kuo reikalą turim.... deja...
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 05 15, 23:52)
Tai vis gi aviecike, pagal tave vogti yra gražu ir toleruotina, ane?  fool.gif  fool.gif

Daugiau apie tai nei kalbėti neverta, matosi su kuo reikalą turim.... deja...

Nea, ana taip nerašė smile.gif Tiesiog pagal ją tai buvo toks atsiprašant š...., kad Dasta turi būti dėkinga, jog kažkas iš viso atkreipė dėmesį ir teikėsi tokį užsivilkti. Tipo būtų čia ką vogti, ir taip pilnos pakampės mėtosi irnesakyk.gif
Tiesiog atėjo kad ją pažeminti. Bjauru unsure.gif
Atsakyti
Milabra,as panasiai supratau ta komentara kaip ir tu smile.gif Nieko nepadarysi ,toks darbas ,visiems neitiksi.Bus draugu ,bus ir nedraugu,vieni draugaus,kiti neapkes.Kazkaip tik norisi kuo maziau forume diskutuoti apie asmenini grozio suvokima,nes baisiai slidus reikalas,vienas neatsargus zodis ir pulkas isizeidusiu.As savo darbu forume nekabinsiu ir neaptarinesiu ,savo nuomones nepirsiu,kas nores mane susiras.Noretusi daugiau paplepeti apie mergaites ju pasiekimus ir nesekmes,pamatyti daugiau nuotraukeliu.Juk ta musu Lietuvele tokia mazai ir tiek nedaug tu gimnasciu,tai gal kazkaip galima butu nesipykti ir graziai bendrauti smile.gif
Atsakyti
O kai naują temą atidarysi, neišeliminuok mano sportininkės rolleyes.gif Kažkokį bendrinį pavadinimą gal....
Atsakyti
Tai tu man vis dar uz tai negali atleisti! Na as kitos temos tai jau tikrai neatidarinesiu.Labai visos pasyvios,atrodo ,kad forumo reikia tik milabrai,egliukei ,glacier ir dastai.As tai su mielu noru perleidziu tau sitas teises brangioji biggrin.gif


Atsakyti
Na sveikos dar karteli smile.gif matau kad suerzinau jus visas cia, tai laaabai laaabai atsiprasau uz tai.
Nenorejau pasakyt kad ten visiskas s... ar dar kazka panasaus. Ir joks cia pavogimas? tu kokstiumeliu nete persibraizyt galima rasti begale.. Cia tiesiog dastai pikta, kad ne pas ja grupinis siuvosi tuos kostiumelius, tai ir burbuliuoja.
O toji mamyte irgi gerule... is pradziu dave, o po to soke atsidure... nu tikrai netikiu kad nezinojo kokiais tikslais duoda. Tai kodelgi ji pati nepapriestaravo trenerei?? o dasta dabar duodasi nete kad vargse mama, ir kad dabar jos dukra bus ne vienintele su tokiu kostiumeliu.. o mama kad dukra butu vienintele su tokiu kostiumeliu nieko nedaro. vadinas jai taip gerai, o dasta triuksmauja... idomu ko? smile.gif)

Papildyta:
dasta, tikrai geriau jau tu neatidarinek temu apie menine gimnastika, nes net koktu pasidare beskaitant istisai tik apie tavo kostiumelius.
as nesuprantu kaip galima taip istisai girtis, girti ir ikyriai, istisai visoj temoj juos pirsti visiems.
Atsidariau sia tema , nes maniau kazka idomaus rasiu parasyta, kazkokiais patyrimais pasidalinta, o cia istisai dastos reklama -kokie geri , pigus ir grazus jos kostiumeliai.
o apie pati sporta beveik nieko. doh.gif
Atsakyti
Aviecike, eik tu šikt smile.gif

O kitoms - kraustomės į naują temą, nes šita tuoj bus uždaryta smile.gif
http://www.supermama...howtopic=447289
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti