Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

Jei atvažiuosiu, pirmiausiai apžiūrėsiu visų batus biggrin.gif , ieškosiu Dastos. O paskui prisiduosiu telefonu tongue.gif
Atsakyti
Varžybos šiandien (penktadienį) prasideda 15 val., o rytoj (šeštadienį) 11 val. Na čia dėl aiškumo tongue.gif
Atsakyti
Taigi papasakosiu istorija,gal kai kai kam ji nebus idomi,bet vistiek klausykit.Taigi siandien per varzybas Vilniuje isejo vilnieciu gimnasciu komanda ,kuri varzybose nedalyvavo ,tik parode numeri,kuri soks per europos cempionata.Kostiumeliai melyni su baltomis plunksnomis.Kopija mano kostiumelio kuri as sukuriau ir pasiuvau vienai is gimnasciu.Kopija stulbinanciai panasi i mano kostiuma.Pasirodo ,musu gerbiama trenere is vilniaus apgaules budu,tai yra mergaites mamai nieko nezinant paprase atnesti kostiumeli,ji nuveze siuvejai i kauna ,si per kalke nukopijavo aplikacijas ir pasiuvo sesis kostiumus(tam turejo laiko,nes kostiumeli laike net dvi savaites).Mama soke,juk lekalai pas siuveja liko,ji gali dar kelis tokius pacius pasiuti,tik pavyzdziui dar kitos spalvos.Dauk kas gali pagalvoti kas cia tokio,bet supraskit manojo kostiumelio turetojai uz kostiuma sumokejo dvigubai brangiau,isigijo modeli vienetini,o dabar stai tau sesios kopijos .Juk juos treneres skolins mergaitems ir asmeninems varzyboms,bus labai linksma ir graudu,kai per parada stoves dvi su tokiais kostiumais.Taigi,as manau ,kad trenere pasielge labai negraziai,o jus neskolinkit savu,nes gali nutikti tas pats
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 05 08, 20:35)
Taigi papasakosiu istorija,gal kai kai kam ji nebus idomi,bet vistiek klausykit.

Dasta, manyčiau tau jau laikas savo etiketes dėti ant kostiumėlių. Tada galėsi pareikšti teises į originalumą.
Atsakyti
Laba, mergaites. Turiu klausimeli - man su rankdarbiais nu laaabai prastai. Vaikui siuvau kostiuma varzyboms (pati paisiau , siuveja siuvo). Po to ilgai ir varginanciai smile.gif klijavau swarowskiais. Bet jie ne vvelinio neblizga !!!!! t.y. ju net nelabai matosi. Gyvai kostiumas atrodo normlaiai ir ryskumo uztenka ir blizgesio, nu bet ant ledo jis neblizga nors tu ka... uzlipinau akmenuku kokius 300 ir nieko. kame cia reikalas? jusu eksponuojami kostiumeliai tai blizga
Atsakyti
Sveikos, mamos smile.gif
mes gimnastikosj ir neseniai, bet akis vis paganom i kostiumelius, na man tas melynai-raudonas tai tikrai grazus smile.gif , va cia ir kazkaip labai jau marga, bet taip miela akims ... kazkokios rusaites siuvejos darbai
http://katerina065.n...hotoalbum1.html mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kur nors matėt katytės kostiumėlį ? Tik kad ne tigrinis būtų g.gif
Papildyta:
QUOTE(kiki @ 2009 05 10, 17:21)
Laba, mergaites. Turiu klausimeli - man su rankdarbiais nu laaabai prastai. Vaikui siuvau kostiuma varzyboms (pati paisiau , siuveja siuvo). Po to ilgai ir varginanciai smile.gif klijavau swarowskiais. Bet jie ne vvelinio neblizga !!!!! t.y. ju net nelabai matosi. Gyvai kostiumas atrodo normlaiai ir ryskumo uztenka ir blizgesio, nu bet ant ledo jis neblizga nors tu ka... uzlipinau akmenuku kokius 300 ir nieko. kame cia reikalas? jusu eksponuojami kostiumeliai tai blizga

Gali būti , kad spalvą neatitaikėt, ir dar girdėjau kad ne visi akmenėliai gerai blizga. schmoll.gif
Atsakyti
Yra swarovskio kristaliukai su "efektu". Juos taip pat reikia taikyti pagal audinio spalvą bet jie patys turi tarsi veidrodinį atspindį.
Atsakyti
sveikutes smile.gif ,tai kaip sekesi varzybose,kaip nuotailos, thumbup.gif
Atsakyti
Grupiniuose labai gerai thumbup.gif . Komanda Fortūna užėmė II vietą. Po varžybų (penktadienį) gavo III vietos apdovanojimą, o paskui buvo atitaisyta klaida ir komandai Fortūna atiteko II vietos laimėjimas, o individualiose labai šiaip sau. schmoll.gif
Atsakyti
Nu jo, kur Luita įdejo nuorodą su kostiumėliais -grožis nesvietiškas. Su tokiu išeitum per varžybas, tai komisija turbūt net nematytų, ką daro gimnastė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaner @ 2009 05 12, 17:41)
Nu jo, kur Luita įdejo nuorodą su kostiumėliais -grožis nesvietiškas. Su tokiu išeitum per varžybas, tai komisija turbūt net nematytų, ką daro gimnastė thumbup.gif

Matai... kaip vis dėlto skoniai skiriasi g.gif. O aš pažiūrėjau ir pagalvojau, kad savosios gimnastės tokiais rengti tikrai nenorėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippi: 13 gegužės 2009 - 10:56