Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

Nieko sau ,dvi dienas varzysis kiap europos cempionate! Na smagu ten pas jus Kaune biggrin.gif biggrin.gif
SEKMES !SEKMES ! SEKMES! visoms ir toms ,kurias pazystu ,ir toms kuriu ne 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip sakė dukra, kad varžybos dvi dienas. Pagalvojus, 4 įrankiai per vieną dieną - daugoka. Nors nieko negali žinoti, gali viskas dar pasikeisti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 02 12, 11:40)
Taip sakė dukra, kad varžybos dvi dienas. Pagalvojus, 4 įrankiai per vieną dieną - daugoka. Nors nieko negali žinoti, gali viskas dar pasikeisti. smile.gif

smile.gif Kai pratimai, šokiai, tai ko gero daugoka smile.gif Per sportinės varžybas tai iš karto pereina visus įrankius smile.gif Pratimas ant kilimo, buomas, lygiagretės, atraminis šuolis (ožys). Ilgiausi pratimai tai ant buomo ir kilimo, o maniškės lygio lygiagretės tai tik apsivertimas. O šuolis tai pačios žinot - akimirka biggrin.gif
Atsakyti
O pratimas ant buomo kiek reikalauja jėgų ir įtampos doh.gif Man tai net protu nesuvokiama kaip jos ten apsiverčia ore ir dar ant kojų sugeba atsistoti. Pratimas ant kilimo tai panašu kaip pas mus pratimas be įrankio, tik elementai šiek tiek kitokie.
Atsakyti
Sėkmės rytoj varžybose 4u.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Labuka,girdejau, kad Kaune paskelbta gripo epidemija, o tai netrukdo varzyboms rengti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wichy @ 2009 02 16, 09:46)
Labuka,girdejau, kad Kaune paskelbta gripo epidemija, o tai netrukdo varzyboms rengti blink.gif

Jeigu yra sveikų gimnasčių, tai vyksta ir varžybos smile.gif
Atsakyti
Na, tai kaip mūsų gimnastėms varžybose sekėsi? ax.gif
Ar bus nuotraukyčių? blush2.gif
Atsakyti
Kaip ir visada vidutiniškai ax.gif Pas mane tik keletas maziu nuotrauku, tai kazi ar bus idomu...
Atsakyti
Nu man tai visokios varžybų akimirkos įdomios rolleyes.gif ar mažių, ar dičkių.... mažių net įdomiau rolleyes.gif
Atsakyti