Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

mergaites gal but cia ideta labai sena foto tuo metu buvo madinga ir grazu siuo metu jau yra beskonybe , kad pazvelgus ir celine dion vestuves ir nekoks vaizdelis , bet tuo metu tai buvo grazu ir prabangu , o dabar jau nebemadinga ir negrazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 12 16, 19:20)
3. user posted image

Grožybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 12 19, 19:32)
narsydama internete atsitiktinai radau Jordan vestuvine nuotrauka. na nezinau kas sauna merginoms i galva, kad savo vestuviu diena jos nori taip atrodyti  g.gif
user posted image

o dar ta karuna doh.gif baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 12 19, 19:32)
narsydama internete atsitiktinai radau Jordan vestuvine nuotrauka. na nezinau kas sauna merginoms i galva, kad savo vestuviu diena jos nori taip atrodyti  g.gif

siaubas doh.gif
Atsakyti
as tai tekesiu su sia suknele wub.gif ji jau kabo saugiai pas mane ir laukia savo didziosios pasirodymo dienos lotuliukas.gif http://www.maggiesot...i...&style=A602
Atsakyti
Aš jau sąvają suknią radau wub.gif
Foto1, Foto2, Foto3, Foto4..
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 12 20, 20:07)
o dar ta karuna  doh.gif baisu  doh.gif

Tai išties labai neskoninga ir baisu, tačiau net ir šiais laikais pasitaiko nemažai tortiniu, karūnuotų princesių... savo vestuviu diena įvairiose vietose teko sutikti dar apie 10 nuotakų, turbūt nepatikėsite, tačiau visos jos buvo pūstomis, tortinėmis su lankais suknelėmis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2008 12 22, 11:49)
Tai išties labai neskoninga ir baisu, tačiau net ir šiais laikais pasitaiko nemažai tortiniu, karūnuotų princesių... savo vestuviu diena įvairiose vietose teko sutikti dar apie 10 nuotakų, turbūt nepatikėsite, tačiau visos jos buvo pūstomis, tortinėmis su lankais suknelėmis...  doh.gif

Man paciai nepatinka tortines..ir tikrai nesideciau. schmoll.gif .bet gerbiu kitu skoni, jei jos jauciasi gerai su tais tortais tegu sau ir eina..ir beto negalima teigti kad visi tortai neskoningi..buna juk visokiu:)aisku nekalbant apie ta grazuole kitam puslapi lotuliukas.gif
Atsakyti
Pries keturis metus mano suknele buvo naujiena, vienintele tokia is visu mano apvaziuotu salonu. Visur tada karaliaudavo su lankais tradicines ir dabar jau pabodusios atlasines ir tradicines pustos formos tiulines sukneles. Mano buvo nors ir pusta, bet nepanasi nei i viena is aprasytu. Dabar gi as jau jos nesideciau, o turbut dar uz tiek pat metu man net geda bus kam parodyt savo vestuviu nuotraukas mirksiukas.gif Taip kad taip ir yra su tom madom... Tad, manau niekada nepralos tos nuotakos, kurios rengsis ne pagal mada, o tiesiog taip, kaip joms tinka ir aisku savitai, ne taip kaip visos kitos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 12 22, 11:56)
Tad, manau  niekada nepralos tos nuotakos, kurios rengsis ne pagal mada, o tiesiog taip, kaip joms tinka ir aisku savitai, ne taip kaip visos kitos... smile.gif

Kitas variantas - klasika smile.gif
Atsakyti
na stai ir maniske ax.gif
http://www.brides.co...fset=12#_chip=0
Atsakyti
QUOTE(amt @ 2008 12 22, 16:51)

Oi šita graži wub.gif

Bet man netiko.. Dėl tokio kaklo pečiai kaip pas rembo atrodė lotuliukas.gif Ir ties klubais daug vietos kyšojo, kažkaip jie ten per daug išlenkti g.gif
O kai matavaus, kiek meldžiaus, kad tik tilpčiau lotuliukas.gif Tilpau, ale kas iš to.. lotuliukas.gif
Atsakyti