mergaites gal but cia ideta labai sena foto tuo metu buvo madinga ir grazu siuo metu jau yra beskonybe , kad pazvelgus ir celine dion vestuves ir nekoks vaizdelis , bet tuo metu tai buvo grazu ir prabangu , o dabar jau nebemadinga ir negrazu

QUOTE(babsi @ 2008 12 16, 19:20)
3. 

Grožybė

QUOTE(gala @ 2008 12 19, 19:32)
narsydama internete atsitiktinai radau Jordan vestuvine nuotrauka. na nezinau kas sauna merginoms i galva, kad savo vestuviu diena jos nori taip atrodyti

o dar ta karuna

QUOTE(gala @ 2008 12 19, 19:32)
narsydama internete atsitiktinai radau Jordan vestuvine nuotrauka. na nezinau kas sauna merginoms i galva, kad savo vestuviu diena jos nori taip atrodyti

siaubas

as tai tekesiu su sia suknele
ji jau kabo saugiai pas mane ir laukia savo didziosios pasirodymo dienos
http://www.maggiesot...i...&style=A602

QUOTE(eglekuku @ 2008 12 20, 20:07)
Tai išties labai neskoninga ir baisu, tačiau net ir šiais laikais pasitaiko nemažai tortiniu, karūnuotų princesių... savo vestuviu diena įvairiose vietose teko sutikti dar apie 10 nuotakų, turbūt nepatikėsite, tačiau visos jos buvo pūstomis, tortinėmis su lankais suknelėmis...

QUOTE(IngridaGal @ 2008 12 22, 11:49)
Tai išties labai neskoninga ir baisu, tačiau net ir šiais laikais pasitaiko nemažai tortiniu, karūnuotų princesių... savo vestuviu diena įvairiose vietose teko sutikti dar apie 10 nuotakų, turbūt nepatikėsite, tačiau visos jos buvo pūstomis, tortinėmis su lankais suknelėmis... 

Man paciai nepatinka tortines..ir tikrai nesideciau.

Pries keturis metus mano suknele buvo naujiena, vienintele tokia is visu mano apvaziuotu salonu. Visur tada karaliaudavo su lankais tradicines ir dabar jau pabodusios atlasines ir tradicines pustos formos tiulines sukneles. Mano buvo nors ir pusta, bet nepanasi nei i viena is aprasytu. Dabar gi as jau jos nesideciau, o turbut dar uz tiek pat metu man net geda bus kam parodyt savo vestuviu nuotraukas
Taip kad taip ir yra su tom madom... Tad, manau niekada nepralos tos nuotakos, kurios rengsis ne pagal mada, o tiesiog taip, kaip joms tinka ir aisku savitai, ne taip kaip visos kitos...

QUOTE(Archideja @ 2008 12 22, 11:56)
Tad, manau niekada nepralos tos nuotakos, kurios rengsis ne pagal mada, o tiesiog taip, kaip joms tinka ir aisku savitai, ne taip kaip visos kitos... 

Kitas variantas - klasika

QUOTE(amt @ 2008 12 22, 16:51)
Oi šita graži

Bet man netiko.. Dėl tokio kaklo pečiai kaip pas rembo atrodė

O kai matavaus, kiek meldžiaus, kad tik tilpčiau