Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(eglekuku @ 2009 01 13, 15:50)
KAJA, man pirma visia nieko, bet kiek šnekėjau su Arvydu, toks modelis labai retai kam tinka  mirksiukas.gif

jo reikia labai siauruciu graziu klubu smile.gif

man tai antra tokia labai idomi...
Papildyta:
Merginos, cia kaip suprantu siuna jas? va cia ? Ir dar klausimukas - kur nuomoja Augusta Jones Lietuvoje (Vilniuje)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 13 sausio 2009 - 15:14
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 13, 16:22)
jo reikia labai siauruciu graziu klubu smile.gif

man tai antra tokia labai idomi...
Papildyta:
Merginos, cia kaip suprantu siuna jas? va cia ? Ir dar klausimukas - kur nuomoja Augusta Jones Lietuvoje (Vilniuje)?

biggrin.gif mano klubai tai jau tikrai nera siauruciai, todel man aiskiai netiktu schmoll.gif

antra nieko, bet man toks vaizdas, kad krutine iskristi gali pro sonus, o to tikrai nesinoretu vestuviu diena lotuliukas.gif

O uis kur augusta jones gauti - neisivaizduoju... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 13 sausio 2009 - 15:30
Man ir 10 grazi, tik pats modelis grazus, o medziaga, tai cia jau pasirinktinai...
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 13, 17:11)
Man ir 10 grazi, tik pats modelis grazus, o medziaga, tai cia jau pasirinktinai...

nu tam paveikslelyje tai jau tokia uzuolaidine medziaga hihihi.gif nors modelis siaip nieko mirksiukas.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

is kur sita suknele gal kas zino? mm kaip grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2009 01 13, 18:15)
is kur sita suknele gal kas zino? mm kaip grazu smile.gif

is alice padrul 2009 kolekcijos mirksiukas.gif

daugiau cia My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 13 sausio 2009 - 17:24
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 13, 18:24)
is alice padrul 2009 kolekcijos  mirksiukas.gif

daugiau cia My Webpage

aciu eglekuku smile.gif
kazin, lt galima rasti? ar printint ir pas vamp tiesiai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2009 01 13, 18:28)
aciu eglekuku smile.gif
kazin, lt galima rasti? ar printint ir pas vamp tiesiai?  lotuliukas.gif

didis.gif ner uz ka...

nu as nuejau pas vamp'a geru atsiliepimu prisiklausiusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o siaip neteko uzmatyti, kad kur vilniuje siu suknuciu butu smile.gif

bet manau, galima ir pas kita kokia gera siuveja, jei tokia turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 13, 19:56)
didis.gif ner uz ka...

nu as nuejau pas vamp'a geru atsiliepimu prisiklausiusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o siaip neteko uzmatyti, kad kur vilniuje siu suknuciu butu smile.gif

bet manau, galima ir pas kita kokia gera siuveja, jei tokia turi  mirksiukas.gif

tai va kad neturiu... o ir cia vamp'as taip isgirtas, taip isgirtas, kad baisu kuo kitu butu pasitiket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 13, 11:23)
matavausi viena ypac lengva - madonoj manuel mota valdemar, bet nuotraukoj ji man kazkaip grazesne, nei gyvai, o va realybeje  g.gif siaip grazu paziuret, bet kazkaip neprilipo ji man...  schmoll.gif  nors jei nebuciau pas vamp'a uzejusi, buciau ja issirinkusi  biggrin.gif o siaip tiesa, kai kuriom suknutem kai aprengdavo, tai kaip su svino gabalu jauciausi  blush2.gif

pas vamp'a lengvutes suknutes, ypac kurios be korsetu. jei su korsetuku, sunkesnes truputi  doh.gif bet sau as renkuosi su korsetu, nes jis ten kazkoks superinis, liemuo taaaaaip  thumbup.gif  atrodo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man nelabai tokia suknute  mirksiukas.gif , bet musu visu skonis skiriasi.. o nenori kazka panausaus pasimatuoti pries uzsisakydama?

Tai zinok as ja jau matavausi,gyvai ji dar grazesne,kas mane ir nustebino,nes kitur kur ejau tai nuotraukose geriau atrodo negu tikroveje ir labai lengvute.O plius dar zinant,kad ji ne lenkiska kazkokia,o geros kokybes ir ne uz 4000,o uz 2400,tai rankos pacios tiesiasi biggrin.gif .
Na bet as ir neisizeidziu,jei kam nepatinka manoji,nes jeigu visu skoniai butu vienodi,tai visos teketumem vienodom suknytem,kas butu tikrai liudna ir neidomu.
Atsakyti
na savaja jau rodziau, bet norisi dar karteli ikelt wub.gif
http://www.brides.co...fset=12#_chip=1
Atsakyti
QUOTE(amt @ 2009 01 13, 22:51)
na savaja jau rodziau, bet norisi dar karteli ikelt  wub.gif
http://www.brides.co...fset=12#_chip=1

labai elegantiska 4u.gif
Atsakyti