QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 21:34)
persasi isvada kad pagal tave visi tie, kurie vartoja vaistus, gyvena nezmogiskai

o tokiu yra dauguma
Beje, yra nemazai kliniku kurios propaguoja "naturalu" cikla suro mamoms - ta prasme be hormonu, bet tai labiau tinka kai yra naudojami saldyti embrionai ir nereikia derinti ciklu.
cia viskas smulkmenos... svarbios , bet smulkmenos. man nesuprantama, kai zmones kaip nors, kokiu nors budu isnaudoja savo kuna, zaloja ji arba nekreipia i ji demesio, priima ji kaip savo tarna, o ne drauga. Po 2 gimdymo jutau toki begalini dekinguma savo kunui, kad isnesiojo, kad pakele, kad nesirgau, kad neprireike CO, epiduro, skatinamuju, kt. vaistu, kad neskaudejo, procesas visas buvo net malonus, toks bangavimas...nemanau, kad galima tai padaryti del svajones padeti kitam, nes tai labai intimu, asmeniska... Is tiesu dabar viskas vartojama... kunas, dvasia, moteris, zmogus.
Del antidepresantu ir viso kito... na nebus tavo nuotaika tokia kaip dabar, kai viskas dar tik prasideda, bus visko, ant kiek tu dabar jautiesi pakyletai ant tiek bus juodu duobiu. Nezinau ar sulauksi gimdymo geros nuotaikos, o pogimdini laikotarpi man net sunku isivaizduoti
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 21:35)
gluosni, dėl antidepresantų tu neteisi. Tai gali būti vienas iš šalutinių poveikių atskiroj jų grupėj, bet ir tiek.
gal...bet moksliniu tyrimu rezultatu as nelauksiu... man baisu jau dabar, nes jie (nors galbut ir atskira ju grupe) padare tai, ka religija nesugebejo per 6000 metu