Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama 2

QUOTE(gluosnis @ 2009 01 08, 21:08)
biggrin.gif  prie ko cia kitas forumas? ten t.p. tik pacituota - autore ginekologe akusere, bet as tycia nerasau autoriaus, kad zmones perskaitytu teksta be isankstinio nusistatymo  4u.gif

prie ko cia nevaisingumas? pasekmes bus tavo kunui - nuo hormoniniu preparatu - tavo kaulams, skeletui, o vaistai - inkstams, kepenims, skrandziui ir t.t. - naudos vaistu vartojime- tau - visiskai nematau  schmoll.gif  o apie antidepresantus rasiau - nes kas ilgesni laika vartoja, turi seksualiniu problemu... jie pasalina visus jausmus, seksualinius t.p.  doh.gif

gluosni, dėl antidepresantų tu neteisi. Tai gali būti vienas iš šalutinių poveikių atskiroj jų grupėj, bet ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 07, 13:31)
Zmones is tikruju nezino ka daro  doh.gif  Isbraukia lengva ranka ne tik, kad 1 diena, o metus is savo gyvenimo

suteikimas kitam zmoguciui gyvenima nera metu isbraukimas is savo gyvenimo..anaiptol...savo gyvenimo iprasminimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 21:34)
persasi isvada kad pagal tave visi tie, kurie vartoja vaistus, gyvena nezmogiskai g.gif o tokiu yra dauguma g.gif
Beje, yra nemazai kliniku kurios propaguoja "naturalu" cikla suro mamoms - ta prasme be hormonu, bet tai labiau tinka kai yra naudojami saldyti embrionai ir nereikia derinti ciklu.

cia viskas smulkmenos... svarbios , bet smulkmenos. man nesuprantama, kai zmones kaip nors, kokiu nors budu isnaudoja savo kuna, zaloja ji arba nekreipia i ji demesio, priima ji kaip savo tarna, o ne drauga. Po 2 gimdymo jutau toki begalini dekinguma savo kunui, kad isnesiojo, kad pakele, kad nesirgau, kad neprireike CO, epiduro, skatinamuju, kt. vaistu, kad neskaudejo, procesas visas buvo net malonus, toks bangavimas...nemanau, kad galima tai padaryti del svajones padeti kitam, nes tai labai intimu, asmeniska... Is tiesu dabar viskas vartojama... kunas, dvasia, moteris, zmogus.
Del antidepresantu ir viso kito... na nebus tavo nuotaika tokia kaip dabar, kai viskas dar tik prasideda, bus visko, ant kiek tu dabar jautiesi pakyletai ant tiek bus juodu duobiu. Nezinau ar sulauksi gimdymo geros nuotaikos, o pogimdini laikotarpi man net sunku isivaizduoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 21:35)
gluosni, dėl antidepresantų tu neteisi. Tai gali būti vienas iš šalutinių poveikių atskiroj jų grupėj, bet ir tiek.

gal...bet moksliniu tyrimu rezultatu as nelauksiu... man baisu jau dabar, nes jie (nors galbut ir atskira ju grupe) padare tai, ka religija nesugebejo per 6000 metu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 08, 22:12)
Del antidepresantu ir viso kito... na nebus tavo nuotaika tokia kaip dabar, kai viskas dar tik prasideda, bus visko, ant kiek tu dabar jautiesi pakyletai ant tiek bus juodu duobiu.  Nezinau ar sulauksi gimdymo geros nuotaikos, o pogimdini laikotarpi man net sunku isivaizduoti  doh.gif

Jei jusu dukra butu nescia arba ruostusi nestumui, tai nemanau, kad sie zodziai ja paguostu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 08, 22:18)
gal...bet moksliniu tyrimu rezultatu as nelauksiu... man baisu jau dabar, nes jie (nors galbut ir atskira ju grupe) padare tai, ka religija nesugebejo per 6000 metu  blink.gif

jūs čia apie ką?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 08, 22:18)
gal...bet moksliniu tyrimu rezultatu as nelauksiu... man baisu jau dabar, nes jie (nors galbut ir atskira ju grupe) padare tai, ka religija nesugebejo per 6000 metu  blink.gif

Kodel nesugebejo... O Ievos gimimas is Adomo sonkaulio? Taigi tikras lastelinis kudykis...ta Ieva. O Iezus Kristus... Kaip ten sako rusai: "vo imia otca, i sina, i svetogo ducha". Taigi tie 3 (tevas, sunus ir sventoji dvasia) yra tikru tikriausi klonai. bigsmile.gif Kaip gi kitaip jie galejo gimti be moters dalyvavimo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 08, 21:18)
cia viskas smulkmenos... svarbios , bet smulkmenos. man nesuprantama, kai zmones kaip nors, kokiu nors budu isnaudoja savo kuna,
Del antidepresantu ir viso kito... na nebus tavo nuotaika tokia kaip dabar, kai viskas dar tik prasideda, bus visko, ant kiek tu dabar jautiesi pakyletai ant tiek bus juodu duobiu.  Nezinau ar sulauksi gimdymo geros nuotaikos, o pogimdini laikotarpi man net sunku isivaizduoti  doh.gif

Na taip, as isnaudoju savo kuna, tam kad kazkam padet - nematau tame nieko blogo. Cia tas pats jei as savo inksta kam nors paaukociau - juk tai mano kuno isnaudojimas, ar ne?

Tikiu kad duobiu gali buti, bet tai nereiskia kad pulsiu gerti antidepresantus. Dar labai gerai prisimenu paskutinio nestumo menesio sunkumus, zinau kad ne viskas rozem klota - esu tam pasiruosus 4u.gif Na o apie pogimdini laikotarpi jau rasiau, zinau kad bus sunku, nes hormonai siautes, ir kad verksiu - apie tai jau psichologe mane perspejo, tai yra normalu - bet tai nera depresija, ir tai manes negasdina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 22:28)
nes hormonai siautes, ir kad verksiu - apie tai jau psichologe mane perspejo, tai yra normalu - bet tai nera depresija, ir tai manes negasdina smile.gif

o kas tai yra pagal psichologę, kuri perspėjo? Beje jums tai jau trečias bus gimdymas, ir provokuotas pastojimas šiuo atveju, ar kaip jį dar pavadinti. O tai toks įspūdis kad tamstos kaip ir niekas neinformavo apie endogeninę depresijos kilmę, kurią beje ir sukelia organizmo fiziologinės reakcijos. Reakcijom pasibaigus depresija nepraeina pati savaime.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 22:43)
o kas tai yra pagal psichologę, kuri perspėjo? Beje jums tai jau trečias bus gimdymas, ir provokuotas pastojimas šiuo atveju, ar kaip jį dar pavadinti. O tai toks įspūdis  kad tamstos kaip ir niekas neinformavo apie endogeninę depresijos kilmę, kurią beje ir sukelia organizmo fiziologinės reakcijos. Reakcijom pasibaigus depresija nepraeina pati savaime.

Nus... ir nepabodo zmogu gasdinti? Ar jus tokiu budu pasitenkinima jauciat?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 21:43)
o kas tai yra pagal psichologę, kuri perspėjo? Beje jums tai jau trečias bus gimdymas, ir provokuotas pastojimas šiuo atveju, ar kaip jį dar pavadinti. O tai toks įspūdis  kad tamstos kaip ir niekas neinformavo apie endogeninę depresijos kilmę, kurią beje ir sukelia organizmo fiziologinės reakcijos. Reakcijom pasibaigus depresija nepraeina pati savaime.

kazi kaip cia taip, vakar blefavau siandien jau ne? g.gif
apie pogimdyvine depresija zinau, niekas nuo jos neapsaugotas.
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 01 08, 22:53)
kazi kaip cia taip, vakar blefavau siandien jau ne? g.gif
apie pogimdyvine depresija zinau, niekas nuo jos neapsaugotas.

aš ne apie tai. Jei jau jūs ten buvot, darom prielaidas, ar ne jei jau taip laikotės savo versijos- mane labai stebina klausimas kodėl jus tikslingai ar ne bet informavo klaidingai. Būdama būtinai prie progos pasigilinkit- po gimdymo jus iš karto veiks du veiksniai endogeniniai- tai hormonų svyravimas, atra tai praradimo ir netekties veiksnys. Jis bus neišvengiamai, net jei jūs visus devynis mėnesius lankysit autotreningą ir įsiteiginėsit nežinia ką. Matot dėl skirtingų Europos ir JAV ligų klasifkacijos man būtų dabar sunku pasakyti ką ta psichologė jums norėjo paaiškinti apie depresiją. Atskiros šizofrenijos formos JAV yra klasifikuojamos kaip depresija. Tai jei ji ėmė toj plotmėj šizofrenijos gal ir išvengsite.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 08, 21:43)

Galbūt tai, kas nutinka 85 proc. moterų po gimdymo- hormonų nulemti nuotaikos svyravimai , kurie savaime praeina per dvi savaites. mirksiukas.gif Ar turit pagrindo įtarti, kad šiai moteriai rizika susirgti pogimdymine depresija yra didesnė nei įprasta populiacinė g.gif
Atsakyti