Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

QUOTE(Noa @ 2009 06 18, 21:58)

Fantasy yra tokie taškai ant kvietko, kurie yra žinovų didžiai vertinami, o aš, kaip tundra, jų nemėgėja biggrin.gif Ir tie taškai tai būna, tai nebūna, jie nestabilūs, būna, motka taškuota, o kūdikėliai ne. tai vat tie netaškuoti vadinasi sportas, tojest, sportininkai. nes kaip gyvenime - sportiniam stiliuj privalu mažiau dažytis, supranti.

va streptokarpas:

user posted image

Arba va sanpaulija:
user posted image

QUOTE(greitai @ 2009 06 19, 08:35)
kas yra fantazy ?

Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 06 19, 08:35)
kas yra fantazy ?

Prie to, kas jau buvo pasakyta, pridursiu, kad fantasy - tai kitokios spalvos nei pagrindinė žiedo spalva raštai - ne tik taškai, bet ir juostelės, įvairios formos potėpiai, šešėliai.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 06 19, 09:42)
Prie to, kas jau buvo pasakyta, pridursiu, kad fantasy - tai kitokios spalvos nei pagrindinė žiedo spalva raštai - ne tik taškai, bet ir juostelės, įvairios formos potėpiai, šešėliai.

Oi, gudrauji, motin biggrin.gif Tu man pasakyk, kaip padorūs gėlininkai sportininkus traktuoja - ar kaip gerą daiktą, ar meta lauk iš veislės? biggrin.gif Gi klausiu klausiu, o nieks nesako, tai kaip dabar man žinot biggrin.gif O tu ryškiai žinai, aš tave įtariu biggrin.gif
Atsakyti
Noa, dievaži nesu nei iš gudriųjų, nei iš gudraujančių schmoll.gif Ką Jums daryti su sportu - spręsti pačiai. Aš jų neauginu, nes ir taip stinga vietos veisliniams. Jeigu yra norinčių, susportavusius atiduodu kitiems augintojams. Nes man kažkaip... Pvz., auginti 'Sniegeną', kuri nėra 'Sniegena" - na, nesu tiek mielaširdinga rolleyes.gif
Kaip traktuojami sportai kolekcininkų pasaulyje? Na, jeigu nusišnekėsiu, gal čia užeis Wėtra ir mane pataisys - ji tikrai daug žino. Kadangi man sportai nelabai rūpi, tai ir nelabai domiuosi, "kuo juos laikyti".
Kad sportas būtų "įteisintas" ir net gautų naują vardą, reikia, kad jo ypatumai pasikartotų per kelias kartas - regis, per tris (jeigu neklystu). Tai svarbu tiems, augintojams, kurie nori "grynaveislių".
O ką daro su sportai prisiekę kolekcininkai - išmeta ar augina - jų pačių ir reikia klausti. Aš esu tik mėgėja kaip daugelis gėlių mylėtojų, į kolekcininkus nepretenduoju.
Jeigu tai nesvarbu, nesinori tikrinti sporto stabilumo, nekaupiate "tikros" kolekcijos - tai koks gi skirtumas, kaip jį vadinti - Onute, Petriuku ar Dominyku.
Tai mano subjektyvi nuomonė, o spręsti - auginti-neauginti, vadinti-nevadinti - tenka patiems savininkams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 birželio 2009 - 10:04
QUOTE(ausrazs @ 2009 06 19, 11:01)
Jeigu tai nesvarbu, nesinori tikrinti sporto stabilumo, nekaupiate "tikros" kolekcijos - tai koks gi skirtumas, kaip jį vadinti - Onute, Petriuku ar Dominyku.
Tai mano subjektyvi nuomonė, o spręsti - auginti-neauginti, vadinti-nevadinti - tenka patiems savininkams

O gal tikrai, Dominyku pavadinsiu bigsmile.gif Ir bus sprendimas gudrus biggrin.gif Niekam jo neduosiu, aš irgi ne mielaširdinga, man anas gražus. Ir girsiuosi. Sakysiu, turiu du pramoninius, keli rūšinius ir vieną dominyką biggrin.gif
Atsakyti
Vasarą pajuto 'Burgundija'user posted image
reanimuotasis 'Bristol's Lan Doodoe'user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 06 19, 15:24)

kvieskit greitąją nebegaliu............... numirsiu iš pavydo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 19 birželio 2009 - 14:25
Avocete, nereikia pavydėti ax.gif Augalai - greitai ir lengvai užgyvenamas "turtas". Prieš porą metų pradėjau nuo pirmųjų dviejų neveislinių strepsų. Manau, greitai ir Jūs surinksite nemažą augintinių kolekciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 06 19, 15:24)

OOOOOOOO ,kas per grožis swoon.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 06 19, 15:40)
Avocete, nereikia pavydėti ax.gif Augalai - greitai ir lengvai užgyvenamas "turtas". Prieš porą metų pradėjau nuo pirmųjų dviejų neveislinių strepsų. Manau, greitai ir Jūs surinksite nemažą augintinių kolekciją 4u.gif

Ieškau bet nesėkmingai doh.gif
Atsakyti
Taigi su Space Dust fentazy nepasiseke doh.gif Bet ziedai grazus biggrin.gif As ir norejau palaukti, kol prazys, tik tada pardavinet. Bet jis velniukas taip nenorejo zydeti, o priziuret visi nebeaspejau doh.gif
Noa jei kam noresi duoti lapeli, tai manau teks duoti, kaip bevardi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2009 06 19, 16:16)
Ieškau bet nesėkmingai  doh.gif

g.gif nerandi strepsiuku
Atsakyti