Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

Pirmą kartą pražydo 'Azure Giant'. Bent kol kas jis man - nieko ypatingo. Bet kadangi labai išgirtas, pabandysiu auginti ilgiau ir tuomet įvertinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 31 liepos 2009 - 21:09
[O gal galima sužinoti, kokia balto streptokarpo veislė? Na, kur nuotraukoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramiai: 31 liepos 2009 - 22:20
O jeigu konkrečiau - kurioje nuotraukoje, nes, kiek prisimenu, buvo keli balti
Atsakyti
Bella
Papildyta:
Sjesta
Atsakyti
Skarpionuke, gražu wub.gif
Atsakyti
skorpionuke, džiugini akį wub.gif

Ant kokių ten mentelių veisles susirašius g.gif , taip tavarkingai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Aciu, nustebino Bella ant vieno zietstiebio isauginus 5 pumpurus.
dzūkė menteles pirkau Vilniuje gerai neatsimenu ar zalioje stoteleje, ar sale esancioje parduotuveje. Tikrai labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 05, 11:35)
Ant kokių ten mentelių veisles susirašius g.gif , taip tavarkingai atrodo 4u.gif

Dzūke, tokių yra ir Alytuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 05, 12:15)
Dzūke, tokių yra ir Alytuje mirksiukas.gif

Reikės pasieškot, nes kai noriu vardo pasižiūrėt reika traukt iš dėklo vazoniuką.

Pas mane tie patys biggrin.gif tik daugiau žiedų wub.gif
user posted image
Atsakyti
Dzūke, labai gražu 4u.gif Man atrodo, kad tų "etikečių" mačiau Žalioje stotelėje, ir, atrodo, Bauhofe (Santaikos gatvėje)
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 05, 15:02)
Dzūke, labai gražu 4u.gif .........

Ačiū biggrin.gif
ausrazs, ką nors darei su vaikučiu ant žiedstiebio?Aš tai kol kas nieko - žydi, tuoj antras pumpuras skleisis ir dar vienas auga wub.gif
Žinai ką sugalvojau ax.gif , išmirkyti kiminą, pridėt ir plėvele apsukt bigsmile.gif
Tik , kad ten labai gležnas stiebelis g.gif unsure.gif
bigsmile.gif gal pririšt prie atramėlės, a? blush2.gif
Atsakyti
Dzūke, vieno mano strepso net 3 žiedstiebiai su vaikučiais blink.gif . Kos kas nieko nedariau, tik pumpurus tų vaikučių išskyniau. Dar paaugs, paskui nupjausiu ir bandysiu šaknydinti kiminuose
Atsakyti