Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

Sveiki, ieskojau tokios temos bet neradau.. verysad.gif Taigi mane domina ar yra mamyciu kurios laike ar ruosiasi gaut vairuotojo pazymejima UK..labiau domina teisiu laikymas Londone..su kuria firma mokotes vairuot? na zinau kad yra privaciu nemazai, bet kiek girdejau FIRST TIME..ima maziau uz pravaziavimus...kaip sekesi su kalbos barjeru? butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan..Bandau ruostis teorijos egzui...mb sako kad nera sunku..ziuresim.. blush2.gif
Atsakyti
esu girdejusi,kad praktika cia labai sunku praeiti.... as asmeniskai tai teises lietuvoje issilaikiusi buvau ,o cia atvaziavusi iskarto i angliskas pasikeiciau ir tiek,todel ir nelabai zinau...sorry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiOliMwa @ 2008 11 10, 19:36)
Sveiki, ieskojau tokios temos bet neradau.. verysad.gif Taigi mane domina ar yra mamyciu kurios laike ar ruosiasi gaut vairuotojo pazymejima UK..labiau domina teisiu laikymas Londone..su kuria firma mokotes vairuot? na zinau kad yra privaciu nemazai, bet kiek girdejau FIRST TIME..ima maziau uz pravaziavimus...kaip sekesi su kalbos barjeru? butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan..Bandau ruostis teorijos egzui...mb sako kad nera sunku..ziuresim.. blush2.gif

Sveika,
as cia pries pora metu laikiausi teises. Kad teorija butu sunki nepasakyciau, nors tada angliskai gerai dar nekalbejau. Jei kokio zodzio nezinai, issiverti ir tiek, o po to ten viskas kartojasi. Patarciau uzsisakyti DVD teorijai mokytis, man labai padejo, kazkaip lengviau gal. Jei yra galimybe, paprasyk, kad kas is pazistamu pamokintu mirksiukas.gif Mane mokino mano vaikinas, tai sutaupiau labai labai daug pinigu, nes pamokeles nepigios, o jie nori, kad maziausiai pravaziuotum apie 40 val. Zodziu as pasiemiau tik gal kokias 5 val su instruktorium, kad suzinoti vaziavimo reikalavimus.

Sekmes laikant teises

P.S. patarciau laikyti egzaminus, tik tada, kai pati tvirtai jautiesi, nes cia "nepraslysi", o ir pati tada geriau jausies smile.gif
Atsakyti
DiOliMwa, gal daugiau ka suzinojai?
mano galvoj irgi sukas mintis apie teisiu laikyma , bet as dar nieko nesidomejau...
Atsakyti
sveikos, na as rengiuosi cia teises laikytis, jau teorija ismokau, sakyciau labai lengva, man dvieju savaiteliu pakako. norejau paklausti, kas laiket kaip del tos hazard perception dalies? nes tik ji neramina, del teorijos tai as rami, tie filmukai irgi atrodo nesunku, bet tai kaip ten tiksliai buna?ar jie tokie patys kaip diske, ar ten naujus duoda? g.gif
Papildyta:
QUOTE(DiOliMwa @ 2008 11 10, 18:36)
butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan

kokiais bilietukais? g.gif taigi jei turi ta dvd, ten visi bilietai yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2008 12 04, 13:22)
DiOliMwa, gal daugiau ka suzinojai?
mano galvoj irgi sukas mintis apie teisiu laikyma , bet as dar nieko nesidomejau...

cia yra viskas http://www.direct.go...ivers/index.htm , pirma uzsisakyk provisional license ir diskus, ismoksi, uzsiregistruok laikymui, islaikyk, tada eik vairuot mokintis mirksiukas.gif
as tai jau noriu eit, bet dar neuzsiregistravau egzaminui, nes neturiu kur vaiko palikt, o mb dirba ir neaisku kada iseigine gaus doh.gif bet kai tik suplanuosim, registruosiuos ir leksiu jau bigsmile.gif o paskui su vairavimu tai vel bus tas pats, na, bet nieko, vakarais, savaitgaliais, kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 01 12, 23:17)
cia yra viskas http://www.direct.go...ivers/index.htm , pirma uzsisakyk provisional license ir diskus, ismoksi, uzsiregistruok laikymui, islaikyk, tada eik vairuot mokintis mirksiukas.gif
as tai jau noriu eit, bet dar neuzsiregistravau egzaminui, nes neturiu kur vaiko palikt, o mb dirba ir neaisku kada iseigine gaus doh.gif bet kai tik suplanuosim, registruosiuos ir leksiu jau bigsmile.gif o paskui su vairavimu tai vel bus tas pats, na, bet nieko, vakarais, savaitgaliais, kaip nors...

dekui, jau buvau radus, tik cia nepasakiau blush2.gif
ir net visos keliu taisykles yra, tai jei labai norint nereikia nieko pirkti blush2.gif
man paskolino MB bendradarbis knyga ir dvd, tai skaitineju

As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi... blush2.gif nes itariu vakare, savaitgaliais daugiau besimokanciu blush2.gif o jei dar istaikyciau miego metu...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 14:17)
dekui, jau buvau radus, tik cia nepasakiau  blush2.gif
ir net visos keliu taisykles yra, tai jei labai norint nereikia nieko pirkti  blush2.gif
man paskolino MB bendradarbis knyga ir dvd, tai skaitineju

As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi...  blush2.gif nes itariu vakare, savaitgaliais daugiau besimokanciu  blush2.gif o jei dar istaikyciau miego metu...

na taip yra, bet su dvd mokytis dauuuuuug lengviau, matai kokie konkreciai klausimai bus ir pan., siulyciau isigyt tikrai, jei neturi, o jau nekalbu apie hazard perception, to be dvd tikrai nepasimokinsi biggrin.gif
del vaiko tai nezinau, as kai esu tikra, kad ji tikrai ramiai nepasedes, tai net nemastau apie tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 13 sausio 2009 - 19:43
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 17:17)

As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi...  blush2.gif nes itariu vakare, savaitgaliais daugiau besimokanciu  blush2.gif o jei dar istaikyciau miego metu...

nemanau kad galima vaika imti, nes kai lt mokiaus vairuot tai man net drauges neleido, nes ji turejo po pames mokytis, tai labai prasem, bet neleido, sako, o jei uzmusi, kas tada???kalejimas....tai drauge tuo metu po pades valkiojosi... lotuliukas.gif

mb harzard perception ir kitus dvd rado Poundland pardej...reik paziuret gal nauji atsirado...as tai db neturiu kada teisem...vasaros lauksiu, taip nukelineju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DiOliMwa @ 2009 01 13, 17:59)
mb harzard perception ir kitus dvd rado Poundland pardej...reik paziuret gal nauji atsirado...as tai db neturiu kada teisem...vasaros lauksiu, taip nukelineju... doh.gif

as tai internetu pirkau. naujausi yra 2008-2009 edition, situos ir turiu. poundlande nepirkciau, kazkaip nepatikimai atrodo, gal ten netikri ar kokie pasene? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 13 sausio 2009 - 20:59
O kur tu kompaktu yra pirkt g.gif ,gal kas parasys?Ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 15:17)

Sveikos,

del vaiko tai tikrai negalima, nes besimokant tenka daznai ir staigiai stabdyt, gali pakenkt vaikucio stuburui. Man taip instruktorius sake.. 4u.gif As pati dar ir neissilaikius, bet mokausi po truputi.Man asmeniskai tai vairavimas sunkiau nei teorija. Labai priekabus egzaminatoriai buna per egza..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liolia*: 13 sausio 2009 - 21:17
QUOTE(Tyna4 @ 2009 01 13, 19:13)
O kur tu kompaktu yra pirkt g.gif ,gal kas parasys?Ir kokia kaina?

as tai cia pirkau, nes ju oficialiam tinklapy brangiau,gal paieskojus galima ir pigiau rasti g.gif

http://www.amazon.co...-...4431&sr=8-2
bet cia jau viskas yra ko reikia egzaminui, ir highway codas, ir bilietai, ir hazard perception ir labai patogu ir lengva mokytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 13 sausio 2009 - 21:26