Sveiki, ieskojau tokios temos bet neradau..
Taigi mane domina ar yra mamyciu kurios laike ar ruosiasi gaut vairuotojo pazymejima UK..labiau domina teisiu laikymas Londone..su kuria firma mokotes vairuot? na zinau kad yra privaciu nemazai, bet kiek girdejau FIRST TIME..ima maziau uz pravaziavimus...kaip sekesi su kalbos barjeru? butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan..Bandau ruostis teorijos egzui...mb sako kad nera sunku..ziuresim..
esu girdejusi,kad praktika cia labai sunku praeiti.... as asmeniskai tai teises lietuvoje issilaikiusi buvau ,o cia atvaziavusi iskarto i angliskas pasikeiciau ir tiek,todel ir nelabai zinau...sorry
QUOTE(DiOliMwa @ 2008 11 10, 19:36)
Sveiki, ieskojau tokios temos bet neradau..
Taigi mane domina ar yra mamyciu kurios laike ar ruosiasi gaut vairuotojo pazymejima UK..labiau domina teisiu laikymas Londone..su kuria firma mokotes vairuot? na zinau kad yra privaciu nemazai, bet kiek girdejau FIRST TIME..ima maziau uz pravaziavimus...kaip sekesi su kalbos barjeru? butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan..Bandau ruostis teorijos egzui...mb sako kad nera sunku..ziuresim.. 
Sveika,
as cia pries pora metu laikiausi teises. Kad teorija butu sunki nepasakyciau, nors tada angliskai gerai dar nekalbejau. Jei kokio zodzio nezinai, issiverti ir tiek, o po to ten viskas kartojasi. Patarciau uzsisakyti DVD teorijai mokytis, man labai padejo, kazkaip lengviau gal. Jei yra galimybe, paprasyk, kad kas is pazistamu pamokintu
Sekmes laikant teises
P.S. patarciau laikyti egzaminus, tik tada, kai pati tvirtai jautiesi, nes cia "nepraslysi", o ir pati tada geriau jausies
DiOliMwa, gal daugiau ka suzinojai?
mano galvoj irgi sukas mintis apie teisiu laikyma , bet as dar nieko nesidomejau...
mano galvoj irgi sukas mintis apie teisiu laikyma , bet as dar nieko nesidomejau...
sveikos, na as rengiuosi cia teises laikytis, jau teorija ismokau, sakyciau labai lengva, man dvieju savaiteliu pakako. norejau paklausti, kas laiket kaip del tos hazard perception dalies? nes tik ji neramina, del teorijos tai as rami, tie filmukai irgi atrodo nesunku, bet tai kaip ten tiksliai buna?ar jie tokie patys kaip diske, ar ten naujus duoda? 
Papildyta:
kokiais bilietukais?
taigi jei turi ta dvd, ten visi bilietai yra 
Papildyta:
cia yra viskas http://www.direct.go...ivers/index.htm , pirma uzsisakyk provisional license ir diskus, ismoksi, uzsiregistruok laikymui, islaikyk, tada eik vairuot mokintis
as tai jau noriu eit, bet dar neuzsiregistravau egzaminui, nes neturiu kur vaiko palikt, o mb dirba ir neaisku kada iseigine gaus
bet kai tik suplanuosim, registruosiuos ir leksiu jau
o paskui su vairavimu tai vel bus tas pats, na, bet nieko, vakarais, savaitgaliais, kaip nors...
Papildyta:
QUOTE(DiOliMwa @ 2008 11 10, 18:36)
butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan
kokiais bilietukais?
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2008 12 04, 13:22)
DiOliMwa, gal daugiau ka suzinojai?
cia yra viskas http://www.direct.go...ivers/index.htm , pirma uzsisakyk provisional license ir diskus, ismoksi, uzsiregistruok laikymui, islaikyk, tada eik vairuot mokintis
as tai jau noriu eit, bet dar neuzsiregistravau egzaminui, nes neturiu kur vaiko palikt, o mb dirba ir neaisku kada iseigine gaus
QUOTE(premium @ 2009 01 12, 23:17)
bet kai tik suplanuosim, registruosiuos ir leksiu jau
o paskui su vairavimu tai vel bus tas pats, na, bet nieko, vakarais, savaitgaliais, kaip nors...
dekui, jau buvau radus, tik cia nepasakiau
ir net visos keliu taisykles yra, tai jei labai norint nereikia nieko pirkti
man paskolino MB bendradarbis knyga ir dvd, tai skaitineju
As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi...
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 14:17)
dekui, jau buvau radus, tik cia nepasakiau
As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi...
nes itariu vakare, savaitgaliais daugiau besimokanciu
o jei dar istaikyciau miego metu...
na taip yra, bet su dvd mokytis dauuuuuug lengviau, matai kokie konkreciai klausimai bus ir pan., siulyciau isigyt tikrai, jei neturi, o jau nekalbu apie hazard perception, to be dvd tikrai nepasimokinsi
del vaiko tai nezinau, as kai esu tikra, kad ji tikrai ramiai nepasedes, tai net nemastau apie tai...
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 17:17)
nemanau kad galima vaika imti, nes kai lt mokiaus vairuot tai man net drauges neleido, nes ji turejo po pames mokytis, tai labai prasem, bet neleido, sako, o jei uzmusi, kas tada???kalejimas....tai drauge tuo metu po pades valkiojosi...
mb harzard perception ir kitus dvd rado Poundland pardej...reik paziuret gal nauji atsirado...as tai db neturiu kada teisem...vasaros lauksiu, taip nukelineju...
QUOTE(DiOliMwa @ 2009 01 13, 17:59)
mb harzard perception ir kitus dvd rado Poundland pardej...reik paziuret gal nauji atsirado...as tai db neturiu kada teisem...vasaros lauksiu, taip nukelineju... 
as tai internetu pirkau. naujausi yra 2008-2009 edition, situos ir turiu. poundlande nepirkciau, kazkaip nepatikimai atrodo, gal ten netikri ar kokie pasene?
O kur tu kompaktu yra pirkt
,gal kas parasys?Ir kokia kaina?
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 15:17)
Sveikos,
del vaiko tai tikrai negalima, nes besimokant tenka daznai ir staigiai stabdyt, gali pakenkt vaikucio stuburui. Man taip instruktorius sake..
QUOTE(Tyna4 @ 2009 01 13, 19:13)
as tai cia pirkau, nes ju oficialiam tinklapy brangiau,gal paieskojus galima ir pigiau rasti
http://www.amazon.co...-...4431&sr=8-2
bet cia jau viskas yra ko reikia egzaminui, ir highway codas, ir bilietai, ir hazard perception ir labai patogu ir lengva mokytis.