Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(premium @ 2010 06 07, 23:23)
As jau vazineju, dar tik nuo sestadienio, bet sekasi neblogai visai, pacia pirma diena tai baimes daug buvo, o dabar jau ramiau, bet dar ne visai ramiai, aisku. Vistik 5 menesiu pertrauka turejau nuo teisiu islaikymo.

Kokia pirkai bigsmile.gif As dar savos neturiu,bet retkarciais pralekiu su mb.Is pradziu biski prastai jausdavaus,nes didele,7viete,bet jau ipratau...Dabar liepiau pirkt man bilekokia,arba sakiau vazinesiu su jo pastoviai,nes atsibodo i darba metro trenktis...
QUOTE(dadaida @ 2010 06 08, 08:37)
galima vazineti iskart kai islaikai  mirksiukas.gif as irgi labai greitai gavau kortele  ax.gif
kokia masina tuti premium?

Nu bent jau man pasake,kad vaziuot su juo negali.Pats egzaminatorius.Nes as jau ir buvau susiruosus lekt ax.gif
Atsakyti
sveikos, as turiu peugeot 206, benzinas, siaip norejau 307, bet sunkiai man cia sekesi ieskot, sita kelyje pasimaise, tai ir nupirkom, ai, pradziai bus gerai smile.gif MB mano tai teisiu dar is viso neturi, taip kad as pagrindine vairuotoja esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 06 08, 11:39)
sveikos, as turiu peugeot 206, benzinas, siaip norejau 307, bet sunkiai man cia sekesi ieskot, sita kelyje pasimaise, tai ir nupirkom, ai, pradziai bus gerai smile.gif MB mano tai teisiu dar is viso neturi, taip kad as pagrindine vairuotoja esu biggrin.gif

Tai dabar tb laikys bigsmile.gif
As ir noreciau 307 bigsmile.gif Man jos labai grazios.Vakar mb ziurinejo man renoult megane.Tai ir tokia puse velnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 06 08, 01:23)
As jau vazineju, dar tik nuo sestadienio, bet sekasi neblogai visai, pacia pirma diena tai baimes daug buvo, o dabar jau ramiau, bet dar ne visai ramiai, aisku. Vistik 5 menesiu pertrauka turejau nuo teisiu islaikymo.

Kiap smagu! Eina sau KAifas! thumbup.gif

QUOTE(Aissstute @ 2010 06 08, 11:12)

As uzsibukinau egzamina liepos 30,

Tai va jei ne mano instruktores atostogos as irgi rugpjucio gala pasirinkciau...
Vakar paskaiciau sio menesio gale busiu turejus 43 pamokas po 1 val. su visais egzaminais ir provissional licence jau isleista 900 svaru , o kur dar uz aukle pinigai ... vien zo... doh.gif

Grazus tie Peugeot 307 pastebejau labai cia populiarus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2010 06 08, 15:50)
Tai va jei ne mano instruktores atostogos as irgi rugpjucio gala pasirinkciau...
Vakar paskaiciau sio menesio gale busiu turejus 43 pamokas po 1 val. su visais egzaminais ir provissional licence jau isleista 900 svaru , o kur dar uz aukle pinigai ... vien zo... doh.gif

Kristinija, primink man, o kada tu laikai? Nu man iki egzo gausis tik kokios 32 val atvazinetos unsure.gif zodziu, sakiau nesijausiu drasiai, tai atkelsiu i veliau, bala nemate, o tuo labiau nuo spalio lengvina egzamina, (pats instruktorius pasake, kad planuojama padaryt lengvesni ji, nes didelis neislaikymo skaicius), tai bet kokiu atveju ant Kaledu tikiuosi turet as tas teises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2010 06 08, 12:15)
Tai dabar tb laikys bigsmile.gif

na taip, bent jau planuoja, bet dar ne privisional neturi.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 06 08, 11:39)
MB mano tai teisiu dar is viso neturi, taip kad as pagrindine vairuotoja esu biggrin.gif

turbut jau geriau kai mb neturi teisiu,nes nesumastau kaip mb ikalbint,kad instruktoriaus reikia,nes galvoja,kad jie gime su vairu rankoje ir mokinti yra vieni juokai,plius tuo paciu ir vaikai sedi gale,vaziuoju aisku apsidejus "L" raidem,bet vis tiek instruktorius dar toli toli bigsmile.gif

O teorija laikant tikrai yra 50 klausimu, ir klaidu gali but max 7? nu kalu po truputi, namuose tai juose isitenku,bet jei nueiciau laikyt,manau nervai savo padarytu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2010 06 08, 19:09)
turbut jau geriau kai mb neturi teisiu,nes nesumastau kaip mb ikalbint,kad instruktoriaus reikia,nes galvoja,kad jie gime su vairu rankoje ir mokinti yra vieni juokai,plius tuo paciu ir vaikai sedi gale,vaziuoju aisku apsidejus "L" raidem,bet vis tiek instruktorius dar toli toli  bigsmile.gif
O teorija laikant tikrai yra 50 klausimu, ir klaidu gali but max 7? nu kalu po truputi, namuose tai juose isitenku,bet jei nueiciau laikyt,manau nervai savo padarytu sad.gif

Tu maziau stresuok, baika tas egzaminas teorijos, islaikysi mirksiukas.gif nors gal lengva pasneket, va as nebijojau iki pat egzo visiskai, o tik ten nuejau ir saltas prakaitas ismuse doh.gif bet atsisedau, susikaupiau ir pradejau, o bedarydama ir atsipalaidavau, nes pamaciau, kad visi klausimai man zinomi ir tokie pat, kaip namie kad sprendziau. Ir tau viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 06 08, 18:58)
Kristinija, primink man, o kada tu laikai? Nu man iki egzo gausis tik kokios 32 val atvazinetos  unsure.gif zodziu, sakiau nesijausiu drasiai, tai atkelsiu i veliau, bala nemate, o tuo labiau nuo spalio lengvina egzamina, (pats instruktorius pasake, kad planuojama padaryt lengvesni ji, nes didelis neislaikymo skaicius), tai bet kokiu atveju ant Kaledu tikiuosi turet as tas teises  biggrin.gif

dar neuzsibukinau, bet apie rugsejo pradzia galvoju... jei mokytojos atostogos, bandyciau jau rugpjuti... rolleyes.gif

Aurute, mokinkis mokinkis, kai jausies jau stipri, tai ir eik laikyt.Nors geriau uzsibukink data tada pries savaite gerai pasedek ir islaikysi. pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2010 06 08, 19:09)
turbut jau geriau kai mb neturi teisiu,nes nesumastau kaip mb ikalbint,kad instruktoriaus reikia,nes galvoja,kad jie gime su vairu rankoje ir mokinti yra vieni juokai,plius tuo paciu ir vaikai sedi gale,vaziuoju aisku apsidejus "L" raidem,bet vis tiek instruktorius dar toli toli  bigsmile.gif

Aurute vienas patarimas-kad ir kaip ten tave mokina tb,pasiimk bent kelias pamokas pas profesionalu instruktoriu.Parodo i ka kreipia llabiau demesi per egzaminus ir tt.O teorija tikrai nesudetinga-issilaikysi 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti