Įkraunama...
Įkraunama...

Senas šuo

QUOTE(ajuka @ 2016 12 02, 17:10)
Bet klausimas kaip mes po to jauciames?
Kiekvienas randa sau teisingus atsakymus, bet nebutinai mases atsakymas yra tikras.


Kaip jaučiamės... Jaučiamės padarę dėl jo viską... iki paskutinio lašo, paskutinio atodūsio. Ir begalinį palengvėjimą, kad jam daugiau nebeskauda. Nes matyti gyvūno akyse nuolatinę begalinę kančią, kurios niekuo neįmanoma sumažinti ir ją sąmoningai tęsti, mano manymu, nežmoniška. O ir pati procedūra man nepasirodė kaip prievarta. Viskas vyko lėtai ir be galo ramiai. Ir kai po to vyras paklausė, kaip aš galėjau stebėti kaip ją žudo, aš net sutrikau. Aš nemačiau tame žudymo, mačiau tik ramų išėjimą.
Antrasis mūsų šuo jau taip pat visiškas senelis, beveik nemato, negirdi, kojos sunkiai laiko. Išėjęs pavaikštinėt, jau neberanda kaip grįžt į guolį. Tikiuosi, kad jis išeis pats. Bet jeigu jo akyse pamatysiu tą pačią kančią, neabejodama sprendimą pakartosiu.
Atsakyti

O dieve,skaitau dabar visus postus ir dar daugiau save grauziu ir taip nerandu sau vietos,verkiu istisai,siandien jau issirasiau raminamu vaistu, bet nieko jie nepadeda. Sekmadieni uzmigdziau savo mazyte, jai buvo 15m,o dabar kaltinu save,kad taip pasielgiau. Suprantu,kad jai gal skaudejo,nes sunkiai kvepavo jau,laiptais nesiau jau, nevalge kelias dienas,bet sode dar vaiksciojo.Galvojau nuvesiu tik tyrimams,o parsiveziau lavoneli dezuteje. Padare kraujo tyrimus, echoskopa ir pasake,kad visos kepenys apaugusios augliais ir jai skauda labai,nors man taip neatrode. Patikejau daktaru,o dabar be proto gailiuosi.Ji taip manim tikejo,o as pati savo rankomis ja nunesiau ir nuzudziau  :cry2:  :cry2:  :cry2: uzkaseme sode,o dabar patys ten vaziuot negalim,vakar nuvaziavom,tai abu su vyru raudojom garsu prie to kauburelio, nieko grazinti negaliu,o taip beprotiskai as ja mylejau ir myliu, daugiau jei tureciau augitini,tai to nedaryciau.

Atsakyti
QUOTE(bubenka @ 2014 08 10, 21:15)
Sveikos, pries kelias dienas uzmigdem savo suni, jam buvo 19 metu... Neprimate, nelabai jau girdejo, sunkiai vaiksciojo, sunkiai galejo laiptais pakilti, gulejo visa diena ir tiek... Kiekviena diena verkiu ir kaltinu save, kad gal dar nereikejo, gal dar pagyventu..

Koks ilgaamžis .Gaila aišku , kad teko.atsisveikint .Mano turi daug ligų jam 15 metų , bet vaikščioja , uosto, nori į lauką .Turi ir širdies nepakankamumą, ir ne visai jau mato , ir jau man bent atrodo nebegirdi .
Gal kas turit senukus , patarsit, ar galima šuns kailio būklę pagerint ? Nu toks nušiuręs , neblizga.Nors ir apkerpam, ir šukuojam, ir visokių papildų pripirkę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 26 rugsėjo 2019 - 19:40
QUOTE(zeneta @ 2019 09 26, 20:35)
Koks ilgaamžis .Gaila aišku , kad teko.atsisveikint .Mano turi daug ligų jam 15 metų , bet vaikščioja , uosto, nori į lauką .Turi ir širdies nepakankamumą, ir ne visai jau mato , ir  jau man bent atrodo nebegirdi .
Gal kas turit senukus , patarsit, ar galima šuns kailio būklę pagerint ? Nu toks nušiuręs , neblizga.Nors ir apkerpam, ir šukuojam, ir visokių papildų pripirkę?

nu jei papildai ir maistas pats savaime nepadeda, tai jau niekas nepadės, nebent tik visokie purkštukai, balzamai papildomai pablizginti. Svarbu tik, kad cheminiai nebūtų, ypač, kai šuo jau ir taip vos laikosi. Tik iš natūralių žiūrėkit
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Roso @ 2019 09 03, 20:13)
<p>O dieve,skaitau dabar <em>visus postus ir dar daugiau save grauziu ir taip nerandu sau vietos,verkiu istisai,siandien jau issirasiau raminamu vaistu, bet nieko jie nepadeda. Sekmadieni uzmigdziau savo mazyte, jai buvo 15m,o dabar kaltinu save,kad taip pasielgiau. Suprantu,kad jai gal skaudejo,nes sunkiai kvepavo jau,laiptais nesiau jau, nevalge kelias dienas,bet sode dar vaiksciojo.Galvojau nuvesiu tik tyrimams,o parsiveziau lavoneli dezuteje. Padare kraujo tyrimus, echoskopa ir pasake,kad visos kepenys apaugusios augliais ir jai skauda labai,nors man taip neatrode. Patikejau daktaru,o dabar be proto gailiuosi.Ji taip manim tikejo,o as pati savo rankomis ja nunesiau ir nuzudziau  cry.gif</em><em>  cry.gif</em><em>  cry.gif</em><em> uzkaseme sode,o dabar patys ten vaziuot negalim,vakar nuvaziavom,tai abu su vyru raudojom garsu prie to kauburelio, nieko grazinti negaliu,o taip beprotiskai as ja mylejau ir myliu, daugiau jei tureciau augitini,tai to nedaryciau.</em></p>

svarbu pasimokyti iš klaidų 4u.gif
Atsakyti
Suniukui 16 metu..Siuo metu problema sanariai, bet gyja, egzema irgi lyg gyja..uz savaites operuos 2 zarnyno polipus .Ar sudetinga operacija ir ar greit gyja unsure.gif Truputi bijau del amziaus.Gal atlaikys narkoze..Nes is isanges nuolat kraujuoja del tu polipu ..Plaukai nesusitvarke..Matyt jau sansu nera.Viskas isbandyta.Del ju tiek to..Bet va polipai neramina.Sake dideli, reikia operuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 balandžio 2020 - 17:45
QUOTE(zeneta @ 2020 04 21, 18:42)
Suniukui 16 metu..Siuo metu problema sanariai, bet gyja, egzema irgi lyg gyja..uz savaites operuos 2 zarnyno polipus .Ar sudetinga operacija ir ar greit gyja  unsure.gif Truputi bijau del amziaus.Gal atlaikys narkoze..Nes is isanges nuolat kraujuoja del tu polipu ..Plaukai nesusitvarke..Matyt jau sansu nera.Viskas isbandyta.Del ju tiek to..Bet va polipai neramina.Sake dideli, reikia operuot

Mano suniukui buvo isanges liaukos uzsikimsusios, tai is isanges bego rudas su kraujo priemaisomis skystis, tai veterinaras isvale , isspaude viska ir paejo, bet cia jums turbut ne tai....
O apie polipus gal kas kitas parasys, sekmes💖
Atsakyti
Ispjove polipus ir rado augli-irgi ispjove buvo nemazas..is streso net nepaklausiau piktybinis ar ne..Siuo metu taisosi , bet sunkiai..po 10 dienu eisim apziurai..paklausiu gerybinis ar piktybinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 03 gegužės 2020 - 20:48
QUOTE(zeneta @ 2020 05 03, 21:47)
Ispjove polipus ir rado augli-irgi ispjove buvo nemazas..is streso net nepaklausiau piktybinis ar ne..Siuo metu taisosi , bet sunkiai..po 10 dienu eisim apziurai..paklausiu gerybinis ar piktybinis.

Gal ne piktybinis, jei nieko nesake, linkiu daug sveikateles 4u.gif kovokite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2020 05 06, 10:41)
Gal ne piktybinis, jei nieko nesake, linkiu daug sveikateles 4u.gif  kovokite 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiuks.Nepiktybinis kažkokia fibroma .Lyg viskas sugijo .Bet va sanariai problema.Tik nustojo gert tabletes ir vėl skauda ..Dar vieną kursą vaistų paskyrė.Jei nepraeis , teks skausmo blokadą daryti.
Atsakyti