Įkraunama...
Įkraunama...

Prekybos ir pramogų centras"PANORAMA"

Lapkricio 7 dš atvere duris naujas prekybos ir laisvalaikio centras "PANORAMA".
Gal kas spejo ten apsilankyti, pasidalinkit ispudziais ax.gif
Ar yra kokia vaiku zaidimu aikstele, kad butu galima vaikams padukti ir gimtadieni atsvesti bigsmile.gif
Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
http://www.panorama....io-centras.html
Atsakyti
Dar neteko nuvaziuoti ten, bet ir neskubu, tiek masinu ten doh.gif reikia palaukti biski kol zmonem asibos, tada galima bus koja kelt ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 11 lapkričio 2008 - 13:35
QUOTE(1000ir1naktis @ 2008 11 11, 13:34)
Dar neteko nuvaziuoti ten, bet ir neskubu, tiek masinu ten  doh.gif  reikia palaukti biski kol zmonem asibos, tada galima bus koja kelt ten  lotuliukas.gif

aha, ir as taip manau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

anksciau Akropoli sturmavo, o dabar jauciu Panorama sturmuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nepatiko schmoll.gif Nieko gero, nieko ypatingo (na buvau tiesa sakant tik prabėgom)...
Atsakyti
Nepatiko ir man ,na tiesiog nieko ypatingo. Parduotuves ,pramogu kaip ir mazoka ,kavines kelios . Gal dar bus daugiau . Bet ispudzio nepadare . Elektriniai kartai gal tik ,ten kada reiks uzbegt papramogaut wink.gif
Atsakyti
Mum tai kažkaip nejauku pasidarė, kad ten baisiai grindys dreba. ax.gif
Atsakyti
as irgi pastebejau,kad grindys dreba g.gif gal del to kad daug zmoniu per atidaryma buvo suguzeje smile.gif

pirmas ispudis tai nelabai koks,daug drabuziu parduotuviu,bet vaikisku sakyciau truksta..is pramogu tai tik kartingai,yra vaiku zaidimu kambarys bet neisbandem dar,
kas gerai- tai daug erdves,o visa kita nieko ypatyngo
Atsakyti
Labai geras pribambasas, kad parkavimo aikštelėse virš laisvos vietos žalia lemputė dega. Kol aikštelė tuščia, atrodo kam to reikia, bet kai pilna - labai liuks, geras pagalbininkas.
Pats centras patiko, nes pavyko gauti tai, kas Akre jau buvo parduota to paties vardo parduotuvėse. O šeip - nemanau kad labai atakuos pirkėjai, dabar iš viso parduotuvių tuštėjimo metas prasidėjo..... (t.y. pirkėjų tuštėjimo metas)
Atsakyti
panoramoj spėjau apsilankyti jau pirmąjį jos atodarymo savaitgalį - žmonių marios doh.gif dauguma nieko nepirko, tik šiaip žioplinėjo.. kas keisčiausia, atidarymo proga tik kelios parduotuvės taikė šiokias tokias nuolaidas (10proc), kitur žmonių beveik visai nebuvo, nebent smalsuoliai biggrin.gif šiaip patiko tai, kad erdvu, yra keletas nematytų visai jaukių parduotuvėlių, kaip pvz guess, bet kainos tai oi oi oi smile.gif patiko ir kartingai, įdomi ir naujoviška pramoga, norėsis išbandyt kai žmonių srautai panoramoj apmažės. kavinukės kelios, bet man patinkančios - tiek kibininė, tiek gan bei city wub.gif jei neklystu pastarojo Vilniuje kol kas iki šiol nebuvo, iš patirties kaune sakau kad verta lankytis thumbup.gif dar smagu, kad atidaryta čia ir sriubinė, nors sriubos brangokos, bet porcijos didelės, lankysiuosi. ir dar pastebėjimas - arba nepastebėjau, arba nėra ten nė vienos picerijos, matyt tai į gera, nes jau visokie čiliakai lenda per gerklę tongue.gif tai tiek įspūdžių cool.gif
Atsakyti
Man patiko. Nes Akropolis jau visiškai nusibodo. O čia vis kažkas naujo. Labiausiai nudžiugino parduotuvė 2 aukšte CROPP TOWN, bus kur paaugliams drabužių įdomesnių nupirkti. thumbup.gif
Atsakyti
Teko buti tiek uzdaram atidaryme-pristatyme, tiek ir savaitgali. Na, man asmeniskai Panorama paliko labai nelboga ispudi. Kadangi, gyvenam Zveryne, tai vienintelis didelis apsipirkimo taskas, kuriame gali visko rasti (kalbu apie namu apyvokos reikmenis) yra RIMI. Jau vienas pliusas. Pati panorama orientuota i truputeli kitoki pirkeja nei Akropolis ir i kitoki nei Europa. Yra daug dar iki siol Vilniuje nebuvusiu parduotuviu ir prekiniu zenklu, tokiu kaip Guess, Ralph Lauren, Celio, JBC, Mango Touch, dar kazkokia aksesuaru parduotuve, daug nauju interjero salonu (pvz. Flo, Almi decor (kuris iki tol buvo tik G9) ir dr keletas nauju), retesniu kvepalu parduotuve (visiskai kitoks pasirinkimas nei sarmoje ar kristianoje, pirmasis maisytos kinu ir japonu virtuves restoranas Gan Bei (iki siol buves tik Kaune ir beje labai populiarus), kibinine Kybinlar, grilio restoranas, sriubine. Na tikrai nera taip jau visiskai neverta demesio kaip kai kurios cia paminejo.. zinoma, kiekvienas renkasi tai, ko jam reikia ir kas jam patinka.
O ir siaip pasiulymas - laisvalaiki leisti ne prekybos centruose, o gamtoje, su draugais ar su seima surasti idomesni ir prasmingesni laisvalaikio leidimo buda wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 11 lapkričio 2008 - 19:51