Mane įbaugino gan stipri grindų vibracija ir nemalonu, ir pastato konstrukcijai pavojinga. Tikiuosi, jog su tuo bus kažkas daroma, antraip.... Kita problema slidžios grindys. Tos dėl grožio bendrame matinių plytelių fone išmėtytos blizgios (=slidžios) plytelės yra tikra beprotybė, kurią teks taisyti, kai keli lankytojai patirs traumas.
O šiaip jau, norėjosi, kad parduotuvių, kurių kitur nėra, čia būtų kur kas daugiau. Bet su Aprangos ir panašių kompanijų voratinkliu, matyt, nepasigalinėsi...
QUOTE(Hasiukas @ 2008 11 11, 17:01)
Mhm,siek tiek baisoka,bet kiek teko pabuvoti ir kauno akropolyje,pvz masinu parkinge,vos pravaziavus masinai,atrodo,kad grius visas akropolis

Mes buvom sekmadienį - na, vaikui patiko, nes saldainius, balionus dalino.
Šiaip labai daug žmonių ir ta prasidėjusi Kalėdų karštinė mane nervina - nemėgstu šio laiko
Na, bus kur nuvažiuoti ir pažabalioti, kai nebus ką veikti, o lauke oras prastas - nors po stogu bus galima paklaidžioti
Šiaip labai daug žmonių ir ta prasidėjusi Kalėdų karštinė mane nervina - nemėgstu šio laiko

Na, bus kur nuvažiuoti ir pažabalioti, kai nebus ką veikti, o lauke oras prastas - nors po stogu bus galima paklaidžioti

Šiaip tai visai nieko,bet pasigedau gausesnio pasirinkimo maitinimo įstaigų,pramogų ir batų parduotuvių
O kas nepatiko tai stovėjimo aikštelė,kažkoks nesusipratimas,nes kauno akropolį tai viskas labai aiškiai,o čia matyt net patys nelabai supranta ką padarė,nes bent jau sekmadienį tai berniukai eismą reguliavo

QUOTE(Agnytte @ 2008 11 14, 19:59)
Šiaip tai visai nieko,bet pasigedau gausesnio pasirinkimo maitinimo įstaigų,pramogų ir batų parduotuvių
O kas nepatiko tai stovėjimo aikštelė,kažkoks nesusipratimas,nes kauno akropolį tai viskas labai aiškiai,o čia matyt net patys nelabai supranta ką padarė,nes bent jau sekmadienį tai berniukai eismą reguliavo 

tai kad nemažai ten tų maitinimo įstaigų, beveik visas viršutinis aukštas vien joms paskirtas, o ir kituose visokių kavinukių, ledainių ir sriubinių yra. Dėl pramogų sutinku, kad mažoka, bet kaip suprantu, tai šito centro koncepcija kiek kitokia, jis daugiau apsipirkimui skirtas. Batų parduotuvių tai kokias 6 tikrai mačiau

Man "Panorama" visumoj labai patiko

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 11 11, 20:15)
arba nepastebėjau, arba nėra ten nė vienos picerijos, matyt tai į gera, nes jau visokie čiliakai lenda per gerklę
tai tiek įspūdžių 

Yra, tik nepamenu ar Cili pica, ar cili kaimas. Atrodo cili pica

Man visumoj patiko centras. Rasot, kad pramogu truksta. O man atrodo, kad ju ten pakankamai. Nezinau kur ju, kokiam prekybos centre daug? Juk tai ir yra prekybos centrai.
Erdvus centas, gera ventiliacija, nes bent jau mes kai buvom, tai daug zmoniu buvo, bet nebuvo nei tvanku, nei karsta. Patiko labai knygynas Pegasas, toks didelis ir vaikams tiek daug erdves palikta su dideliu stalu ir atskiroj erdvej. Po parduotuves labai nesimaliau, nes beveik tos pacios, kelios kitos, bet Lietuvoj nera ko ir tiketis kazko labai naujo. Ir tai jau va Mothercare atejo

QUOTE(Sigitano @ 2008 11 14, 23:27)
Yra, tik nepamenu ar Cili pica, ar cili kaimas. Atrodo cili pica
Ir tai jau va Mothercare atejo

Ir tai jau va Mothercare atejo

Čili pica yra

aha, į tą parduotuvę ir aš atkreipiau dėmesį, bet pagalvojau, kad buvo kiek anksčiau keliuose prekybcentriuose berods Bhs, bet po kurio laiko užsidarė

Prieš kelias dienas kai ten apsipirkinėjau Rimi, tai viena mama kasose pasakojo, kad ten dar bus atidarytas didžiulis vaikų žaidimų kambarys, labai jau jį ten išgyrė, sakė, kad ir mažiukus vaikiukus bus galima palikt. Kol kas tai radom panašų į tokį, kaip Akropoly ir priima ten tik vaikučius nuo 4 m, tai nežinau, gal dar ten kažką tobulins

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 11 11, 20:15)
dar smagu, kad atidaryta čia ir sriubinė, nors sriubos brangokos, bet porcijos didelės, lankysiuosi.
Apsilankiau ir aš naujojoje sriubinėje. Aš ten valgyti neisiu. Pasiėmiau vidutinę porciją trintos sriubos, sumokėjau 15 Lt, o valgyti nebuvo ką. Skonis neįspūdingas, paragavus ir kitų sriubų. Vienu žodžiu pabandyti verta, o kam patiks, grįš ir dar. Aš žinau ir geresnių vietų

Va "Cafe in" Pegaso knygyne pamatyti, buvo kažkas naujo. Nereikia lauke sėdėti, pasiimi kavos, jų nuostabaus sūrio pyrago ir dar knygą gali pavartyti.
Ir šiaip neblogas centras, geriau negu Akropolis, Europa ar dar kas... Šis pirmoje vietoje
Vaikų kambarys atidarytas, "Žiogas"
Antrame aukšte, kur "Pramogų zona". Minusas toks, kad gan nedidelis, bet vistiek vaikams yra ką veikti. Bet pliusas - kaina. Pirma valanda vaikui 12 Lt., dvi valandos - 15 Lt.
Kai "Euroopa" Akropolyje susikėlė nerealias kainas, valanda beveik 15 lt. , "Žiogas" taps labai rimtu konkurentu.

Prekinausi "Ritual" parduotuvėje, labai patiko prausimosi putos. Šiaip parduotuvė gan griozdiška, su aukštakulniais ten nėra ką veikti, "mazolius" nutrinsite
Patiko tai, kad daug nematytų parduotuvių, ypač vaikams. Bet jei žiūrėti pagal aplinką, man asmeniškai "Europa" jaukesnė, viskas kažkaip kompaktiškiau ir patogiau. "Panoramoje" patogesnis parkingas. Žinoma, į šią parduotuvę savaitgalį nėra ko važiuoti, nes kol nauja - ažiotažas didžiulis. Pilna žioplinėjančių ir nieko neperkančių, pasistumdymas. Šiaip tai perkančių beveik nėra, žinoma, kai krizės laikotarpis, tai neturėtų stebinti, bet vistiek. Kita vertus, beveik nėra sezoninių nuolaidų
Vos viena kita parduotuvė kažką patrauklesnio gali pasiūlyti, visi kiti - kaip marytės melnikaitės, lauks iki paskutiniosios.

QUOTE(Suzy @ 2008 11 12, 12:52)
bet kiek teko pabuvoti ir kauno akropolyje,pvz masinu parkinge,vos pravaziavus masinai,atrodo,kad grius visas akropolis