per pirma nestuma buvo juosta ir gime mergaite, per antra nestuma nebuvo o gime vis tiek mergaite

Su abejais buvo labai ryški juosta, bet turiu mergytę ir berniuką.
Nu netikiu as kad juosta cia kazka itakoja
nes jos ryskumas, spalvos intensyvumas skaiciau kad priklauso nuo pigmentacijos, melanino kiekio odoje..Kuo tamsesne oda, tuo ryskesne juosta turetu buti...
Ir hormonai savo daro, nes nesu as tamsi, trecias odos tipas, bet juosta labai ryski nuo pat pradziu, nors abi echo parode kad mergyte...

Pas mane buvo labai ryški juosta ir net draugė stebėjosi, jog ji buvo labai ilga- t.y. iki pat krūtinės
Draugė net pasakė, jog tikrai turėsiu beniuką
Dabar lovytėj sūpuoju gražią dukrytę
O beje, ta juosta kaip ir liko, tik vos vos pašviesėjo...
Kaži ar ji išnyks???

niu va, man rudoji juostyte mazyte mazyte ir siaurute siaurute atsirado gal tik men ar pora likus iki gimdymo ir pagimdziau pati graziausia ir nuostabiausia berna

PAS MANE NEBUVO,IR TURIU BERNIUKA.

pirma karta isgirdau kad jin dar kazka gali reiksti
mano oda jautri tai galvojau normalu 
pas mane nuo bambos gal kokie 3 cm sake bus berniukas laukiu trecio echoskopo paziuresim ka pasakys tada

pas mane nuo bambos gal kokie 3 cm sake bus berniukas laukiu trecio echoskopo paziuresim ka pasakys tada

Buvo ryski juosta, ir turime berniuka, tik tada nezinojau ka reiskia
ir dabar dar yra blanki tokia likus.

QUOTE(Horo @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

Pas mane buvo blanki juosta ir susilaukiau mergaites