Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
per pirma nestuma buvo juosta ir gime mergaite, per antra nestuma nebuvo o gime vis tiek mergaite biggrin.gif
Atsakyti
Su abejais buvo labai ryški juosta, bet turiu mergytę ir berniuką.
Atsakyti
Juosta budavo vos iziurima, turiu mergaite ir berniuka ax.gif
Atsakyti
Pirmą nėštumą buvo ryški juosta - turiu berniuką;
Antrą - neryški, turim mergaitę bigsmile.gif Atitinka biggrin.gif
Atsakyti
Nu netikiu as kad juosta cia kazka itakoja schmoll.gif nes jos ryskumas, spalvos intensyvumas skaiciau kad priklauso nuo pigmentacijos, melanino kiekio odoje..Kuo tamsesne oda, tuo ryskesne juosta turetu buti... rolleyes.gif Ir hormonai savo daro, nes nesu as tamsi, trecias odos tipas, bet juosta labai ryski nuo pat pradziu, nors abi echo parode kad mergyte... ax.gif wub.gif
Atsakyti
Pas mane buvo labai ryški juosta ir net draugė stebėjosi, jog ji buvo labai ilga- t.y. iki pat krūtinės blush2.gif Draugė net pasakė, jog tikrai turėsiu beniuką ax.gif Dabar lovytėj sūpuoju gražią dukrytę wub.gif O beje, ta juosta kaip ir liko, tik vos vos pašviesėjo... doh.gif Kaži ar ji išnyks???
Atsakyti
Jei pagal juosta butu imanoma nuspeti kas gims, tai jau seniai niekas nespeliotu. Cia tas pats, kaip ir pilvo forma, ar odos bukle nestumo metu.
Atsakyti
niu va, man rudoji juostyte mazyte mazyte ir siaurute siaurute atsirado gal tik men ar pora likus iki gimdymo ir pagimdziau pati graziausia ir nuostabiausia berna bigsmile.gif
Atsakyti
PAS MANE NEBUVO,IR TURIU BERNIUKA. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pirma karta isgirdau kad jin dar kazka gali reiksti blink.gif mano oda jautri tai galvojau normalu biggrin.gif
pas mane nuo bambos gal kokie 3 cm sake bus berniukas laukiu trecio echoskopo paziuresim ka pasakys tada biggrin.gif
Atsakyti
Buvo ryski juosta, ir turime berniuka, tik tada nezinojau ka reiskia ax.gif ir dabar dar yra blanki tokia likus.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

Pas mane buvo blanki juosta ir susilaukiau mergaites thumbup.gif
Atsakyti