Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nebuvo man jokios juostos ir turiu berniuka bigsmile.gif
Atsakyti
per pirmą nėštumą turėjau ryškią ir gimė mergaitė, o per antrą nebuvo išvis ir gimė berniukas biggrin.gif taip kad iš juosos lyties nenustatysi biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau,kad juostos ryskumas nustato vaikelio lyti g.gif Laukemes abi su drauge, ji turejo ryskia juosta,as visai neturejau,o abiems gime mergytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2009 12 28, 21:08)
nebuvo man jokios juostos ir turiu berniuka  bigsmile.gif

man lygiai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
man buvo ta juosta, kuri ir praejus po gimdymo pusantro menesio vis dar yra ryski ir turiu mergaite wub.gif
Atsakyti
O mano juosta buvo tikrai labai ryski ir gime mergaite mirksiukas.gif Dabar laukiuosi antro leliaus (beje, echoskopas patvirtino, kad bus berniukas), esu 23 sav nescia o juostos dar nera ir net neryskeja nestuke.gif
Atsakyti
Pirmą kartą tokį mitą girdžiu lotuliukas.gif
Pas mane toookia ryški juosta buvo, kad dar ir dabar, praėjus 2,5 mėnesio po gimdymo ji dar tokia pati ryški. O turiu dukrytę wub.gif
Atsakyti
Manau, kad tai tik mitas biggrin.gif
Atsakyti
Turejau neryskia visai juosta atsiradusia po 40 nestumo savaites!!!
Myluoju sunaiteli smile.gif
Taigi neigiu ir as smile.gif
Atsakyti
Turėjau ryškią juostą einančią iki bambos, turiu nuostabią mergytę bigsmile.gif o dabar jokios juostelės nematyti, prognozuojamas sūnelis biggrin.gif
Atsakyti
aš tai sakyčiau,kad tikrai mitas pas mane buvo ruda juosta kitu kartu nebuvo o lytis ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Mano atveju - tiesa, mano draugės atveju - mitas.Ji turėjo labai ryškią juostą per pilvą, o susilaukė mergaitės.
Atsakyti