Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Juostos nebuvo, turim mergyte smile.gif
Atsakyti
Laukiuosi 36sav. juostos visai neturiu, laukiames berniuko.
Atsakyti
Juosta buvo neryski, turiu mergaite.
Atsakyti
Juosta buvo - turiu sūnų smile.gif
Atsakyti
juostos nera, 35 savaites, gydytoja patvirtino kad tikrai laukiam berniuko nestuke.gif
Atsakyti
Kol laukiausi jokios juostos nebuvo, juosta isryskejo tik po gimdymo praejus menesiui. Gime sunelis.
Atsakyti
man buvo juosta ir gana ryski tiek su mergytem abiem, tiek dabar su berniuku.
Atsakyti
Neturejau tos rudos juostos nei per viena nestuma, o turiu du berniukus smile.gif
Atsakyti
Abu kartus gana ryski juosta ir abi mergytes 4u.gif
Atsakyti
Turejau ryskia juosta ir turiu suneli.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2008 11 11, 11:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

Idomi teorija:), mano pussesere laukesi mergaites ir turejo sia juostele ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
Turiu sunu ir dukra ir abu nestumus juostos buvo ryskios mirksiukas.gif senoliu ismintis gal ju laikais ir atitiko biggrin.gif
Atsakyti