laba diena
as savo pametinukems nupirkau bebecar vector Duo.
prasikeikt baigiu mirtinai !!!
manau kad uz 850 euru galetu bent nereik ranku riesu vyniot su bintais
nezinau, gal visi dvynuku/pametinuku vezimai tkie sunkus

bet jei abi miega tai ilgis gaunasi kaip lyginimo lenta, o kai reik kur ivaziuot tai kencia mano rankos

siaip tai as labai nusivyliau , tas kedutes ''atlenkimo mygtukas'' nugaroj suluzo is pirmo karto, vezem atgal, siule laukt pora menesiu kol atsius nauja

tai nelaukiem, atlenkem ta kedute su atsuktuvu patys ir dabar laikom gulima padeti.
siaip dar kas nepatinka, kad kai vienas vaikas gulimoj padety pries mane, antras uz jo netelpa- kojos neperkur netelpa
na zodziu. pasipasakojau

kai gime antra lelyte nusprendziau nepirkti lopsio. su pirmagime turejom stokke ir nuostabu lopsi, kuri tenaudojom iki 2men. taigi ir bebecar tiesiog ta pirma kedute padariau gulima padeti, uzlenkiau ta ''kojugali'', itiesiau avikaili, ir gavosi man lopsys.
dar vasaros gale viskas buvo ok , bet dabar jau salta pasidare ir apmuturiavus visais zieminiais apklotais nebetelpa mazyle. na, kaip, aisku kad telpa, bet ne taip, kaip guletu lopsyje. tai dabar keikiu save, kad skupus moka dusykius ..
radau ta lopsi su didele nuolaida pirkt uz 60 svaru, galvoju ar verta, dar kiek panaudot vietoj tos kedutes? dabar maziukei 3men. iki kokio amziaus naudojote lopsius? raso , kad ismatavimai 76x35., tai pvz kedute gulimoj padety lyg ir 80 cm gaunas