QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 15, 18:59)
O ko vyrui staugti?Geriau sėstų į mašiną šalia ir pats pamokytų tave važiuoti,naudos būtų daugiau
Gal kuri perskaitys ir ras ką naudingo iš mano patirties
Išsilaikiau teises prieš pusantrų metų,bet kartais dar užsuku į šitą temą paskaitinėti kaip sekasi būsimoms vairuotojoms.Iš pirmo karto ir man nepavyko,bet po nepilnos savaitės antras bandymas buvo sėkmingas.Kai klausdavau instruktoriaus kiek man reikėtų papildomų važiavimų,jis sakydavo:"Kokie dar papildomi?Atvažinėjai priklausančius važiavimus ir į Regitrą,o ten netik nuo taves priklausys...".Ir jis buvo teisus!Gal 4-5 val važinėjau aikštelėjė pati,kol išmokau parkuotis tobulai.Instruktorius tik teoriškai išaiškina,bet turi pati pajausti kiekvieną vairo pasukimą ir kiekvieną nuvažiuotą metrą.Egzaminą laikyti ėjau visai rami,savo siaubui gavau Opel mašiniuką ir baisiai simpatišką egzaminuotoją.Aikštelę pravažiavau be klaidų,bet ties pirma sankryža paskubėjau išvažiuoti į pagrindinį kelią...Egzaminuotojo žodžiai"Dėl tavo pačios saugumo vairavimas baigtas,niekada neskubėk,nes pasekmės gali būti liūdnos".Ačiū jam,nes išmokau svarbią pamoką.
Laikydama antrą kartą,kaip kaškuri rašėt,gavau egzaminuotoją-navigaciją

Sugebėjau pridaryti klaidų,bet gavau parašiuką!
Man einant į egzaminą svarbiausia buvo nebijoti ir nesijaudinti dėl egzamino baigties.Jeigu nesugebi susitvarkyti su emocijomis,pradedi daryti klaidas,kartais tokias žioplas,kad pačiai sunku patikėti
Nepergyvenkit ir nekaltinkit saves,jeigu neišlaikot egzamino iš pirmo ar antro karto.Aukščiau nosį,krūtinę į priekį ir bandykit dar kartą,ateis šventė ir į jūsų kiemą

O tikrasis egzaminas prasidės tada,kai gavusios teises vienos išvažiuosit į gatvę.
Didelės sėkmės visoms,šturmuosiančioms Regitrą