Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(staselė @ 2009 01 15, 20:26)
Pažįstama situacija, svarbiausia nepraraskit vilties, kantybės ir ištvermės. manau, kad geria su namiškiais pavažinėkit, o jei imti papildomų pamokų, tai geriau pabandyti iš kito instruktoriaus negu jus mokė. Sėkmės!

nu as vakar viena parvazaivima pirkau tai is kart pamaciau kad kaip mane mokino aikstelej vazinet taip niekas nemokina ir taip ivaziuot simta syk sunkiau doh.gif doh.gif o kur vakar aiskino tai tikrai nesunkiai ivaziuoju bet tas nelemtas greicio ruozas verysad.gif verysad.gif susikirtau is karto per anksti sustojau verysad.gif o anasyk kai laikiau tai per daug atbulini kartu panaudojau galima 2 o man gavosi kad tirs kart verysad.gif verysad.gif verysad.gif zodziu ir pikta ir nervas ima nes as po aikstele mokinuosi aju senai vazinet bet kas is to kad neislaikau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
išsilaikiau šiandien teoriją thumbup.gif ,tai nors viena problemėlė atkrito.Belaukdama savo egzo,prisižiūrėjau,kaip laiko praktinį važiavimą aikštelėj.Siaubas,per 5 min. dvi merginos neišlaikė,viena laikė jau ketvirtą kartą.Tai man bežiūrint ir kojas pakirto.Baisu.Tiesa,buvo dar viena moteriškė iš Šiaulių,sakė ,ten išlaikyt išvis neįmanoma,tai dabar užsiregistravo egzui Telšiuose.Tai vat,apie praktinį egzą bijau ir pagalvot blink.gif
Atsakyti
Aha as irgi daug nusiskundimu girdejau is siauliu, net pati statistika rodo, kad siauliuose maziausiai islaiko... nu ir uzsirovem doh.gif
Atsakyti
ruosiuosi teorijos egzaminui ir girdejau, kad Regitroj klausimai ne tokie "sukti" kaip kursuose. Gal galit papasakoti apie kiek cia teisybes? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 16 sausio 2009 - 07:18
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 16, 07:18)
ruosiuosi teorijos egzaminui ir girdejau, kad Regitroj klausimai ne tokie "sukti" kaip kursuose. Gal galit papasakoti apie kiek cia teisybes?  4u.gif

daug teisybės smile.gif aš išlaikiau 100 proc, kai mokykloje budavo iki 93 smile.gif mano nuomone ten atsakymus gali atmesti ir lieka teisingas. o mokykloje budavo taip, lyg visi tiktų doh.gif

aš ryt vairavimą laikysiu... skaitinėju tuos 20 klausimų su atsakymais ir nervas ima blink.gif ar ten taip išsamiai reikia atsakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 16 sausio 2009 - 07:35
bent aš pastebėjau kad situacijos tos pačios, tik klausimai kitaip suformuluoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2009 01 09, 16:38)
O tu neklausk ir vaziuok vakarais kai nieko nebuna.Na pagaus,neleis,vis busi pameginusi. Arba pasidomek gal jusu mieste kur kitur yra aiksteliu. Man instruktorius kai vazinedavomes Klaipedoje gal kokias 5 parode.Na jis tiesiog saunuolis,nieko jam negaila. Ir man negaila geru zodziu apie ji 4u.gif

sveikute,norejau paklausti kur Klp galima pvz pasimokyti vairuoti masina su vyru, kur yra aiksteles.Noriu issilaikyti teises, bet pirmiausia namie daug kartu sprendziu tesus, skaitau knygute, plius dar noriu, kad vyras pamokytu vaziuoti, parkuotis ir t.t. Aciukas tau. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kur gauti M raidziu? keliu rajonu kioskuose ir degalinese neturi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 01 16, 09:14)
Merginos, o kur gauti M raidziu? keliu rajonu kioskuose ir degalinese neturi.  g.gif

kad ir nusipiesti arba atsispausdinti pasidaryta kompu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 15, 18:59)
sveikos mokinukes as jungiuosi prei jusu nes siandein is antro karto egzamono regitroj neislaikiau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nu zodziu sakes  vyras staugai durne vadina paciai nuotaikos nulis nu ziauru  verysad.gif  verysad.gif  dar kartelsi liko ir nezinau ka daryt  verysad.gif  ar pirkti papildomsu parvaziavimsu ar eit trecai syk ir megint laime  verysad.gif  verysad.gif  g.gif

O ko vyrui staugti?Geriau sėstų į mašiną šalia ir pats pamokytų tave važiuoti,naudos būtų daugiau mirksiukas.gif
Gal kuri perskaitys ir ras ką naudingo iš mano patirties blush2.gif
Išsilaikiau teises prieš pusantrų metų,bet kartais dar užsuku į šitą temą paskaitinėti kaip sekasi būsimoms vairuotojoms.Iš pirmo karto ir man nepavyko,bet po nepilnos savaitės antras bandymas buvo sėkmingas.Kai klausdavau instruktoriaus kiek man reikėtų papildomų važiavimų,jis sakydavo:"Kokie dar papildomi?Atvažinėjai priklausančius važiavimus ir į Regitrą,o ten netik nuo taves priklausys...".Ir jis buvo teisus!Gal 4-5 val važinėjau aikštelėjė pati,kol išmokau parkuotis tobulai.Instruktorius tik teoriškai išaiškina,bet turi pati pajausti kiekvieną vairo pasukimą ir kiekvieną nuvažiuotą metrą.Egzaminą laikyti ėjau visai rami,savo siaubui gavau Opel mašiniuką ir baisiai simpatišką egzaminuotoją.Aikštelę pravažiavau be klaidų,bet ties pirma sankryža paskubėjau išvažiuoti į pagrindinį kelią...Egzaminuotojo žodžiai"Dėl tavo pačios saugumo vairavimas baigtas,niekada neskubėk,nes pasekmės gali būti liūdnos".Ačiū jam,nes išmokau svarbią pamoką.
Laikydama antrą kartą,kaip kaškuri rašėt,gavau egzaminuotoją-navigaciją doh.gif Sugebėjau pridaryti klaidų,bet gavau parašiuką!
Man einant į egzaminą svarbiausia buvo nebijoti ir nesijaudinti dėl egzamino baigties.Jeigu nesugebi susitvarkyti su emocijomis,pradedi daryti klaidas,kartais tokias žioplas,kad pačiai sunku patikėti smile.gif
Nepergyvenkit ir nekaltinkit saves,jeigu neišlaikot egzamino iš pirmo ar antro karto.Aukščiau nosį,krūtinę į priekį ir bandykit dar kartą,ateis šventė ir į jūsų kiemą mirksiukas.gif O tikrasis egzaminas prasidės tada,kai gavusios teises vienos išvažiuosit į gatvę.
Didelės sėkmės visoms,šturmuosiančioms Regitrą 4u.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti