Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

Ačiū, merginos wub.gif wub.gif

O dėl meno tai sutinku... drinks_cheers.gif
Beje, anyta kątik skambino, sakė, specialiai važiavo pirkti išieiginio rūbo, kuris tiktų prie mano jai pernai dovanoto papuošalo. Sakė, gana čia spintoj laikyti smile.gif Žodžiu, darysim rytoj vakarėlyje mano papuošalų „gyvą reklamą“ hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 13 kovo 2009 - 21:41
Norejau pacituoti, bet šiek tiek ne taip suspaudžiau mygtukus smile.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, aš čia užsakinėjau internetu adatų komplektus, šiandien atėjo iki manęs. Tos, kurios užsisakėt, jau parašiau į AŽ.
Tačiau dar turiu atliekamus du komplektus. Su persiuntimu į LT bendra suma - 44,28Lt.
Jei kam reikia, rašykit AŽ iki pirmadienio 16 val.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 13 kovo 2009 - 23:19
smile.gif cia truputis graziu frivolite ideju:
http://picasaweb.goo...rivolitSIskola#
Atsakyti
Aciukas, jurgina1975, super minciu galima rasti:)
Atsakyti
Na va, kai gavau adatas, tai ir noras jas išmėginti atsirado. Taigi jūsų teismui mano pirmasis blynas. Laukiu kritikos cool.gif
servetėlės motyvas
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 03 26, 12:04)
Na va, kai gavau adatas, tai ir noras jas išmėginti atsirado. Taigi jūsų teismui mano pirmasis blynas. Laukiu kritikos  cool.gif
servetėlės motyvas

Labai faina ir kruopsciai nunerta servetele! thumbup.gif Saunuole! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 03 26, 03:04)
Na va, kai gavau adatas, tai ir noras jas išmėginti atsirado. Taigi jūsų teismui mano pirmasis blynas. Laukiu kritikos  cool.gif
servetėlės motyvas
Šaunuolė thumbup.gif Taip ir toliau.
Kaip sekėsi nerti su adata? mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazi pradzia, Rzivilele!!!
Aciu sushi uz adatas, jau gavau, drauge neatsidziaugia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 03 26, 16:02)
Šaunuolė  thumbup.gif  Taip ir toliau.
Kaip sekėsi nerti su adata?  mirksiukas.gif

Tai ir buvo nunerta su adata.
Su šaudykle man neišeina... blush2.gif
Papildyta:
Ačiū visom
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 03 26, 13:34)
Tai ir buvo nunerta su adata.
Su šaudykle man neišeina... blush2.gif
Tai supratau, kad su adata, todėl ir klausiu, kaip ėjosi - ar lengvai pasidavė, ar patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 03 26, 22:35)
Tai supratau, kad su adata, todėl ir klausiu, kaip ėjosi - ar lengvai pasidavė, ar patiko?  ax.gif

Labai patiko ir viskas tada suprntama pasidarė, netgi schemutės (kai turėjau tik šaudykles, schemos niekaip negalėjau išsiaiškint, o apie sujingimus iš vis nieko negalėjau suprast, todėl ir sakiau, kas man tai tamsus miškas). Dabar kai turiu adatas, tai miškas vis retėja, tik laiko mažoka,nes kiti darbukai spaudžia. Bet aš dar prisėsiu, kai kitus darbelius pabaigsiu. Čia tik pabandymui pradžiai, kad adatas galėčiau išmėginti mirksiukas.gif
Atsakyti