Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(Kvaki @ 2009 04 26, 23:22)
Dar prie tos pačios mano pamokos kilo klausimas:
darau tokią gėlytę (pagal sushi aprašymą) ir paskutinis ratukas nesigauna. Ten, kur 3 mazgiukai, tai jie tokie susisukę gaunasi, o ne gražiai prie gėlytės prilipę
Čia geriausiai pavykęs variantasČia geriausiai pavykęs
Ką ne taip darau?  4u.gif
Kvaki, labai šauniai gėlytę nunėrei thumbup.gif O kad trečia eilė gražiau gautųsi, mano manymu turėtum tarp žiedlapių daugiau mazgelių daryt. rolleyes.gif
Super, šaunuolė, jei taip greit mokysiesi, tai greit čia mus visas pavysi thumbup.gif
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 04 27, 07:08)
Sushi, tavo naujausias darbelis, kaip ir visi, nuostabus! wub.gif Toks spalvingas - labai tinkantis prie atbundancios gamtos.  ax.gif
Ačiū, ~saulyte~ wub.gif
Kažkaip pasiilgau spalvų, tai va, spalvotų siūlų prisipirkau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 04 27, 16:37)
Kvaki, labai šauniai gėlytę nunėrei  thumbup.gif O kad trečia eilė gražiau gautųsi, mano manymu turėtum tarp žiedlapių daugiau mazgelių daryt.  rolleyes.gif
Super, šaunuolė, jei taip greit mokysiesi, tai greit čia mus visas pavysi  thumbup.gif
Ačiū, ~saulyte~  wub.gif
Kažkaip pasiilgau spalvų, tai va, spalvotų siūlų prisipirkau hihihi.gif

Man irgi norėjos daugiau tų mazgelių daryti, bet kažkaip viską pagal schemą dariau, tai...
Bandysiu su daugiau kas gausis rolleyes.gif
Aš ne nuo 0 pradėjau mokytis blush2.gif Jau anksčiau rašiau, kad vaikystėj močiutė buvo privertus mokintis, net pinigėlius už gėlytes mokėjo. Norėjau užsidirbt tai kepiau tas gelytes per dienas lotuliukas.gif Bet tas paprastas su viena šeivute, iš 5 lapelių ax.gif Ir tik dabar atradau tikrąjį šios technikos grožį bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vau, kvaki, smagu žiūrėti į tavo darbelius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Įmetu naujų auskariukų foto, tik gaila, kad niekaip nepavyko tikrųjų spalvų išgauti verysad.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 04 27, 09:29)
Įmetu naujų auskariukų foto, tik gaila, kad niekaip nepavyko tikrųjų spalvų išgauti verysad.gif
Dalruka, thumbup.gif
Kaip sakoma, genealu tai, kas paprasta smile.gif
Kokios ten realios spalvos bebūtų, labai simpatiški auskariukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 04 27, 17:29)
Sveikos,
Vau, kvaki, smagu žiūrėti į tavo darbelius  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū wub.gif jūs visos mano mokytojos aciuks.gif 4u.gif

Labai faini auskariukai wub.gif
Sėdėjau ir žiūrėjau, kaip čia padaryta hihihi.gif
Su šeivutėm įtariu sunkokai čia išeitų g.gif

Šiandien mokiaus kaip tik tokią grandinėlę daryti rolleyes.gif
Prie to pačio ir klausimą užduosiu: kaip dailiai padaryti perėjimą nuo vieno ratuko į kitą? Man kažkaip persidengimai gaunasi ax.gif Ar turi tarpusavyje sukiotis tie grandinėlės ratukai? Tuos tarpinius biseriukus įtariu su adata po ratuko įvėrei? g.gif
Atsakyti
Ačiū už gerus atsiliepimus vacation1.gif
Taip, kvaki, teisingai supratai. Biseriuką pirmiausia prisivėriau ant siūlo, o paskui po kiekvieno ratuko pravėriau ir antrą siūlą. Jei rasiu nuorodą, įmesiu,kaip tokia grandinėlė neriama. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
dar klausimuką turiu. skaičiau, kad su "maxi" siūlu darot darbelius.
O kaip su papuošalais? kolje ir pan? Kažkaip apdirbat tą siūlą ar dirbinį po to?
Pas mane dėžutėj bandymukai jau kažkaip pasitrynę atrodo unsure.gif
Kaip tokie darbeliai po nešiojimo atrodo?

Gal kažkokia įpatinga priemone reikia išskalbti inpregnuoti ar apipurkšti, kad patvariu nešiotūsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 29, 14:50)
Sveikos merginos  4u.gif
O kaip su papuošalais? kolje ir pan? Kažkaip apdirbat tą siūlą ar dirbinį po to?
Pas mane dėžutėj bandymukai jau kažkaip pasitrynę atrodo  unsure.gif

Gal kažkokia įpatinga priemone reikia išskalbti inpregnuoti ar apipurkšti, kad patvariu nešiotūsi?  g.gif

Jei sagė, tai dažniausiai nieko daugiau nedarau, o jei pakabukas, reikalaujantis formos, tada klrakmolinu. Kaip tik šiandien nunėriau pakabuką blush2.gif

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 29, 05:50)
Sveikos merginos  4u.gif
Pas mane dėžutėj bandymukai jau kažkaip pasitrynę atrodo  unsure.gif

Gal kažkokia įpatinga priemone reikia išskalbti inpregnuoti ar apipurkšti, kad patvariu nešiotūsi?  g.gif

Kvaki, labai gerą klausimą uždavei 4u.gif Aš irgi kartais pagalvoju, ką daro kitos merginos...
Aš pati asmeniškai būtent šiuo sumetimu kaklo papuošalus krakmolinu šiek tiek.
Vieną savo dažnai nešiojamą baltą papuošaliuką jau teko net ir skalbti, bet visai šauniai atlaikė visą procesą, nešioju toliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kadangi priverstinai teko tris savaites pasėdėti namuose, gimė naujas mano "kūdikis", kurio man visada trūko.Šiandien pagaliau išleidau "Į žmones" ir atiduodu jūsų teismui..... www.frivolite.lt 4u.gif
Kaip ir naujagimis, jis tik pradeda augti, tad tikiuosi jūsų supratimo ir palaikymo 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 04 30, 14:47)
Kadangi priverstinai teko tris savaites pasėdėti namuose, gimė naujas mano "kūdikis", kurio man visada trūko.Šiandien pagaliau išleidau "Į žmones" ir atiduodu jūsų teismui.....  www.frivolite.lt    4u.gif
Kaip ir naujagimis, jis tik pradeda augti, tad tikiuosi jūsų supratimo ir palaikymo 4u.gif  ax.gif
Na, dalruka, ir nustebinai blink.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lendu žiūrėt (tik kažko labai lėtai kraunasi...)
Atsakyti
Dalruka, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vakar kaip tik apie ankar techniką internetą kankinau. Labai jau mane sužavėjo wub.gif Ir kaip apsidžiaugiau knygas puslypyje atradus bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti