Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(Jurgele @ 2010 03 18, 17:43)
Aš frivolite nėrinius darau tik vąšeliu, gal dėl to, kad su juo pirmu savamokslės kelią ėjau  4u.gif

Pasiziurejus pagal schemutes nezinau nuo ko reiketu pradeti hihihi.gif bet gal kai noresis ko naujo reiks pameginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 18, 09:29)
Pasiziurejus i darbelius tai man cia kosmosas  lotuliukas.gif  su vaseliu graziai bendraujam, bet su tokiu dalykeliu vargiai ar pavyktu  g.gif
Žinok, nėra taip sunku, kaip gali atrodyti mirksiukas.gif

QUOTE(Koxamte @ 2010 03 19, 04:19)
Pasiziurejus pagal schemutes nezinau nuo ko reiketu pradeti  hihihi.gif bet gal kai noresis ko naujo reiks pameginti  blush2.gif
Susirask pirmame puslapyje tarp nuorodų, kaip daryti pagrindinį mazgą, o toliau viskas eisis kaip iš pypkės smile.gif
Taip pat nemažai info gali rasti www.frivolite.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 03 19, 17:44)
Taip pat nemažai info gali rasti www.frivolite.lt  mirksiukas.gif

Ten esu įdėjusi mini pradžiamokslį vąšeliui drinks_cheers.gif pradžia vąšeliui
Atsakyti
Sveikos,
Noriu ir as parasyti, kokia dabar mano nuomone apie frivolite technika skirtingais irankiais.
Adata po vieno pasimokymo, tikrai beveik visos toliau neria savarankiskai , naudojantis informacija internete.Vaseliu irgi.
Frivolite nerimas seivutemis.....Kol nenuejau pas mokytoja kuri dirba sia technika, man atrode, kad neriu normaliai tiek adata, tiek seivutemis:)
Bet paciu darbelu kokybe, teisingai neriant seivutemis(turiu galvoje papuosalus) net labai skiriasi:) Tai toks mano pastebejimas
Atsakyti
Mano naujos sagės:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Dalruka, tavo sagės - superinės... Nors mano pačios garderobe toks aksesuaras neegzistuoja, tačiau įtariu, kad tavo sagių prisižiūrėjusi vieną dieną užsikrėsiu... smile.gif
Beje, o tas sages tai adata juk neri, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 03 29, 06:31)
Dalruka, tavo sagės - superinės... Nors mano pačios garderobe toks aksesuaras neegzistuoja, tačiau įtariu, kad tavo sagių prisižiūrėjusi vieną dieną užsikrėsiu... smile.gif
Beje, o tas sages tai adata juk neri, tiesa?

Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Ne, ne adata neriu, šeivutėmis, nes tada galiu stipriai nėriniu aptraukti kabošoną.
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2010 03 31, 07:50)
Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Ne, ne adata neriu, šeivutėmis, nes tada galiu stipriai nėriniu aptraukti kabošoną.
O kaip šeivute padarai lankelį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 03 31, 17:53)
O kaip šeivute padarai lankelį? g.gif

Lankelis neriamas dviem šeivutemis...Vienos šeivutės siūlą apsukame apie kairės rankos pirštus, o dešine ranka(kita šeivute) neriam mazgus.
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2010 03 31, 08:15)
Lankelis neriamas dviem šeivutemis...Vienos šeivutės siūlą apsukame apie kairės rankos pirštus, o dešine ranka(kita šeivute) neriam mazgus.

Supratau, ačiuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 03 31, 18:18)
Supratau, ačiuks  mirksiukas.gif

Gal ir tu pamėginsi nerti ir šeivutėmis, nes man tai abieji frivolite įrankiai prie širdies, tik abiejų skirtingos galimybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2010 03 31, 08:29)
Gal ir tu pamėginsi nerti ir šeivutėmis, nes man tai abieji  frivolite įrankiai prie širdies, tik abiejų skirtingos galimybės ax.gif
Aš pačioje pradžioje, kol adatų neturėjau, nėriau šeivute mirksiukas.gif Būtent dėl tų kitokių galimybių ir mėgstu daugiau adatą, bet aišku, jei kada ant kokio kitokio dizaino bangos „užsėsiu“, gal ir šeivutę prisiminsiu mirksiukas.gif
Gundai čia vis mane tomis savo sagėmis smile.gif Įtariu, greitu laiku neatsispirsiu smile.gif
Atsakyti