Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 16, 09:47)
biggrin.gif O kodel? Juk su adata visai neblogai greitai neriasi.  mirksiukas.gif

Visada, kai turi kažką gero, norisi dar geriau hihihi.gif
O be to, įvairovės norėtųsi...
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 12 16, 18:50)
Visada, kai turi kažką gero, norisi dar geriau hihihi.gif
O be to, įvairovės norėtųsi...

Na na.... ziuresim kaip seksis eksperimentuoti... mirksiukas.gif Man kol kas jokiu ideju, kad darba pagreitinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 17, 10:16)
Na na.... ziuresim kaip seksis eksperimentuoti...  mirksiukas.gif Man kol kas jokiu ideju, kad darba pagreitinti.  smile.gif

o aš kaip tik prisiminiau vieną greitą a le grandinėlės variantą su adata smile.gif Tai kai tik bus kokia proga, reikės pritaikyti smile.gif
Beje, tu jį esi nėrusi, tik, įtariu, su šeivute...
Kai eina ratukas, o po juo lankelis. Vėl ratukas, vėl po juo lankelis...
Atsakyti
Nenėriau šį kartą Kalėdoms snaigių, už tad va tokius atvirukus padariau tam kartui, tai giriuosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai originalus atvirukai. thumbup.gif
O as vat, uzduosiu jums merginos galvelei pasukti. stai ant vieno zurnalo"Duplet"virselio radau nuostabaus grozio salikeli. Kaip suprantu jis nertas frivolite budu.Tik niekaip neikertu kaip?... Su seivutemis?...su adata?....O gal su vaseliu?.... Visaip vartau ta zurnala ir nesuprantu kaip tas rastas sujungtas... g.gif
Gal jus ka ismastysit.
user posted image
O cia kiek is arciau, bet aiskiau nufotografuoti neiseina:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 21, 05:26)
O as vat, uzduosiu jums merginos galvelei pasukti. stai ant vieno zurnalo"Duplet"virselio radau nuostabaus grozio salikeli. Kaip suprantu jis nertas frivolite budu.Tik niekaip neikertu kaip?... Su seivutemis?...su adata?....O gal su vaseliu?.... Visaip vartau ta zurnala ir nesuprantu kaip tas rastas sujungtas... g.gif
Gal jus ka ismastysit.

g.gif
Mano versija būtų tokia:
user posted image
tokiom va juostelėm neriama, kiekvieną jų eilę sujungiant per šonines kilputes mirksiukas.gif
Manau, kad su čia galima taip tiek su šeivute, tiek su adata... ax.gif
Atsakyti
Saulyte, o pačio žurnalo nežiūrinėjai? Aš pavarčiau - man atrodo, kad nerta ten kabliuku. Konkrečiai to šalio tai nėra, bet labai daug yra apie frivole imitavimą neriant kabliuku. Todėl manau, kad ten nerta, nors, gal ir su šeivutėm galima g.gif

Sushi, gražūs atvirukai! tik man jie labiau valentininiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 22, 18:54)
Saulyte, o pačio žurnalo nežiūrinėjai? Aš pavarčiau - man atrodo, kad nerta ten kabliuku. Konkrečiai to šalio tai nėra, bet labai daug yra apie frivole imitavimą neriant kabliuku. Todėl manau, kad ten nerta, nors, gal ir su šeivutėm galima  g.gif

Perverciau zurnala keleta kartu ir viska isstudijavau, bet niekaip nesuprantu kaip tai nunerta. Meginau rasta pritaikyti nerimui su vaseliu, bet niekaip nesigauna...Kazkokia mistika. Bet juk si sali vistiek kazkaip nunere.... ax.gif Tai ir suku galva. g.gif
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2008 12 21, 18:47)
g.gif
Mano versija būtų tokia:
user posted image
tokiom va juostelėm neriama, kiekvieną jų eilę sujungiant per šonines kilputes  mirksiukas.gif
Manau, kad su čia galima taip tiek su šeivute, tiek su adata...  ax.gif

Sakykim,kad juostelemis nerta, bet kaip tada isnerti ta pereinamaji zieda?
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 22, 09:54)
Sushi, gražūs atvirukai! tik man jie labiau valentininiai  ax.gif

smile.gif Na, čia pas mane tokia kompanija, kuri nelabai pripažįsta visokių ten eglučių ir kitų kalėdinių atributų, o meilės niekada nebus per daug hihihi.gif

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 22, 10:06)
Sakykim,kad juostelemis nerta, bet kaip tada isnerti ta pereinamaji zieda?

Manyčiau, kad dviem šeivutėm daryta gali būti. Nuneri vieną žiedelį, tada į abi puses su atskirom šeivutėm po žiedelį (už kurių iš šonų kabinsis kitos eilės žiedeliai), tada vėl vienas žiedelis su abiem šeivutėm... ir taip eini toliau... Nemanai? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Oi kaip aciu uz paaiskinimus!!!!! Kazkaip pati nesusiprotejau kaip nerti...Patingejau eksperimentuoti blush-anim-cl.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 12 22, 19:14)

Manyčiau, kad dviem šeivutėm daryta gali būti. Nuneri vieną žiedelį, tada į abi puses su atskirom šeivutėm po žiedelį (už kurių iš šonų kabinsis kitos eilės žiedeliai), tada vėl vienas žiedelis su abiem šeivutėm... ir taip eini toliau... Nemanai?  g.gif

O zinai, tu cia gerai ismastei. thumbup.gif Kaip gerai,kai yra protingesniu galvu. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 23, 09:33)
O zinai, tu cia gerai ismastei. thumbup.gif Kaip gerai,kai yra protingesniu galvu.  biggrin.gif  thumbup.gif

Taigi va, ne veltui sakoma, kad dvi galvos geriau nei viena mirksiukas.gif
Atsakyti