Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 05, 10:49)
Tai gal jie tokias kainas tik sako,o nusidereti galima labai labai daug ? ax.gif  g.gif  g.gif  smile.gif  4u.gif

gal ir galima, bet mums nepavyko , nes aplink matyt buvo daug pasiturinciu kad nelabai norejo deretis, ir nieks nepuole nuleidinet kaina jei iseini ir pan. Vnz kaina pasako, nori pirk, nenori nepirk ir pakankamai abejingi buvo tie pardavejai. Tai oro uosto kainos mums labai patiko.
Atsakyti
Et, aš irgi.
Tai sugalvojom su mama pavasarį važiuot vėl.
Norim imt 4-5* viešbutį ir visiškai atsipalaiduot, nebent dar nuvažiuot į Jordaniją. :} Gal kas galėtų papasakot ką daugiau apie viešbutį Crowne Plaza? Klasiokė buvo, sakė, kad jai patiko, bet norėtųsi ir daugiau nuomonių.

Iš anksto dėkui. :}
Atsakyti
labas rytas... 4u.gif mes buvome SUN RISE GARDEN BEACH 5* lapkricio men viduryje, labai patiko... ax.gif klauskite i AZ atsakysiu kas domina, nes nelabai seku tema.
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2008 12 06, 19:48)
Gal kas galėtų papasakot ką daugiau apie viešbutį Crowne Plaza? Klasiokė buvo, sakė, kad jai patiko, bet norėtųsi ir daugiau nuomonių.

Iš anksto dėkui. :}

Mes šiemet tik svečiavomės ten pas MB tėvus. Tai apie maistą negaliu pasakyti. O aplinka ir paplūdimys tai man patiko.Tik aš pati tai nesirinkčiau viešbučio, kuriame ir HB, ir AI. Jie ėmė HB, tai susipainioję ten kažką pasiėmė, kas jiems nepriklauso, tai teko nemažai susimokėti. Man tokie dalykai nepatinka. Mes tai renkamės viešbučius, kur tik AI, bet čia jau asmeninė nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 07 gruodžio 2008 - 13:41
Sveiki šeštadienį grįžom iš Šarm El Šeiko, nu labai fainai paatostogavom, bors buvom su 4 metų dukryte bet vis tiek važiavom į Jeruzalę, ir pasakysiu kad vaikas geraiu ar pernešė tą sėdėjimą autobuse nei mes biggrin.gif Buvom išplaukę su laivu paplaukiot po jūrą pasižiūrėt koralų, bet nieko gero nemačiau(koralų), tik fainai pasiplaukiojom ir vaikui atrakcija buvo. O jei kas nori važiuoti žiūrėti koralų tai siūlau rinktis Tropicana Grand oasis viešbutį, nes tenai nuostabūs koralai o pinigų papildomų išleisti nereikia. temparatūra dabar kažkus +28 tikrai šilta, o vakare man prireikdavo nebent paprasto bliuzoniuko ar švarkelio ir šilto megztinio nereikėjo tikrai.
jei kas domina klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 12 07, 14:20)
Mes šiemet tik svečiavomės ten pas MB tėvus. Tai apie maistą negaliu pasakyti. O aplinka ir paplūdimys tai man patiko.Tik aš pati tai nesirinkčiau viešbučio, kuriame ir HB, ir AI. Jie ėmė HB, tai susipainioję ten kažką pasiėmė, kas jiems nepriklauso, tai teko nemažai susimokėti. Man tokie dalykai nepatinka. Mes tai renkamės viešbučius, kur tik AI, bet čia jau asmeninė nuomonė.

Na, o mes tai visada imame tik HB :} Mažai valgom, be to, Egipto vietiniai gėrimai - benzinas visiškas, o ką labausiai maukiam - vandenį - galima nusipirkt nebrangiai parduotuvėse.
Dėkui, kad įspėjot, reiks labiau pasidomėt ta situacija. biggrin.gif
O kaip krantas prie jūros? Ir ar netoli iki Naama Bay centro? :}
Atsakyti
Man tai jų gėrimai patinka... ypač geresniuose viešbučiuose.

Iki Naama Bay centro kokie 8 km. O paplūdimys jų kalvotas, nes viešbutis ant kalno. Įėjimas į jūrą tik nuo pontono. Su vaikais tai minusas. Įmetu paplūdimio nuotrauką, bus aiškiau.

user posted image

QUOTE(racke @ 2008 12 08, 15:07)
Oi kaip faina  bigsmile.gif  Na labai gundausi pamatyti Egiptą. Neturiu daug pinigėlių, bet šiuo metu yra tokių pasiulymų  thumbup.gif  Tik bijau būdama taupi, susigadinti atostogas. Nors mes labai labai neišrankūs, bet Egipte 1-2*.....nežinau, bet tik 1090,-Lt. savaitei, dviem žmogeliukam HB  g.gif Liktų daugiau pinigėlių ekskursijoms  blush2.gif

Nu gal dar nors kiek pridėkit geresniam viešbutukui. Aš irgi neišranki, bet pigiuose viešbučiuose tikrai bus prastokas maistas... ir švaros mažiau, kuri ne šiaip dėl išrankumo reikalinga, bet dėl ligų ir apsinuodijimo pavojų. Bet vėlgi, čia tik mano nuomonė, o spręsti jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 08 gruodžio 2008 - 14:01
QUOTE(racke @ 2008 12 08, 13:07)
Oi kaip faina  bigsmile.gif  Na labai gundausi pamatyti Egiptą. Neturiu daug pinigėlių, bet šiuo metu yra tokių pasiulymų  thumbup.gif  Tik bijau būdama taupi, susigadinti atostogas. Nors mes labai labai neišrankūs, bet Egipte 1-2*.....nežinau, bet tik 1090,-Lt. savaitei, dviem žmogeliukam HB  g.gif Liktų daugiau pinigėlių ekskursijoms  blush2.gif

Egiptas ne tokia salis, kur reiketu buti taupiems viesbucio atzvilgiu 4u.gif Higiena Egipte siaubinga. Na bent jau apsirupinkit skrandziui stiprinti tabletemis ir pradekit jas gerti kury tai laika pries isvaziuodami 4u.gif Mes, europieciai tikim, kad esam stiprus, bet va musu skrandziai tikrai ne... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 12 08, 09:54)
Vaikui valgyti davėte tik atsivežtą maistą ar ir viešbučio bandėte?

Davem is viesbucio meniu: paragaut keliu sriubu, makaronus ir bandeles kirsdavo. mirksiukas.gif Nealkoholinius kokteilius taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Na skirtumo tikrai niekas negrąžina. unsure.gif
Paskutinės minutės yra pigesnės, tačiau didelio pasirinkimo viešbučių nebūna. O kita vertus, ne visiems ir reikia pačių geriausių. schmoll.gif
Taip pat neteisinga, kad pigūs pasiūlymai būtinai toli nuo centro ar jūros. mirksiukas.gif
Matyt, kainas vistik gerokai rinka pareguliuoja.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2008 12 08, 18:05)
O gal kas buvot sausį-vasarį Egipte? kaip orai? ar nėra vėjuota?  smile.gif

buvom sausio vidury - nuo 11 savaitei. Diena viskas normaliai - ir karsta, ir maudemes iki begalybes, nu bet vakarai blink.gif nors nusisauk, 12-14 silumos doh.gif tai striukiu reikejo. Kazkokis nesusipratimas - diena su sortikais varineji, vakare su dzinsais ir tai dar dantim kaleni smile.gif man tai turi buti karsta visada cool.gif ai, kaip beziuresi vistiek faina biggrin.gif

QUOTE(Itka @ 2008 12 08, 22:00)
Mes užsisakėm kelione prieš kelis mėnesius su nuolaidom, o dabar i ta pati viešbuti dar pigiau pasidarė visam gruodžiui

neturi teises taip pardavinet schmoll.gif eikit tiesiai pas juos, kiskit panosen savo kaina ir gruodzio pasiulymus palyginimui. ir be grasinimu turi grazint.

QUOTE(black angel @ 2008 12 08, 22:10)
Jei neklystu, tai kai reklamavo išankstinį pirkimą, tai skelbė, kad pigiau tikrai nebus, o jei ir bus, tai skirtumą gražins  g.gif

privalo. taskas.
Atsakyti
Ai dar užmiršau papasakoti, Hugadoje oro uoste tikrai kainos geros ir nesiderant gali nusipirkti už tiek kiek turgui nusiderėjus, O vat mes dabar buvom Šarme tai oro uostas nustebino.Pvz raktų pakabukai ir kiti niekučiai turgui buvo po 1-2 dol o oro uoste po 6dol ir net nesikalba apie derybas doh.gif už vandens buteliuką ir skardinėlę kolos sumokėjom 40 funtų nor visur realiai galėtum nusipirkti už 10. duty free kinder surprise saldainiai kur pas mus kainuoja 5Lt tenai 10dol doh.gif
Atsakyti