QUOTE(Otaip @ 2008 12 01, 15:11)
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 01, 16:01)
aciu labai uz grazius zodzius
Otaip, as irgi tyliai linkiu, kad tavo mazutei netektu daugiau visu situ bedu patirt.
QUOTE(Mortele @ 2008 12 01, 16:02)
nes man iskilo keletas klausimu del hipoalergines dietos man MP saltiniui

:
1. Vienoje literaturoje grikius valgyti galima, kaip visiska nealergena, kitoje, negalima, beje, cia pirmajame puslapyje jie irgi priskiriami alergizuojanties
2. O kaip visgi su perlinem kruopom? jos tai is kvieciu, o priskirtos prie nealergenu

ar del ju specifinio slifavimo jos nebealergizuoja?
sveika
nemanau, kad yra vienareiksmiskas atsakymas i tavo klausimus. visos kruopos gali kazkam tikti, kazkam - ne
QUOTE(Amica @ 2008 12 01, 19:09)
Parodysiu kaip atrodė mano vaiko veidukas prieš tai, kai jau važiavom į ligoninę ir kai ėmėm tepti hormonais ir kt. vaistais.
varge

tu tik svarbiausia nepasiduok blogoms mintims ir nusiminimui. matai, ir kitiems taip buvo - issikapste. bus gerai ir jums. kad tik greiciau..
del akyciu patinimo; gal zinoma tai nuo isberimo - toks vietinis uzdegimas. bet dar gali buti ir alergine reakcija. as paaugle turejau alergija rubams, prakaitui - dilgeline. tai per pati didziausia priepuoli (kai isbere vos ne visa kuna), uztino ir akys. isberimas per kelias valandas dingo, o akiu uztinimas laikesi gal kokia savaite.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 01, 19:53)
Sestadieni buvau tokiam baliuky,tai vienos mamos vaikas pries 10 metu sirgo AD,tai ji sake isgyde tik su ozkos pienu.Ir baisus buvo AD net nuo ranku oda lupdavosi.Keista,nes dabar ozkos pienas priskiriamas prie alerg produktu.
esu ir as skaicius ne karta, kaip vieniems ar kitiems padejo preparatai su ozkos pienu.. bet galvoju, kad yra daugiau jam alergisku vaiku, nei tu, kuriems jis padetu
aplamai, kai paskaitai, kiek tu priemoniu, kurios kazkam padeda.. galva ima suktis. vakar po pertraukos vel uzsukau i angliska, amerikietiska analogiskus siam forumus, tiek prisiskaiciau..

net nezinau, ar yra prasmes cia visas tas priemones ir istorijas vardinti.. net nebezinau, ar yra prasmes viska bandyti.. kiek mes per metus ko bebandom..antra karta nieko nebeperku. nu, turim jau labai labai seniai sau susirade taukmedi, tai tik ji viena pastoviai ir naudojam.
o visa kita, nors kazkam atseit labai padeda, mes pabandom ir padedam
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.