Labas visoms
QUOTE(dautan @ 2008 12 08, 20:02)
verdu su mėsos sultiniu, arba su vandeniu su trupučiu sviesto. Dedu bulvę ir morką, o toliau kaitalioju: ekol. makaronai, ryžiai, miežinės, kvietinės, perlinės, avižinės kruopos. Kartais - pieniška kruopienė, kopūstų (nelabai mėgsta), pupelių sriubytė.
Ačiū
Kažkaip maniškis nėra didelis sriubų mėgėjas,o gal aš tiesiog nemoku skanios išvirti
Papildyta:QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 08, 19:18)
as vel ne i tema

bet noriu pasirodyti savo dovaneles

kaip gražu ir kaip kažkas jau rašė kvepia Kalėdom
Papildyta:QUOTE(rasa23 @ 2008 12 08, 14:32)
Mes blynus valgom kažkur nuo pusantrų ir lyg kiek blogiau po to būna (100 proc. nesu tikra, kad nuo jų), bet manau gal čia ne nuo pačio maisto, o gal sunkiau suvirškina. Bet kadangi pablogėja neypatingai blogai, tai ir valgom, nes jau nėra ką valgyti... Duodu kvietinius, kvietinius+ryžių, kvietinius+kukūrūzų, ryžių blynus.
Mes atradom, kad nebetinka tyrelės, kurias seniai valgėm ir dažnokai. Tai va - atsivalgėm jau

Kai nedaviau jokių - iškart pagerėjo odelė ir pagerėjimas laikosi

Dabar vis ką naujo bandom, bet neviskas dar tinka, gaila...
Reiks ir man pabandyti blynus kept iš įvairių miltų,o iš kurių miltų tau skaniausi?
Va mes kaip nutraukėm visas tyreles,arbatėles,sultis ir visas košes iš vaikų skyrelio iškart geriau pasidarė.Dabar net ir Nordic košių neverdu,verdu tik iš paprastų kruopų.Ir šiaip visas maistas tik naminis,kad nebūtų jokių E