QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 15:33)
Otaip, tai jau ne be to - silpna ir man, dehidratavau matyt.. bet baisiau bus jei vaikas neteks daug skysciu.. jau geriau savo duosiu, kd tik gertu.
suabejojau del MP maitinimo tik del to, kad man gydytojas sake jokiu budu negert pieno, bet gal karves pienas virskinimui ne tas pats kaip MP, ane?

laikais laikais.

šaunuolė, kad nenutrauki dėl to maitinimo , nes spaudimas visad yr - man jau nemažai kas kelis kart patarinėjo, kad nutraukčiau MP ir pan. (kai alpimai kasdien buvo prasidėję

) kad, kai pačiai sunku, tai ir vaikui blogai ir bla bla bla... bet pati gi jauti, kiek dar gali "pavežt"

, ir jei matai, gad viskas dar ok, tai - super
Oi, kas be ko- tau pienas visai kas kita - ir dėl nemažai priežaščių galėjo neleist gert

. O mažė jau gauna kitka - plius - ji neserga, o sergančiam organizmui, ypač vyresnio amžiaus - visai reikt išimt pieną .
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 12 11, 15:39)
visa vilniu perziurejau, radau tik cia
http://www.neaustima.../kontaktai.html ir tai 2 sav. laukem uzsakymo is gamyklos - siauliu
is niekur nieko jie ten neatsiranda

ir siaip as nelaikau anklodziu, pagalviu kelis metus, vaikams karta per metus keiciu naujais, dabar persiunu, perkemsu, ko neimanoma isskalbt, o siaip karta per pora menesiu viska isgarinu aukstoj temperaturoj

oi, gal į AZ man parašyt galėsi, kai laisvą minutę rasi - kuri iš išvardintų ėmei, kokia kaina gavos ir kaip užsakėt (nes, kaip matau, jie didmena užsiima

). Na, labai užsidegiau - nes kaip tik nagrinėjaus patalynių kainas

na, šaunuolė mama - jo

, tinkamai prižiūrint (kas užima biškį laiko

) - viskas o.k. su tokia patalyne. Aš tai ant saulės kieman išnešu vasarą - ir išplaut super gaunas , ir išdžiovint , nes namie su jos priežiūra, kai mes su B po viena anklode miegam .. tai

išmatavimai gi kokie. O kuom tu garini ? kažką spec. turi?
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.