Mergaites,
Gal kuri zinot?
Turiu grietinele, cela indeli, dar neatidaryta, siandien paskutine galiojimo diena. Neturiu ka su ja daryti, tai padejau i saldikli. Idomu, ar ja paskui bus galima naudoti plakimui, ar jau tik kokiems blynams tik.....
QUOTE(Inočka @ 2008 11 23, 22:14)
Mergaites,
Gal kuri zinot?
Turiu grietinele, cela indeli, dar neatidaryta, siandien paskutine galiojimo diena. Neturiu ka su ja daryti, tai padejau i saldikli. Idomu, ar ja paskui bus galima naudoti plakimui, ar jau tik kokiems blynams tik.....
Gal kuri zinot?
Turiu grietinele, cela indeli, dar neatidaryta, siandien paskutine galiojimo diena. Neturiu ka su ja daryti, tai padejau i saldikli. Idomu, ar ja paskui bus galima naudoti plakimui, ar jau tik kokiems blynams tik.....
As tai buciau ka nors padarius ryt. Juk jos galiojimas ties sia butent diena nesibaigia, na ji nesurugsta iskart ta diena kai galiojimas baigiasi, tik patartina jos nenaudot, bet as tai ir po poros dienu sunaudoju
KLAUSIAU TO PATIES CYPSIUKO,SAKE KAD JOKIU BUDU UZSALDYTI NEGALI,NES KAI ATSILEIS LIKS PIENAS KURIAME PLAUKIOS RIEBALAI, ALE TU GAL PABANDYK
Ai, vistiek jau uzsaldziau, nes neturiu ka su ja daryti.
rugegele23, tai kad nespejam mes valgyti, kad dar ka nors daryti. Dar gimtadieninio liko nemazas gabalas.
rugegele23, tai kad nespejam mes valgyti, kad dar ka nors daryti. Dar gimtadieninio liko nemazas gabalas.
pyragelis su varske
kadangi dariau dideli kieki,neturiu tiksliu proporciju
reikia:jogurto,varskes,zelatino,vaisiu,sausainiu ir sviesto.sausinius sutrupinam,sumaisom su islydytu sviestu ir klojam forma arba formeles.dedam i saldytuva pastingti.jogurta,varske,vaisius sumaisom istirpinta zelatina,ismaisom ispilstom ant pastingusiu sausiniu ir paliekam pilnai sustingti saldytuve,skanaus
labai panasu i maskarpones gamyba,tik kad vietoj jos varske,o jau kas del proporciju,dovanokit
kadangi dariau dideli kieki,neturiu tiksliu proporciju
QUOTE(mmergyte @ 2008 11 23, 22:50)
pyragelis su varske
kadangi dariau dideli kieki,neturiu tiksliu proporciju
reikia:jogurto,varskes,zelatino,vaisiu,sausainiu ir sviesto.sausinius sutrupinam,sumaisom su islydytu sviestu ir klojam forma arba formeles.dedam i saldytuva pastingti.jogurta,varske,vaisius sumaisom istirpinta zelatina,ismaisom ispilstom ant pastingusiu sausiniu ir paliekam pilnai sustingti saldytuve,skanaus
labai panasu i maskarpones gamyba,tik kad vietoj jos varske,o jau kas del proporciju,dovanokit

kadangi dariau dideli kieki,neturiu tiksliu proporciju

Aš daryčiau taip
Bet taviškis atrodo super
o mane labiau domina, kaip tuos sausainius su sviestu išsukti, kad nebirūs taptų...
kokie kiekiai turibūt ir gal ne tie paprastieji tarybiniai sausainiai (pvz Selga)??
Tokio pyragaičio labai jau aš norėčiau, kadnagį šįryt pasinešiau ant varškės
Tokio pyragaičio labai jau aš norėčiau, kadnagį šįryt pasinešiau ant varškės
QUOTE(mmergyte @ 2008 11 23, 22:50)
pyragelis su varske
atrodo laaabai skaniai, o kas ten uzlieta? sokoladas tirpintas?
o štai mano paskutiniai gaminti desertėliai ir torčiukai, vaišinkitės:
Daugiasluoksnis tortas
Jogurtinis pyragas
Tortas su maskarpones suriu
Citrininiai putesiai
QUOTE(papalike @ 2008 11 24, 11:14)
o štai mano paskutiniai gaminti desertėliai ir torčiukai, vaišinkitės:
Oho kiek skanėstų pridarius - viskas labai super
Aciu aciu...
ne, as nieko pries
deki
ne, as nieko pries






