Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Na taip .....reikia pasikrapstyti , bet as megstu tai daryti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip visada, cipciukas nepavede su savo sedevrais. Dabar zianu, ka Kaledom kepsiu, jauciu vyras bus laimingas.

O as vakar kepiau visu isgirta Kursenu vyniotini pagal GITANOS.B recepta. Tik krema as dariau is rikotos. Beje, paragavus kremo, man jis per saldus pasirode g.gif , todel biskvita dar ir raudonuju serbentu uogiene sutepiau(jin rugstoka tokia). Gavosi nebloga kombinacija tongue.gif O virsu apipyliau tirpintu baltu sokoladu(jis cia labai tiko). Labai labai labai skanu!!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 25, 23:14)
O as vakar kepiau visu isgirta Kursenu vyniotini pagal GITANOS.B recepta. Tik krema as dariau is rikotos.


Sigitawhatever, kaip dabar norėčiau gabaliuko essen.gif Atrodo, kad jau jaučiu tą saldžiarūgštį skonį burnoj, niam wub.gif Ačiū už idėjas 4u.gif Nu, nerealiai patraukli fotkė taip ir norisi lyžtelt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SAKES bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Jau kaip griebciau galala ......ir praryciau essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2008 11 25, 23:19)
Paprastas pyragas
Stikline miltu,250g pakelis kisieliaus,5kiausiniai,puse st.aliejaus,puse st.cukraus,saukstelis kepimo milteliu(soda netiks)
Kiausinius gerai isplakite su cukrumi,tada pilkite alieju ir kisieliaus miltelius,vel gerai isplakite,dekite kepimo miltelius,berkite miltus,gerai ismaise tesla pilkite i skarda ir iskepkite.


Kazkaip mastau, ar kepciau toki...sudetis lyg ir nieko, bet skonis tai sausas turetu but? vistiek paskui tepi kokio jogurto,medaus, uogienes? arba as bent jau asmeniskai ant virsaus deciau sviesto su cinamonu mixa (pries dedant i orkaite pyraga), arba i vu lazdyno riesutu...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2008 11 25, 23:19)


nerandu kepimo laiko ir temperaturos rolleyes.gif

Guminuke, manau, sis pyragas tiktu biskvitui... MB mama toki kepa ir pertepa uogienem rolleyes.gif
Atsakyti
cipsiukas temos lyderis first.gif aš apakus nuo netingėjimo, laiko turėjimo ir dar kitiems parodyt... blink.gif nu super viskas kiek mačiau thumbup.gif

dar labai patiko sigitawhatever vyniotinis.. serbentų uogienės spalva... karsta.gif mirsiu, jei neparagausiu
Atsakyti
Na Cipciuk , ispudinga!!!!. net truksta zodziu koks grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sigitawhatever kaip tik geriu arbatą,tai gabalėlį vyniotinio mielai suvalgyčiau essen.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 25, 23:14)


gerai atrodo thumbup.gif
O man bandant kept antrą kartą Kuršėnų vyniotynį ir jį sukant, jis visas sutrūko doh.gif verysad.gif Ir tie biskvitai man l. greit iškepa, net manau kad per greitai doh.gif
kokioj elektrinės orkaitės temp. kepat ir kurioj orkaitės eilėj (antra nuo apačios, ar trečia)? 4u.gif
Ir foto atrodo, kad gana didelis biskvitas, gal iš dvigubos normos darėt? ax.gif

Ir kaip vyniojot, ant rankšluoščio? 4u.gif
Atsakyti
O man darant "Kursenu vyniotini" biskvitas kiausiniais labai "atsidave". gal esu per daug jautri kiausiniu kvapui blush2.gif , kiti kas valge sake nejaucia g.gif . kepiau net du biskvitus, ir abu man nekvepejo.
1. 4 kiausiniai, 100g cukraus, 100g miltu.
2. 4 kiausiniai ,4 saukstai karsto vandens, 125g cukraus, 75 g miltu, 50g krakmolo, 1saukstelis kepimo milteliu. ( sitas tai net sukant paluzinejo g.gif )
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 11 26, 10:51)
O man darant "Kursenu vyniotini" biskvitas kiausiniais labai "atsidave". gal esu per daug jautri kiausiniu kvapui  blush2.gif , kiti kas valge sake nejaucia  g.gif . kepiau net du biskvitus, ir abu man nekvepejo.
1. 4 kiausiniai, 100g cukraus, 100g miltu.
2. 4 kiausiniai ,4 saukstai karsto vandens, 125g cukraus, 75 g miltu, 50g krakmolo, 1saukstelis kepimo milteliu. ( sitas tai net sukant paluzinejo  g.gif )

Gal gali buti kad kiausiniai yra pastoveja? Man pavyzdziui, jeigu kiausiniai pastovi bent 1 diena ilgiau, nei galiojimas baigiasi, tai fsio, jauciasi ju kvapas.
Atsakyti