Įkraunama...
Įkraunama...

Prijuostė ir skarytė

na kadangi pas mus bus viena diena ir tu tradicijų nebus tiek jau daug tai nei prijuostės nei skarytės nesiuvau, tik pantalonus, kaspinėlį, kad jaunikis zinotų kur ieskoti per vestuvinę naktį blush2.gif ir šalikėlį vietoj naktinių...
o nuometą, jei ir dėsiuos, nes nusipirkusi esu, tai gal ir perduosiu pirmai pamergytei biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dabar ir aš dar galiu pridurti, jei vis dar yra ieškančių ax.gif
Yra Kauno bazėse toks skyrelis, berots 5 sandėly. Ten siuva tokius dalykėlius kaip skarelės, prijuostės (komplektėlio kaina nuo 15Lt), vestuviniai naktinukai. Dar ten yra visokių vestuvinių atvirukų. Skubėjau, tai tik užmečiau akį ax.gif
Dar jei kam pakeliui Mažeikei, ten centre, buvusi universalinė parduotuvė, komplektėliai po 11Lt., balti su rūtelėm. Man visai patiko. ten yra ir visokių medalių ax.gif ax.gif
Atsakyti
Nu man tai nesinori kad ka ant galvos ristu, gal dar ka ant kaklo gali uzdeti. Kazkaip man isvis tokios tradicijos jau nelabai rpie sirdies.

O yra darnaciu be tokiu tradiciju vestuves?
Atsakyti
Prijuoste tai as maximoj nusipirkau, paprasta tokia melyna su zvaigzdutem. O skarute man uosviene suorganizavo - super labai. Ji nenorejo kad as kaio bobute atrodyciau, tai paprase savo drauges kad pasiutu man is balto silko sali, na tokia didele skara tiksliau, padare tokiu graziu zydru rozyciu (kaip ant kaklo dabar kartais risama) ir uzriso taip graziai kaip cigoniukei (prie sprando mazgas), sone galus skartes ilgus paliko ir susegetom zydrom gelytem. Tai skara galiu prie bet kokios vakarines suknutes uzsimest ant peciu, o rozytes irgi galiu isisegt kai reikia.
thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane is tradiciju tik baznycia. blush-anim-cl.gif Esu visai zalia ir taip baisu,net nezinau nuo ko pradet vestuviu diena.Kaip viskas turi vykt,nes nebuvau nei vienose vestuvese. scare.gif
Atsakyti
man tai kaip uzrisa ta skarele ir jaunikiui kepure uzdeda, tai toks jausmas kad i bobas yraso - vos ne ilga sijona reik uzsideti ir prie puodu stoveti visa gyvenima - berysio kazkaip.
man tai visa vakara noris buti balaisu karaliene, todel jokiu nurasymu i bobas nebus!

Atsakyti
maovstuvese bus tik tos tradicijos kurios man patinka, todel jokiu ten poslu bajariu, parodykit kaip sugult mokesit, karti karti ir pan. nebus, tai skarytes turbut irgi...tongue.gif
Atsakyti
nebent ka kita sumastyciau, koki atnaujinta varianta, kad ne skaryte o koki kita daikta... kocela tongue.gif

Atsakyti
[attachmentid=39491][attachmentid=39490]
Atsakyti
Gal kas žinot kur galėčiau gauti seksualę prijuostę, norim padovanoti nuotakai per mergvakarį. g.gif
Atsakyti
kažkokia pritempta tema... g.gif tai gal užklauskim, kur gaut balionų ar smeigtukų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 30, 23:35)
kažkokia pritempta tema...  g.gif tai gal užklauskim, kur gaut balionų ar smeigtukų  rolleyes.gif

Paparasta prijuoste gauti gal ir paprasta, bet va "prikolna" sud4tingiau tai kod4l nepasidalinus =iniomis su kitomis.
Atsakyti