Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(pandutė @ 2008 11 20, 04:29)
ok,o su kokiais dazais dazo?vot daug kas turi pilka spalva,mano drauge irgi turi,tai sruogos baltos gaunas,nes sviesus plaukas jau cia skaitos,o mano i juoduma eina

Kai as balinau plaukus man tas pats budavo su saknim doh.gif kaip man nervas imdavo, kitos vaiksto graziom baltai pilkom sruogelem o as... doh.gif saknys geltonos, tai man sake kirpeja kad pas mane yra daug raudono ar geltono (nepamenu) pigmento...tai jis permusa.....dabar nusidaziau savo naturalia spalva )beveik juodi) tai zinok pries saule vis tiek nesa i raudonuma kai kurios vietos...nu nezinau....nervas doh.gif bet kirpeja sake kad ilgiau padazius praeis....tikiuosi verysad.gif
Atsakyti
Ar galima su chna dažyti plaukus, prieš tai jau dažytus cheminiais dažais ir šviesintus sruogelėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresh: 20 lapkričio 2008 - 15:05
galima,tik turi praeitis nemazai laiko...na nors menuo.

pati esu daziusi cheminiais dvi dienos po chna,zalia netapau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 11 20, 16:01)
galima,tik turi praeitis nemazai laiko...na nors menuo.

pati esu daziusi cheminiais dvi dienos po chna,zalia netapau. doh.gif

Man baisu, kad tos sruogelės nesigautų kitokios spalvos, nei visi plaukai. Gal vis dėl to derėtų sruogelių spalvą sulyginti su cheminiais dažais, o tik po to chna dažyti?
Atsakyti
na,siaip ar taip,chna-ryzi dazai,todel sviesios sruogeles ir gausis ryyyyyyzos.
gal net labai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 11 20, 12:06)
Man baisu, kad tos sruogelės nesigautų kitokios spalvos, nei visi plaukai. Gal vis dėl to derėtų sruogelių spalvą sulyginti su cheminiais dažais, o tik po to chna dažyti?

Susirask tema "plaukud azhymas chna" Ten rasi labai geru patarimu. thumbup.gif Paneles daug metu dazo chna ir thumbup.gif labai noriai pataria 4u.gif
Atsakyti
mano drauge buvo blondine,nesenei nusidaze su augaliniais dazais tamsiai rudai,tai jai gavos vos ne juodi,o kitose vietose zaliai,kodel?
Atsakyti
Kaip kirpėjai paaiškinti tokį kirpimą (dešiniau nuotrauka)?

user posted image

Ar sunku prižiūrėti tokius plaukus, ta prasme ar kaskart einant pro duris neteks valandas praleisti prie veidrodžio?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 11 20, 21:19)

user posted image

Ar sunku prižiūrėti tokius plaukus, ta prasme ar kaskart einant pro duris neteks valandas praleisti prie veidrodžio?

Nusinesti nuotrauka ir parodyti kirpejai,nes klientai daznai pasakoja,bet nevisada eina jus mielieji suprasti 4u.gif seip zinokit reiks priziureti,ziurint kokie plaukai.bet vistiek pasitvarkyti reikes,neiseis taip atsikelti,pasipurtyti ir begti,jei noresite atrodyti tvarkingai...
Atsakyti
mano plaukai labai labai menki ir jau daugeli metu slenka (chorinska alopecia). Noriu ju kiek daugiau, ar yra kokie tai priauginami budai (ne kapsules nes kiek zinau jos kenkia), bet kitokie gal tinkantys tom kuriu plaukai slenka ir yra menkuciai. Aciu uz patarimus : )
Atsakyti
QUOTE(vilniusw @ 2008 11 21, 01:24)
mano plaukai labai labai menki ir jau daugeli metu slenka (chorinska alopecia).  Noriu ju kiek daugiau, ar yra kokie tai priauginami budai (ne kapsules nes kiek zinau jos kenkia), bet kitokie gal tinkantys tom kuriu plaukai slenka ir yra menkuciai.  Aciu uz patarimus : )

na butu idomu suzinot slinkimo priezasti,tuomet lengviau butu sprest problema.reiketu bet kokiu budu pastiprinti plauko svoguneli ir sumazinti plauku slinkima.ir galbut po kazkiek laiko butu galima pasvajot apie plauku priauginma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 11 20, 20:19)

user posted image

toks kirpimas idomus bigsmile.gif sutinku del foto kirpejai - jai bus daug lengviau, bet va su prieziura tai bus sunku - akivaizdziai matos, kad cia vien feno ir putu negana schmoll.gif be to ivertink tai, kad ateina ziema, kepures, dregnas/saltas oras bus kasdienybe, kazin ar sukuosena atrodys taip visa diena, nebent nuo duru iki masinos, nuo masinos iki duru tavo marsrutas..
Atsakyti