Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

Sveiki daug metu blondavau savo plaukus, veliau sugalvojau juos atgaivint ir vis mazinau dazomu plauku kieki, kol liko dazomas tik virsugalvis sruogelem, bet kadangi esu naturaliai sviesi (blonduodavau tik su 3% peroksidu ir dazais zinoma, labai greit nusviesedavo, per kokia 15min) tai jie vis tiek atrodydavo,kad kaip visi dazyti. Nusibodo but pigiai olialia blondinei, noriu susigrazint savo naturalia spalva. Jau 4 menesiai nedazau plauku, bet baisiai atrodau. Vis tiek matosi tas ziaurus perejimas. Galvoju, kuri spalva tuos baltus galus paverstu sviesiai pilkais, toliais lietuviskais sviesiais plaukuciais? Bet kad nesigautu ne zalia nei violetine. Gal galite patart kurie dazai geri, sveiki ir kokia splava tiktudabar atrodau mazdaug taip, tik saknys ir galai keliais 1-2 tonais sviesesni

http://www.google.co...1t:429,r:11,s:0
Atsakyti
aciu visom uz patarimus 4u.gif Spalvike pasikeite,nusiplove tas pilkumas ir dabar viskas graziai atrodo,man atrodo,kad skalavimas su aspirinu savo padare smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prasau patarimo smile.gif

Naturaliai esu sviesiu plauku, paleteje tarp septintuko astuntuko, labiau astuntukas ir su rusvu atspalviu smile.gif pries pusantru metu pradejau dazyti plaukus i tamsiai ruda spalva, dazydavau kuri laika labai daznai, garnier beamonjakiniais dazais, sugadinau plauka .Plaukai labai veliasi, issauseje, stengiuosi tepti aliejukais, darau kaukes, nedazau, tikiuosi atsistatys smile.gif Bet noreciau patarimo, ka daryti su spalva? Noreciau vel pasvieseti, taciau dabar tai plaukai nukris jei sviesinsiu g.gif o atauga tai mano sviesuliai ! maitinti plaukus, laukti kol pageres bukle? isbluks dabartine spalva? g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal cia yra kirpeju profesionaliu. Noreciau pasiklausti kokiu man reiktu dazu butent Keune firmos, jei as dazydavau tokiu kaip kad tamsiai rudas atpalvis su slapio efekto blizgiu tokiu. jie tokie gan tamsus , bet tikrai ne juodi. Gal kas galite man patarti Aciu.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 12 26, 12:50)
Sveikos, prasau patarimo  smile.gif

Naturaliai esu sviesiu plauku, paleteje tarp septintuko astuntuko, labiau astuntukas ir su rusvu atspalviu  smile.gif  pries pusantru metu pradejau dazyti plaukus i tamsiai ruda spalva, dazydavau kuri laika labai daznai, garnier beamonjakiniais dazais, sugadinau plauka .Plaukai labai veliasi, issauseje, stengiuosi tepti aliejukais, darau kaukes, nedazau, tikiuosi atsistatys  smile.gif  Bet noreciau patarimo, ka daryti su spalva? Noreciau vel pasvieseti, taciau dabar tai plaukai nukris jei sviesinsiu  g.gif o atauga tai mano sviesuliai ! maitinti plaukus, laukti kol pageres bukle? isbluks dabartine spalva?  g.gif

Geriausiai yra stengtis atgaivinti ir pagerinti plauko bukle ir pasviesinti plaukus naudojant spalvos nuemeja ( vadinamas color corrector arba remover) ir dazyti sviesesniu atspalviu. Per pirma karta norimo rezultato nepasieksit, bet geriau jausites del saknu atauginejimo, iki kol sumastysit, ka toliau daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau pasiteirauti dėl štai tokios problemėlės: mano plaukai - kaip liūto karčiai - galima turbūt sakyti, kad sausi. Tačiau linkę riebaluotis prie šaknų. Jų struktūra tokia, jog jie nei tiesūs, nei garbanoti. Jei po jų plovimo nedaryčiau nieko, jie būtų tokie pasipūtę ir kaip voratinklis, tad su putom mėginu jiems padėti ir tada susiformuoja kažkas panašaus į garbanas, bet jos tokios nutysusios, įvardinčiau kaip nedailias bangas, na, o jei oras šiltas ir drėgnas, tai būna panašiau į garbanas, bet susivėlusias ir ties viršugalviu pavienių plaukų voratinklis pasišiaušia. Jeigu naudoju kokį nors kondicionierių, kuris sudrėkina plaukus, tuomet jau apskritai iš jų garbanų neišlauši, lieka tik neaiškios bangos. Tiesinti nesinori, nes tiesiog kaskart deginčiau plaukus, o ir man patinka garbanoti. Nieko negaliu daryti ir dėl šukuosenos - vaikštau taip, kaip dievulis sukūrė, nes jei sugalvočiau kaip nors pasikirpti, tai šukuosenos formavimui reiktų dviejų valandų kasdien - plaukai labai nepaklusnūs. Tos minėtos pusiau bangos, kurias vadinu šluotkočiu, atrodo taip:

user posted image

Klausimo konkretaus nėra, tiesiog gal jums teko susidurti su panašios struktūros plaukus turinčiomis moterimis - ką jos daro, norėdamos išgauti normalias garbanas. Jei trūksta nuotraukų, galėčiau atsiųsti privačia žinute. Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamiosBites: 30 sausio 2011 - 00:04
Labas vakaras, mergaitės, gal kuri patarsite: dirbu darbą, kur kasdien man daroma šukuosena, dabar sužinojau, kad plaukai kasdien bus tiesinami, o aš iš prigimties garbanė, ar labiau kenktų kasdienis tiesinimas tiesintuvu ar cheminis ištiesinimas, gal yra dar kokių, mažiau kenksmingų būdų, nes man labai gaila plaukų, jie ir taip plonoki ir silpni ? doh.gif
Atsakyti
gal kas naudoja tokį dalyką?
Paul Mitchel Thicken Up Styling liquid.
norėčiau atsiliepimų
Atsakyti
http://a5.sphotos.ak...58_299015_n.jpg

kaip kokia 16-ikine narsau interneta, nes savo plaukasm nejauciu meiles ir jokio pasitenkinimo. O eksperimentai prasidejo nuo sausio pabaigos. Dabar esu tokiam etape, kad miltukais panaikinta ruda splava, esu "auksine" blondine, nes norimas baltumas nesigauna dar. Ir kirpimas toks, joj jauciuosi kaip su autugusiais plaukais. t.y total be formos trumpi.

Perzengus 30m. visada labai zavejausi labai trumpu plauku sukuosenom. Net atsisuku gatvej, kaip grazu...Gal sakau, pasamone man jau kuzda, kad laikas keistis kardinaliai? Tiek nukirpta, tai ka jau cia? Kaip taisykle tokios sukuosenos labai atjaunina, priduoda efekto. Kodel vis dar to nepadariau? Noriu labai, bet trupuciuka stabdo, jog gal netiks...

Nu, ziauriai grazu!
http://kriminalai.at...20ITAR-TASS.jpg

Juolab, kad ir mano veido forma labai jau panasi...

Ka manot? Dazniausiai kai zmogus klausia patarimo, jo galvoje atsakymas jau kaip ir yra. Jis laukia ...tik patvirtinimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2010 12 23, 20:22)
pas mane tokia beda, kuria niekas negali man padeti- negaliu risti plauku, jokiu ,,uodegeliu,, ar kuoduku \ nezmoniskai plesia saknis
nezinau ka daryti ? stengiuosi risant neverzti, risu laisviau, bet praejus vos porai valandu nebegaliu tverti- norisi nusirauti plaukus, -taip stipriai man plesia plauku saknis
poto net ir issirisus plaukus visa diena jauciu nemalonu saknu dilgciojima, kartais net naujai issiplovus galva jis nepraeina
keista, bet nepamenu kad anksciau buciau turejusi panasiu problemu
gal ka patarsite, ka man daryti ? negaliu gi visalaik vaikscioti su palaidais plaukais!
p.s. plaukai vidutinio ilgio ne itin sunkus  g.gif

Tiesiog Jusu galvos oda, patys plaukai nera priprate prie to. As anksciau visad nesiodavau palaidus plaukus, susikelus kuoda man po kiek laiko labai skaudedavo galvos oda, atrodo tikrai lyg koks tempimas ar kas. Bet tai su laiku praeina, po keliu dienu kuodu nesiojimo jau nieko nebesijaute, jokio nemalonaus jausmo.
Atsakyti
Faustluk ,man tai nė kei negražu čia http://kriminalai.at...20ITAR-TASS.jpg
Atsakyti
sveikos. Gal 8men dažiausi plaukus raudonai. Noriu susigražinti natūralią spalva. Ką patariat? Kaip nublukinti tą raudoną spalvą? Mano natūralūs šviesiai rudi ;]
Atsakyti