Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(pamela26 @ 2012 01 10, 22:30)
AS TAI KAIP BANDYTOJA PLAUKU DREKINIMUI PATARIU STAIKA; NUSISAUSINAU SAVO PLAUKUS SU TIESINTUVU TAIP KAD PRADEJO TRUPETI,IR TRUPEJO IR TRUPEJO,PRADEJAU NAUDOTI JOKIU BALZAMU VIEN KAUKES PO PLAUKU ISPLOVIMO,KAUKES PRIES PLAUKU PLOVIMA,IR DAR TEPDAVAU ALIEJUKA PO ISPLOVIMO IR NUO KARSCIO PRIEMONES,PRIDREKINDAVAU TAIP STIPRIAI,BET KADANGI PLAUKAS BUVO LABAI ISSAUSEJES MAN JAU PO POROS DIENU VEL SAUSEDAVO TAI DAR ANT SAUSU PLAUKU TEPDAVAU ALIEJUKA TIK PAMACIUS KAD SAUSEJA,
ZODZIU NELEISDAVAU BUTI SAUSIEMS NEI DIENOS,MAITINIMAS BUVO PASTOVUS IR TAIP METUS LAIKO BE JOKIU PAKIRPIMU,KADANGI AUGINAU PLAUKUS,IR KA ATGAIVINAU  smile.gif  SENAI NETUREJAU TOKIU LANKSCIU PLAUKU KAIP DABAR IDEJAU DAUG PASTANGU DAUG PINIGU,BET REZULTATA GAVAU SU KAUPU

O kokie aliejukai, kaukės? rolleyes.gif
Atsakyti
darau panasiai ,tik kauke dedu kas antra plovima,ir tas drekinimas ,maitinimas nuolatinis tikrai padeda thumbup.gif nenuplaunami balzamai,aliejukai ,aliejai nakciai. as naudoju chroma riche kauke bei sampuna,labai patinka,nes neapsunkina plauko ,kaip daugelis kaukiu.
Atsakyti
Padeeeekit! smile.gif
Daziau plaukus is blond, i blond su vos vos rusvumo. Ir gavausi tamsiai zalia.. Spalva jau po biskeli atsiplauna, bet kad ir su kuo dazyciau, jie vistiek zali ;/ gal patarsit kaip ta zalia isimti? daziau ir su blond su gelsvu atspalviu, spalva visiskai nepasikeite (naudojau Loreal Feria dazus), daziau su vos vos rusvu atspalviu blond, irgi nieko..

Labai reik pagalbos sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Jini @ 2012 01 18, 17:56)
Padeeeekit! smile.gif
Daziau plaukus is blond, i blond su vos vos rusvumo. Ir gavausi tamsiai zalia.. Spalva jau po biskeli atsiplauna, bet kad ir su kuo dazyciau, jie vistiek zali ;/ gal patarsit kaip ta zalia isimti? daziau ir su blond su gelsvu atspalviu, spalva visiskai nepasikeite (naudojau Loreal Feria dazus), daziau su vos vos rusvu atspalviu blond, irgi nieko..

Labai reik pagalbos sad.gif((

Sveiki, spalva zalia gaunas nes ant virsaus dazote su pilku atspalviu. Paciai taip buvo. Nusipirkit palette dadazomaji sampuna minkstoje pakuote antra nr. spalva sauletas blondinas. palaikykikite spalva sugris.:-)
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti, kuo skiriasi kreminiai dazai, sviesiu atspalviu nuo milteliu. Ju poveikis plaukui? Man kirpeja visada dazo su kreminiais 6% dazais, jau kokie 5 metai, plaukai sveiki ir nepazeisti, pries tai turejau kirpeja, daze su milteliais, jie buvo pazeisti ir isploneja. Man tiesiog idomu kaip kiekviena priemone veikia plauka, nes is esmes abi turi peroksido, kuris isima pigmenta, bet poveikis kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 18, 23:49)
Sveiki, noriu paklausti, kuo skiriasi kreminiai dazai, sviesiu atspalviu nuo milteliu. Ju poveikis plaukui? Man kirpeja visada dazo su kreminiais 6% dazais, jau kokie 5 metai, plaukai sveiki ir nepazeisti, pries tai turejau kirpeja, daze su milteliais, jie buvo pazeisti ir isploneja. Man tiesiog idomu kaip kiekviena priemone veikia plauka, nes is esmes abi turi peroksido, kuris isima pigmenta, bet poveikis kitas  g.gif

Ne vien nuo peroksido priklauso - milteliuose daugiau aisku visokio brudo, bet jau ir ju buna aukstos kokybes ir t.t. Manau skiriasi oksidaciniai procesai, kurie vyksta uzdengus plauka folija, su milteliais plaukas tiesiog "verda". Per ilgai palaikysit, pertepsit jau dazyta vieta, plaukas silpnesnis - va jums ir trupantis plaukas 4u.gif As daziau kazkada su dazais ir 6% + folija - net lyginti nera ko su milteliais+6%+folija doh.gif Bet spalva gavosi tamsesne, ryzesne, ne taip sviesiai nukando smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif 4u.gif
Noriu sviesiu plauku -baltu i pilkuma.
Kiek dazau palete ( tai isvis zaizdas isgrauze odoje), Garnier, Sayos nusipirkau ir kt. tiek gaunuosi tokia geltona doh.gif Ka daryti ,kuom dazyti ? naturali plauku spalva pilka- pelenu i tamsuma doh.gif tikra lietuviska laugh.gif
nusipirkau yellow stop shampoo ,gal sis daiktas panaikintu (kitaip vadinamas melynuoju sampunu ) ,ta geltonuma? kaip isgauti ta sviesu pikuma plaukuose 4u.gif
Atsakyti
Blondinems rekomenduociau Senko dazus, rusiski jie. Zinau kad ir Olialia kai kurios paneles juos naudoja. Kaina apie 9 lt.
O pilkuma padeda igauti/paryskinti/islaikyti, vadinamieji "silveriai", sampunai-pilkintojai. Ju Eurokos, Droge ir kitur, pilna smile.gif tik su jais atsargiai, neperlaikykit ir paskirstykit tolygiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jini @ 2012 01 20, 14:35)
Blondinems rekomenduociau Senko dazus, rusiski jie. Zinau kad ir Olialia kai kurios paneles juos naudoja. Kaina apie 9 lt.
O pilkuma padeda igauti/paryskinti/islaikyti, vadinamieji "silveriai", sampunai-pilkintojai. Ju Eurokos, Droge ir kitur, pilna smile.gif tik su jais atsargiai, neperlaikykit ir paskirstykit tolygiai  thumbup.gif

o kur ju pirkti ? 4u.gif
na man melynasis sampunas padejo siandien jau sviesesne thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir aš klausimėlį, o gal labiau pasitarti norėtųsi su kažkuo, kas nėra šališkas - ne šeimos narys, draugas ar pan.
Turėjau labai tankius ir storus plaukus. Norėjau atsiaugint, bet nežinau kas šovė galvon, bet prieš porą metų nusikirpau juos iki pečių. O praėjusios vasaros gale jie ėmė slinkti. Ir slinko ilgai bei smarkiai. Iš turėtų plaukų liko gal trečdalis, jei ne dar mažiau. Susiriša į tokią nutriušusią uodegėlę.
Kirpėja sako, kad matosi maži atauginėjantįs plaukeliai. Bet visa kita - nušiurę, be gyvybės.
Todėl ėmiau mąstyti, gal nusikirpti trumpai ir bandyti atsiauginėti vos ne visus kartu? Ar vaikščioti su ta nutriušuse uodegyte, nes vis tiek kažkoks ilgis yra ir auginti taip?
Ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Šaltpusnis @ 2012 01 22, 19:35)
Turiu ir aš klausimėlį, o gal labiau pasitarti norėtųsi su kažkuo, kas nėra šališkas - ne šeimos narys, draugas ar pan.
Turėjau labai tankius ir storus plaukus. Norėjau atsiaugint, bet nežinau kas šovė galvon, bet prieš porą metų nusikirpau juos iki pečių. O praėjusios vasaros gale jie ėmė slinkti. Ir slinko ilgai bei smarkiai. Iš turėtų plaukų liko gal trečdalis, jei ne dar mažiau. Susiriša į tokią nutriušusią uodegėlę.
Kirpėja sako, kad matosi maži atauginėjantįs plaukeliai. Bet visa kita - nušiurę, be gyvybės.
Todėl ėmiau mąstyti, gal nusikirpti trumpai ir bandyti atsiauginėti vos ne visus kartu? Ar vaikščioti su ta nutriušuse uodegyte, nes vis tiek kažkoks ilgis yra ir auginti taip?
Ką patartumėt?

Galiu patartpi puikia priemone PROKAPIL ampules nuo plauku slinkimo, tikrai efektyviai veikia, nes pati sio metu naudoju. Taip pat sampuna, kauke ir aliejuka galiukams firmos REGENE (Italija). Viska pirkau vaistineje, nes rekomendavo dermatologe, slinko labai stipriai, bet dabar jau jauciu zenklu pagerejima. Sekmes:-)
Atsakyti
Laba vakara

Noreciau paklausti smile.gif
mano plaukai megsta pustis ir siaustis smile.gif. Bet va kad ir nuejus i kirpykla tik pakirpti plauku jos apipurskia su vandeniu pakerpa, po to isdziovina ir plaukai nepasisiause.. Mano klausimas toks, ar plaukai nebesipucia tik del to, kad jos naudoja labai karsta oro srove? Nes namuose neiseina su fenu taip kaip kirpykloje verysad.gif Gaila, kad nerandu priemoniu kurios mazintu plauku putimasi smile.gif

Atsakyti