Apsirengimui tai tikrai pusvalandzio minimum reikia, jei dar nori pasifotkint. Bet del chaoso manau, kad cia priklauso nuo pamergiu arba kaip joms pasakysi. Pas mane namo jos atejo taip nepastebetai, kad net neuzejo i mano kambari, kad netrugdytu, o pradejo puosti laiptine ir daryti kt. savo darbelius ko ten joms reikejo. Kad net man veliau kilo klausimas ar jos jau atejo. O kai man reikejo apsirengti, tai pakvieciau jas, kad padetu ir viskas...
QUOTE(Vesper @ 2010 04 03, 10:12)
Apsirengimui tai tikrai pusvalandzio minimum reikia, jei dar nori pasifotkint. Bet del chaoso manau, kad cia priklauso nuo pamergiu arba kaip joms pasakysi. Pas mane namo jos atejo taip nepastebetai, kad net neuzejo i mano kambari, kad netrugdytu, o pradejo puosti laiptine ir daryti kt. savo darbelius ko ten joms reikejo. Kad net man veliau kilo klausimas ar jos jau atejo. O kai man reikejo apsirengti, tai pakvieciau jas, kad padetu ir viskas...
na taip, tiesiog pas mus buvo tokia situacija, kad mes visos grizom is tos pacios kirpyklos kartu ir rengemes vienam kambari

QUOTE(Vesper @ 2010 04 03, 10:12)
. O kai man reikejo apsirengti, tai pakvieciau jas, kad padetu ir viskas...
Žiūriu, čia dauguma kalba, kad pamergės padeda jaunajai apsirengti.... Na aš nežinau, man tai kažkaip... Aš tai esu už tai, kad mama ir tik mama padėtų apsirengti. Man tai tarsi toks simbolis - mama, mane užauginusi ir paruošusi gyvenimui, padeda apsirengti ir atiduoti į kitas saugias rankas, t. y. vyrui. O pamergės.... pamergės tikrai ne toks artimas žmogus kaip mama.
O kai kitos nuotakos rengiasi nuomos salonuose, nes ale pačios nesugebės apsirengti, tai man išvis kažkoks košmaras... Tos suknelės tikrai nėra kažkoks kosmasas, kad nebūtų įmanoma jų apsirengti namuose

Čia vestuvių scenarijus (namuose)
10 Piršlio įsakymų
Jaunosios ir Jaunojo pasai
Jaunųjų įsipareigojimai
Liūdyjimas
Medaus mėnesio suteikimas
Meilės ministro įsakymai
Meilės receptas
Patarimai jaunąjai ir jaunąjam
Pirmos nakties protokolas
Piršlio ir Svočios pasas
Piršlio korimas, Kaltinimas
Piršlio testamentas
Stalo išpirkimo sutartis
Stalo valdžios pakabukai
Telegramos
Vestuvių laikraštis
Vestuvių programa
Žaidimas Darbų pasidalinimas
Sąrašas
Vestuvėms atlikti pasiruošimo darbai
Vestuvių scenarijus
Mielai siulau parsisiųsti
spausti čia
10 Piršlio įsakymų
Jaunųjų įsipareigojimai
Liūdyjimas
Meilės ministro įsakymai
Meilės receptas
Piršlio ir Svočios pasas
Piršlio testamentas
Stalo išpirkimo sutartis
Stalo valdžios pakabukai
Telegramos
Vestuvių laikraštis
Vestuvių programa
Sąrašas
Vestuvių scenarijus

Musu planas:
06:00 - 08:00 - sukuosena (gal tiek nereikes, dar bandomaja sukuosena darysiuos, tai bus matyt kiek laiko uztruks)
08:00 - 09:30 - makiazas (irgi per bandomaji paaiskes kiek laiko reikes)
10:00 - namie, apsirengimas
11:00 - visi renkasi manes iskrapstyt is tevu namu:) trumputis islydejimas, zaidimukas ir keletas foto prie namu
12:00 - baznycia
13:30 - lekiam i gamta (tiltai, dvarai, foto, sampanas, zaidimai ir t.t.)
isvaziuojam i sventes vieta 17 valanda, nes toli vaziuot.
19:00 - pokylis
Klausimukas, kiek laiko trunka ceremonija baznycioje? Nes man norisi kuo ilgiau gamtoje pabut. Tik vat jei lis, neturesim kur detis:)))))
06:00 - 08:00 - sukuosena (gal tiek nereikes, dar bandomaja sukuosena darysiuos, tai bus matyt kiek laiko uztruks)
11:00 - visi renkasi manes iskrapstyt is tevu namu:) trumputis islydejimas, zaidimukas ir keletas foto prie namu
Klausimukas, kiek laiko trunka ceremonija baznycioje? Nes man norisi kuo ilgiau gamtoje pabut. Tik vat jei lis, neturesim kur detis:)))))
QUOTE(Stebukle23 @ 2010 08 04, 15:54)
Musu planas:
Skaitau ir galvoju: mano dienotvarke

Sveikos,
na, paskutinis post'as matau senokai buvo, bet jei kam įdomu kiek kitokia dienotvarkė ir kur "padėt" tas tris valandas kol fotografuojatės, kuom užimt svečius, tai mūsų dienotvarkė atrodys taip (vestuvės rugsėjį):
10 - 13h Jaunosios pasiruošimas ir paruošiamųjų darbų fotografavimas namuose (su makiažais, suknelėm, šukuosenom, taure burbuliukų stresui nuimti, fotografu ir mama bei liudininke). Jaunasis tuo tarpu puošiasi kažkur kitur
13h - atvyksta Jaunasis visas išsipustęs, pasikvepinęs, šiek tiek drebančiom rankom
Bučiniai bučiniai, nuotakos pasiėmimas ir - tiesiai į fotosesiją.
13.30 - 17h - fotosesija
Gal kas nustebs, ko taip ilgai - bet norėsim neskubėdami užkąsti senamiesčio kavinukėj, ledų paragauti, nusibeldę prie kokio ežero į valtį įlipti, prisikikenti...kad nebūtų "sustatytų" nuotraukų, kad būtų laiko išgauti daugybę nuotaikų, skirtingų vietų, ir, svarbiausia - tik dviese. Fotografas rekomendavo pasiimti geriausius draugus (kadangi vestuvės be tradicijų), tačiau nutarėm, kad arba visus 35 svečius tampytis su savim, arba nė vieno
šventė mūsų, mums ir apie mus, tad didžioji nuotraukų dalis turi būti irgi mūsų, mums ir apie mus
16.30h ima rinktis svečiai ceremonijos vietoje, įsikuria savo kambariuose, paskutiniai pasišukavimai, pasikvepinimai, plepesiai, smagi muzikėlė, nekantravimas
17.30 - 18h ceremonija ant stogo (pasinaudojom puikia galimybe tuoktis kur norim).
18 - 18.45h - sveikinimai, šampanas, džiaugsmas, "must-have" nuotraukų darymas, jaudulys, ašaros, gėlės, juokas, muilo bubulai ar žiedlapiai, pozavimas.
19h - vakarėlis!!!
Tokiu būdu išsisprendžia svečių užimtumo bei beprasmio (mano nuomone) tąsymosi po gamtą klausimas, taip pat dingsta nekaip atrodantis svečių skirstymas į "geresnius ir blogesnius draugus", "jaunimą ir senimą" (lyg šie nenorėtų nuotraukų su jaunaisiais).
Taip pat nereikia visą dieną tiem vargšam svečiam tampytis iš bažnyčios į CMB ir panašiai, taip pat transportavimo klausimai labai gražiai dėliojasi. O ir bjaurus oras nebaisus - fotografuojamės tik dviese, o mums ir spalvotus guminius batus, ir skėčius pasiimt - ne problema. Svečiams tereikia 16.30h atvažiuoti ir pasiruošti ceremonijai bei nuotaikingai nakčiai
Tiek tos mūsų dienotvarkės.
na, paskutinis post'as matau senokai buvo, bet jei kam įdomu kiek kitokia dienotvarkė ir kur "padėt" tas tris valandas kol fotografuojatės, kuom užimt svečius, tai mūsų dienotvarkė atrodys taip (vestuvės rugsėjį):
10 - 13h Jaunosios pasiruošimas ir paruošiamųjų darbų fotografavimas namuose (su makiažais, suknelėm, šukuosenom, taure burbuliukų stresui nuimti, fotografu ir mama bei liudininke). Jaunasis tuo tarpu puošiasi kažkur kitur

13h - atvyksta Jaunasis visas išsipustęs, pasikvepinęs, šiek tiek drebančiom rankom

13.30 - 17h - fotosesija

16.30h ima rinktis svečiai ceremonijos vietoje, įsikuria savo kambariuose, paskutiniai pasišukavimai, pasikvepinimai, plepesiai, smagi muzikėlė, nekantravimas

17.30 - 18h ceremonija ant stogo (pasinaudojom puikia galimybe tuoktis kur norim).
18 - 18.45h - sveikinimai, šampanas, džiaugsmas, "must-have" nuotraukų darymas, jaudulys, ašaros, gėlės, juokas, muilo bubulai ar žiedlapiai, pozavimas.
19h - vakarėlis!!!
Tokiu būdu išsisprendžia svečių užimtumo bei beprasmio (mano nuomone) tąsymosi po gamtą klausimas, taip pat dingsta nekaip atrodantis svečių skirstymas į "geresnius ir blogesnius draugus", "jaunimą ir senimą" (lyg šie nenorėtų nuotraukų su jaunaisiais).
Taip pat nereikia visą dieną tiem vargšam svečiam tampytis iš bažnyčios į CMB ir panašiai, taip pat transportavimo klausimai labai gražiai dėliojasi. O ir bjaurus oras nebaisus - fotografuojamės tik dviese, o mums ir spalvotus guminius batus, ir skėčius pasiimt - ne problema. Svečiams tereikia 16.30h atvažiuoti ir pasiruošti ceremonijai bei nuotaikingai nakčiai

Tiek tos mūsų dienotvarkės.
QUOTE(Stebukle23 @ 2010 08 04, 15:54)
Musu planas:
pas mus sake kunigas net 50 min truks ceremonija

Papildyta:
QUOTE(Dziugute123 @ 2010 04 15, 14:11)
Čia vestuvių scenarijus (namuose)
10 Piršlio įsakymų
Jaunųjų įsipareigojimai
Liūdyjimas
Meilės ministro įsakymai
Meilės receptas
Piršlio ir Svočios pasas
Piršlio testamentas
Stalo išpirkimo sutartis
Stalo valdžios pakabukai
Telegramos
Vestuvių laikraštis
Vestuvių programa
Sąrašas
Vestuvių scenarijus
spausti čia
10 Piršlio įsakymų
Jaunųjų įsipareigojimai
Liūdyjimas
Meilės ministro įsakymai
Meilės receptas
Piršlio ir Svočios pasas
Piršlio testamentas
Stalo išpirkimo sutartis
Stalo valdžios pakabukai
Telegramos
Vestuvių laikraštis
Vestuvių programa
Sąrašas
Vestuvių scenarijus

o geras

QUOTE(solo @ 2011 05 11, 11:21)
Aš labai nesiankstinau.
7.30 - kirpykla
9:00 - makiažas
Išlydėjimo nebus, tai visi renkas apie 12:00 prie bažnyčios, ceremonija 12:30. O paskui keliamės į Neringą, Nidą, ten viskas pasroviui
19:00 planuojamas balius.
7.30 - kirpykla
9:00 - makiažas
Išlydėjimo nebus, tai visi renkas apie 12:00 prie bažnyčios, ceremonija 12:30. O paskui keliamės į Neringą, Nidą, ten viskas pasroviui

19:00 planuojamas balius.
Na, čia vis viena vyturių tvarkaraštis.

O mano toks:
9:30 - manikiūras
12:00 - makiažas ir šukuosena
kol gražinama mano sesuo (liudininkė) ir mūsų motinos, mes jau keliaujame pasivaikščioti su jaunuoju.
16:00 sėdam į troleibusą ir važiuojame link bažnyčios
16:30 priesaika
po to pleškinamės prie bažnyčios su tėvais, giminėm, draugais ir liudininkais, pereiname baltą tiltą - laidome aitvarus, pučiame muilo burbulus, mus fotografuoja.

19 val. balius
QUOTE(vylabusle @ 2011 05 11, 11:02)
Na, čia vis viena vyturių tvarkaraštis.
O mano toks:
kol gražinama mano sesuo (liudininkė) ir mūsų motinos, mes jau keliaujame pasivaikščioti su jaunuoju.
po to pleškinamės prie bažnyčios su tėvais, giminėm, draugais ir liudininkais, pereiname baltą tiltą - laidome aitvarus, pučiame muilo burbulus, mus fotografuoja.
19 val. balius

O mano toks:

19 val. balius
Aj normaliai, vistiek visą naktį neis užmigt, žinau save