Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(edita111 @ 2009 04 07, 12:25)
sveikutes,gavau didele kalija, labai dauk turi ziedu ir atzalu,  bet pastebejau kad per mazas vazonelis , noriu paklausti ar galiu ja persodinti i didesni vazona ir atskirti mazas atzalas ,ar ziedams nieko nepakenks? g.gif

visos tos atžalos - stiebeliai - gali būti iš vieno gumbo, taip kad jei norėsi atskirti, reiks jį pjauti blink.gif manau tai pakenktų mirksiukas.gif daugumai gėlių mažesni vazonai sąlygoja žydėjimą, t.y. kai nėra kur augint šaknų, augina žiedus... bet jei jau labai norisi, tai galima tiesiog išimti neišardant ir įstatyti į didesnį užpildant šonus žeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 07, 11:01)
Jei ruosiesi auginti lauke, tai lauk dar. O jei namuose vazone, tai..... o jie jau leidzia kokius nors ugliukus g.gif

QUOTE(ita2 @ 2009 04 07, 11:06)
nea parduotuviniam pakelyje . nezinau kur sodint ir aplamai ar galiam juos lauke,ar ziema reiks nest atgal?

o jus nusipirke parduotuvine (pakelyje) laukiat kol prades leisti ugliukus ar iskart sodinate? kaip daznai laistot ka tik pasodinta? ar galima laistyti su trasomis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 07 balandžio 2009 - 12:56
Sveikos,

Noriu as jusu paklausti, o tas kalijas ant kuriu nieko neparasyta galima vazone auginti ar tik lauke? Bute as gyvenu ir neturiu jokio darzo... verysad.gif Bet tos geles labai man grazios... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2009 04 07, 15:19)
Noriu as jusu paklausti, o tas kalijas ant kuriu nieko neparasyta galima vazone auginti ar tik lauke? Bute as gyvenu ir neturiu jokio darzo... verysad.gif Bet tos geles labai man grazios... thumbup.gif

taigi pabandyk mirksiukas.gif per galvą juk niekas neduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 07, 14:34)
taigi pabandyk mirksiukas.gif per galvą juk niekas neduos smile.gif

gal ir taip... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

manau kad galima ir vazone ir lauke, tik tos ant kuriu pakuociu kampelyje buna nupiestas vazonelis galima tik vazonelyje ax.gif bent jau taip rekomenduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu užsikrėčiau jūsų grožybėmis lotuliukas.gif Visa diena skaitinėju info reiks pirkt gumbiuku jei gausiu tam kaime g.gif reiks sode ir naamuose pasisodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 07, 09:25)
Tada trauk g.gif Gal dar miega g.gif Keistai doh.gif

tai va paklausiau ir istraukiau ,ir ka as pamaciau ,o gi va ka
user posted image
pasirodo as ja zemyn galva pasodnus buvau doh.gif ,o is kur matyt,kad ten nieko nebuvo matyt tik pilkas gumbas unsure.gif ,tai dabar pasodinau normaliai,tik neliejau bijau blink.gif ,tos saknys gal nusileis i apacia g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 07, 16:30)

thumbup.gif thumbup.gif Po savaiteles paliek ir viskas bus gerai tongue.gif As siandien irgi savo bedaige kapstysiu- gal irgi zemyn galva sukisau lotuliukas.gif
Papildyta:

As visas 6 auginu irgi tik vazone ir man labai grazu mirksiukas.gif Pirmyn i parduotuve ir laukiam tavo ziedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 07, 16:30)
user posted image
pasirodo as ja zemyn galva pasodnus buvau doh.gif ,o is kur matyt,kad ten nieko nebuvo matyt tik pilkas gumbas unsure.gif ,tai dabar pasodinau normaliai,tik neliejau bijau  blink.gif ,tos saknys gal nusileis i apacia g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas nedirba, tas.... manau nieko neatsitiks jei paliesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 07, 16:40)
As siandien irgi savo bedaige kapstysiu- gal irgi zemyn galva sukisau lotuliukas.gif

Vakar pakapscius radau- puvinuka ir jokio daigelio verysad.gif Apipjausciau as ta gumba ir padejau apdziuti. Manau su sita gelyte uztruks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 08, 09:04)
Vakar pakapscius radau- puvinuka ir jokio daigelio  verysad.gif Apipjausciau as ta gumba ir padejau apdziuti. Manau su sita gelyte uztruks verysad.gif

Svarbiausia kad isgyventu doctor.gif o ar nereikia po tokio apipjaustymo uzbarstyti cinamono?

maksimoj uzveze kaliju svoguneliu: Picaso ir kt.
neislaikius viena isigijau "Carmin Red" ant maiselio raso, kad naujiena mirksiukas.gif bordo spalvos
Atsakyti