Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(kutuke @ 2009 05 14, 16:44)
thumbup.gif  kazkokios tos oranzines letapedes  doh.gif

O pas mus nemačiau oranžiniu wub.gif
Pasisodinau viena pabandymui tamsiai bordo jei viskas tvarkoj užaugs tai jaučiu man bus šakės nebegalėsiu sustot blush2.gif
Jau buvau ta kur pasodinau iškapčiusi, nes prakrapčiau pamačiau tokius kaip šaknis baltus tai pagalvojau kad aukštyn kojom pasodinau lotuliukas.gif Bet viskas buvo gerai dabar kaip pas rena toks daigelis išlindes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 05 14, 15:09)
wub.gif  wub.gif
Koks grožis  wub.gif

O maniškės gal uždaugs kada nors, nes tik po kelis cm daigeliai išlindę iš po žemių, bet sakyčiau kuo toliau tuo greičiau auga  thumbup.gif  bigsmile.gif
Žinokit neseniai sirgau orchidėjų liga, bet matyt komplikacijos prasidėjo ir persimečiau ant kalijų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu cia siautejantis virusas matyt g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nes as jau 4 kalijas pasodejusi ant palanges turiu. 1 jau islindusi kitos tai tik sia savaite susodintos. Bet kasdiena prieinu ir vis paziuriu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 05 14, 17:51)
Nu cia siautejantis virusas matyt  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
nes as jau 4 kalijas pasodejusi ant palanges turiu. 1 jau islindusi kitos tai tik sia savaite susodintos. Bet kasdiena prieinu ir vis paziuriu.  lotuliukas.gif

liga lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, pacientai tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar visi isgeriat savo piliules (t.y. palaistot kalijas) ir eisim naju tyrimu atlikti (t.y. nauju kaliju medzioti) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 05 15, 08:52)
Laba diena, pacientai  tongue.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dabar visi isgeriat savo piliules (t.y. palaistot kalijas) ir eisim naju tyrimu atlikti (t.y. nauju kaliju medzioti)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mane jau ir taip namai, kaip kvietku sandelys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 05 15, 07:52)
Laba diena, pacientai  tongue.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dabar visi isgeriat savo piliules (t.y. palaistot kalijas) ir eisim naju tyrimu atlikti (t.y. nauju kaliju medzioti)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mano laukia stovi, tai dabar kaip tik lietus jas laisto biggrin.gif , bet jauciu reiks tuoj kist jas i siltnami, nes bus perdaug to lietaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 05 15, 11:32)
lotuliukas.gif  mano laukia stovi, tai dabar kaip tik lietus jas laisto  biggrin.gif , bet jauciu reiks tuoj kist jas i siltnami, nes bus perdaug to lietaus  doh.gif

gerai ideja, jauciu reiks ir man saviskes i siltnami istarabanyt ir namie vietos atsiras bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš jau seniai saviškes į šiltanmį išgabenau, auga, matyt patinka ten joms:) biggrin.gif
Atsakyti
user posted image bigsmile.gif
Atsakyti
Renita456, koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif

Maniškės jau sakyčiau sparčiau auga thumbup.gif bet dar kad lapai normalūs būtų teks ilgokai laukt doh.gif verysad.gif o taip jau žiedų norėčiau wub.gif
Atsakyti
O mano kitos 3 dar neislindusios, dabar galvoju gal tikrai isnesti i siltnami man jas, ir palanges atlaisvetu g.gif
Atsakyti
as tai viena siandien atsikasiau jau antra sykiuser posted imagebe ugliuko nusipirkau viena gumba(aisku grazesni), tai bijojau, kad veltui laistysiu zemes doh.gif ale dygsta po biskiuka thumbup.gif lgreiciau lauk lystu, labai jau laukiu wub.gif
Atsakyti