Įkraunama...
Įkraunama...

Charakterio testas

Man beveik viskas atitiko thumbup.gif esu ENTJ tongue.gif
Atsakyti
As-ESFJ tipas, labai daug kas atitiko, buvo vos keletas netikslumu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 20 lapkričio 2008 - 16:48
Man atrodo esu pirmoji INTP cool.gif
Nerealiai patinka tokie testukai, neveltui INTP buvo ir Einšteinas, Niutonas biggrin.gif
Atitiko aprašymas labai labai thumbup.gif
Ypač šis apibūdinimas: "Šio tipo žmonės paprastai yra itin drovūs, kuomet yra kalbama apie susipažinimą su kitais žmonėmis. Tačiau kartu INTP gali būti ir labai draugiški bei pasitikintys savimi, kuomet jie bendrauja su žmonėmis, kuriuos gerai pažįsta ar kalba apie teorijas, kurias yra puikiai perpratę."
Atsakyti
Gavausi ESTJ... Tesiybes gal 70 proc. Nesu as konservatyvi ir griezta...
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2008 11 15, 00:18)
Aš ISFJ. Lyg ir yra tiesos, tik per daug jau ten teigiamai apibūdino mane  g.gif . Nesu tokia  schmoll.gif  tongue.gif .

drinks_cheers.gif su viskuo sutinku, kur jau ten motina Tereza doh.gif lotuliukas.gif nors dalinai tai tiesa, nes njuk ji iš mano atsakymų išplaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 20, 19:43)
drinks_cheers.gif su viskuo sutinku, kur jau ten motina Tereza doh.gif  lotuliukas.gif nors dalinai tai tiesa, nes njuk ji iš mano atsakymų išplaukia biggrin.gif

Motina Teresė priklauso INFJ tipui rolleyes.gif O šiaip šv. Tereza - ISFJ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2008 11 20, 18:50)

Nerealiai patinka tokie testukai, neveltui INTP buvo ir Einšteinas, Niutonas biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 20, 20:43)
drinks_cheers.gif su viskuo sutinku, kur jau ten motina Tereza doh.gif  lotuliukas.gif nors dalinai tai tiesa, nes njuk ji iš mano atsakymų išplaukia biggrin.gif

man tik idomu pasidare is ko sprendzia, kad tas zinomas zmogus priklauso tam ir tam tipui, netikiu, kad jie sprende si testa, kiti seniausiai mire g.gif
Atsakyti
ESFJ didesnė dalis tiesos. Šiaip patiko thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už testą.buvo įdomu.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 14, 13:46)
pasirodo aš esu :"Rečiausias asmenybės tipas (apie 1 proc. pasaulio gyventojų), išsiskiriantis unikaliu ir neįprastu savybių rinkiniu." bigsmile.gif

Perskaičiau ir pagalvojau, kad aš irgi turiu būti iš tokių. Pasidariau testą ir tikrai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2008 11 14, 21:28)
nu man irgi gavos INFJ,  g.gif  bent jau čia mes kol kas ne 1 procentą, o daugumą sudarom..  lotuliukas.gif
bet ištiesų tiksliai apibūdino, nors ir naujo nieko neišgirdau. smile.gif

Juk čia SM, čia renkasi ypatingos moterys nail.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 11 21, 09:02)
man tik idomu pasidare is ko sprendzia, kad tas zinomas zmogus priklauso tam ir tam tipui, netikiu, kad jie sprende si testa, kiti seniausiai mire  g.gif

Turbūt šitaip: kaip atpažinti charakterio tipą unsure.gif Juk jei žmogus žinomas, tai nėra labai sunku atpažinti visas keturias raides. Pavyzdžiui, Einšteinas: uždaras, nemėgo "tūsintis"? Taip, vadinasi I. Abstraktus, mėgo teorijas? Taip, vadinasi N. Rėmėsi labiau logika, o ne jausmais? Taip, vadinasi T. Buvo labiau išsiblaškęs nei griežtas ir viską susiplanavęs? Taip, vadinasi P. Turim INTP...

Na, bent jau aš taip suprantu g.gif Labiau pasigilinus į tuos skirtumus, spėju, galima įgusti ir nedaug pabendravus žmogų "atpažinti"...
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 18, 06:59)
INFJ 6
ESFJ 6
ENFJ 3
ESFP 3
ISTJ 2
ISFJ 2
ENTJ 2
ESTP 1
ISFP 1
ENFP 1
INTJ 1
INFP 1