Įkraunama...
Įkraunama...

Charakterio testas

QUOTE(winona @ 2008 11 14, 14:46)
pasirodo aš esu :"Rečiausias asmenybės tipas (apie 1 proc. pasaulio gyventojų), išsiskiriantis unikaliu ir neįprastu savybių rinkiniu." bigsmile.gif

ir as mirksiukas.gif tik gal ne 100 proc. atitiko g.gif gal cia lietuvoj ir bus tas 1 proc. susirinkes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi...u: 20 gruodžio 2008 - 21:03
ESFP... ax.gif
Atsakyti
ESFJ mirksiukas.gif Didžioji dalis - tiesa rolleyes.gif
Atsakyti
Va čia irgi asmenybės testas panašus į aptarinėjamą, tik gal patogiau išverstas ir atsakymus mažiau radikalius negu TAIP arba NE galima pasirinkti : Asmenybės testas
Atsakyti
ENTJ- skaitant buvo kai kas kaip pirstu i aki, na gal koks 70% bendrai visko ir atitiko... ax.gif
Atsakyti
INTP mano, manau, kad dauguma atitinka. Skaičiau kitų tipų aprašymus, tai labai baisus buvo ESTJ. Turbūt neišgyvenčiau atsidūrus tarp tokių žmonių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F: 20 birželio 2009 - 22:34
QUOTE(melija @ 2009 01 19, 13:40)
Va čia irgi asmenybės testas panašus į aptarinėjamą, tik gal patogiau išverstas ir atsakymus mažiau radikalius negu TAIP arba NE galima pasirinkti : Asmenybės testas

Charakterio tipas INTJ biggrin.gif o kai kas man supermamoje unikumą pripažįsta biggrin.gif o pasirodo čia daugiau tokių 'baisių' kaip aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 21 birželio 2009 - 13:25
Geras testas mano gavosi ESFP smile.gif Daug tiesos biggrin.gif
Atsakyti
ENTJ uh smile.gif tip top biggrin.gif Aciu uz testuka smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 21 birželio 2009 - 18:14
nesitikėjau, kad taip tiksliai mane aprašys. aš 100% ISFP ax.gif
Atsakyti
Aš ESFJ, taip taikliai apibūdina, kad oho biggrin.gif nesu dar nieko panašaus skaičiusi, taip tiksliai apibūdinusio mane. Vau smile.gif
Atsakyti
Man atitiko smile.gif ! tongue.gif
ENFP tokiu kiap as tik 5 % smile.gif))))????????
Atsakyti