QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 03 07, 11:57)
nu jau cia tema...

manau moteris labiau nusipelno dovanu,juk jei kancia visus 9 men,skausmai koju,nugaros ir tt...o dar auginti tenka moterim didesnis vaidmuo nei vyrams. cia pamascius tai vyras kiekviena diena turetu teikt dovanas moterei..juk vyras tik "kystelejo" koks juk vargas...
Aš manau abu žmonės nusprendžia kai nori vaikų, gamtos surėdyta, kad moteris nešioja jaučia 9 mėnesius, paskui gimdo, bet tai nėra taip kad vyras sugalvojo dabar kentėk, galų gale klausimas ar tai tikrai kančia? Juk tu turi galimybę pajusti savo vaiką ankščiau, tu gali pajust jausmus, ko vyras niekada nepajus, tai gal vyrai labiau nuskriausti tada yra?
Tema totalus briedas visapusiškas, gali vyras išreikšti džiaugsmą, bet ne dovanoti UŽ GIMDYMĄ, UŽ VAIKĄ. Tikiu atveju jei jau taip yra, tai gal geriau negimdykit moterys, nemanau, kad jau daug vyrų prieštaraus dėl JŪSŲ sprendimo, nes kur kas daugiau moterų pajunta, kad nori jau vaiko.
"Tu man dar esi berniukas, panašus į šimtą tūkstančių kitų berniukų. Ir tu man nereikalingas. Ir aš tau nereikalinga. Aš tau esu lapė, panaši į šimtą tūkstančių lapių. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė pasaulyje."(Mažasis Princas)