Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

plovas,plovas...

mano vyras labai skanu daro...viska deda sluoksniais i spizini pouda
mesyte,svogunus,morkytes,razinas,nevirtus ryzius ir cesnako galvutes cielas sukisa i ryzius...niu skonis wub.gif wub.gif
ismoko is armeno-kartu tarnavo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 15, 21:56)
o man visi vaikiukai nuostabus.tokie kamoliukai,vabaliukai,ziogiukai,moliugiukai....

o jau tavo vabalyte tai visai pupa wub.gif

matosi judri tokia mergyte,ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 15, 21:56)
plovas,plovas...

mesyte,svogunus,morkytes,razinas,nevirtus ryzius ir cesnako galvutes cielas sukisa i ryzius...niu skonis wub.gif  wub.gif

skaniai skamba,ir vel apie maista ar neleksim saldytuvo varstyt g.gif biggrin.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 15, 21:59)
skaniai skamba,ir vel apie maista ar neleksim saldytuvo varstyt g.gif  biggrin.gif  doh.gif  thumbup.gif

tai tau tai kas,jau numetei viska ka priaugai... biggrin.gif
cia man tragedija-sian seimai karbonadukus kepiau,o pati darzoves is garpuodzio valgiau cool.gif nors nesiskundziu -labai megstu as tas darzoves,jau cukinija tai abazaju,o ir brokoliai su kalafiorais pasaka wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 15, 21:58)
plovas,plovas...

mesyte,svogunus,morkytes,razinas,nevirtus ryzius ir cesnako galvutes cielas sukisa i ryzius...niu skonis wub.gif  wub.gif
Papildyta:

O koks neiprastas receptas plovo blink.gif
VISI,VISI VAIKUCIAI GRAZUS,VISI!MANO IRGI,VA! assa.gif biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 15, 21:58)
plovas,plovas...

Papildyta:

judresne ir uz gyvsidabri, jau zinau kas manes laukia kai prades vaiksciot. doh.gif
O kodel nera Estrejos-Paulos, ar Darijos-Marijos nuotrauku???
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 11 15, 22:04)
O koks neiprastas receptas plovo blink.gif
VISI,VISI VAIKUCIAI GRAZUS,VISI!MANO IRGI,VA! assa.gif  biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif

niu ainu dar pavartyt ka priraset,gal dar kokiu varlyciu ir ziogeliu uzmatysiu... wub.gif
Papildyta:
biggrin.gif
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 15, 22:05)
judresne ir uz gyvsidabri, jau zinau kas manes laukia kai prades vaiksciot. doh.gif
O kodel nera Estrejos-Paulos, ar Darijos-Marijos nuotrauku???

ainu pazesiu,ka cia jums geriau parodyt..anoj temoj rodziau... biggrin.gif
Atsakyti
orkaitej,riebaluose tai ceburekai,irgi kazkada dariau dabar uzmirsau.vabaliukas mano misinuko suslave zaidzia,o sunu uzmigdziau tai lyg siol nesikelia.paskaiciau apie noliko zioga tai taip nuotaika pagerejo!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 15, 22:02)
tai tau tai kas,jau numetei viska ka priaugai... biggrin.gif
cia man tragedija-sian seimai karbonadukus kepiau,o pati darzoves is garpuodzio valgiau cool.gif nors nesiskundziu -labai megstu as tas darzoves,jau cukinija tai abazaju,o ir brokoliai su kalafiorais pasaka wub.gif  tongue.gif

Is kur istraukei kad numeciau, esu stora, kaip burokas,nei viena tiek priaugus nebuvo kiek as,o as dar saldumynus dievinu.
o as cukinija esu valgius tik kepta su mesyte.
Atsakyti
o kuri is mamu nepamenu per intern kombin pirko kaip ten baiges?
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 22:12)
o kuri is mamu nepamenu per intern kombin pirko kaip ten baiges?

Ausrioke atro...
Atsakyti
Nu ka,einu per saldytuva prasisuksiu,ziuriu temos vis apie valgius essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 22:08)
orkaitej,riebaluose tai ceburekai,irgi kazkada dariau dabar uzmirsau.vabaliukas mano misinuko suslave zaidzia,o sunu uzmigdziau tai lyg siol nesikelia.paskaiciau apie noliko zioga tai taip nuotaika pagerejo!! thumbup.gif  thumbup.gif

doh.gif dekui,o messu vyru aptarinejam dabar jis sako riebaluoseo as nezinau, ceburekus tai zinau, darydavau, bet tie riebalai biski ............ schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(blansa @ 2008 11 15, 22:07)
niu ainu dar pavartyt ka priraset,gal dar kokiu varlyciu ir ziogeliu uzmatysiu... wub.gif
Papildyta:
biggrin.gif
ainu pazesiu,ka cia jums geriau parodyt..anoj temoj rodziau... biggrin.gif

norim dar dar ir dar
Atsakyti