QUOTE(Globusyte @ 2009 01 13, 14:38)
Sutinku, kad nereikia ieskoti ligu, taciau profilaktiskai parodyt irgi reikia. Ne man nustatyti, kiek maziukui reikia D3 ir siaip kas jam yra geriausiai. Man nepavyksta nustatyti paciai, kad momenelio krasciukai minksoki ir reikia menesi padidinta doze (5 lasiukus) gerti, tad jau geriau as nuvesiu pas gydytoja anksciau, nei po to bus dideliu problemu.
Juolab, kad musu gydytojai fainuoliai. Pamato maziukus, nusvinta sypsosi bei isklauso tavo visokias mintis ir paaiskina issamiai, kaip ir kas...

Na einu saviski is lauko parsinest - valgyt laikas, bo paskui pyks
Tai gerai,kad daktarai padorus,o man cia,nors ligonineje super buvo,kaip lt.dar nebuna,reikia paciai daugiau stebeti.Kas ne taip atrodo-skambinu gydytojai ,nesu cia vietoj paziureti.Iki siol susitvarkeme,tikiuosi ir toliau taip bus

O del D,tai cia niekas neduoda ir tikriausiai ne nezino,kad profilaktiskai duoti reikia

ziuriu tik ,kad patikrine paziuretu ar stiprus kauliukai ir pats lelius.Planuoju ir as sunyti veztis pas lt.pediatre rimtai apziurai,nes cia 8sav.aspziurejo ir tuo viskas baigesi,iki siol del tuberkuliozes skiepo baruosi,niekaip siuntimo neatsiuncia,o be ju laisko ligonine neregistruoja

Gimusiam rega,klausa patikrino,vitamina K suleido,pediatre apziurejo ar viskas jam gerai ir tiek.Del geltos uzsitesusios pati siuntimo ejau,nes jiems ATRODE,kad nuo pieno,o kad vaikui bilirubina patirinti nes jau 8sav.ir dar kaip apelsinas,tai ne i galva

Na,zodziu,geriau toliau ne nerasysiu,nes...