QUOTE(Spyrga @ 2008 05 27, 14:18)
dar nelabai greitai

rugseji
zinokit, kiek zvalgausi po visokius BB, tai tikrai beda su nakvyniu rezervacijom ir susitarimais

kazkaip man nesinori apsistoti tuose standartiniuose viesbuciuose

neidomios tos standartines dezutes, be to, ir brangios
bet jei tik surandi, kas patinka, kazka idomesnio ir jaukesnio, pasirodo, toje vietoje angliskai nesusikalbesi, nes sneka jie tik ta savo "makaronu" kalba

o jei iseina susisneketi angliskai, tai reikalauja avanso

kaip vakar pasakojau, viena norejo perlaidos per Western Union. kiti nori, kad pervesciau i saskaita. bet pervesti neapsimoka, nes labai dideli tarptautiniu pavedimu mokesciai

vos ne 100 litu uz pavedima

bandau tartis, kad uztektu garantuoti rezervacija kredito kortele
matai, ten italams vietoje kita apmokejimo sistema, o atvykstantiems kita, nes jiems irgi nepatikima ir jie taip apsidraudzia. Jei rasi, kur galima garantuoti kreditine, aisku geriausias variantas.
Del kalbos - visoje italijoje uzsienio kalbomis kalba vos 25% italu, dauguma ju kalba savo dialektu, o italu kalba ismoksta mokykloje (va draugai is sardegna sake, kad as geriau uz kelis is ju kalbu italiskai

), o tu nori kad Sicilijoje, pacioje pieciausioje dalyje zmones dar ir laisvai angliskai kalbetu

) siaip tai buvau pries pora metu sicilijoje, tai labai dziaugiausi, kad galejau italiskai susisneketi, nes mano drauge niekaip nerasdavo nei vieno zmogaus, mokancio daugiau nei 5 zodzius angliskai