Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Tiesa dar turiu sibirinės avietės sodinukų. Super uogos tai gervuogės ir žemuogės hibridas. Uogos labai didelės, nekirmija, ir skanios, tinka užšaldžius vietoj ledukų naudoti. Po mėnesio ir uogas jau pardavinėsim gal. Ir uogienė super skani. Nieks neatspėja iš ko padaryta smile.gif
Atsakyti
o dar kas turit pieveles rekomenduoju pasidomėti lanksvomis. Aš pasisodinau tokią eilutę geltonlapių lanksvų, atrodo jos japoninėm vadinamos, lygtai veislė kažkokia "Golden..." tai žalioj pievelėj labai gražiai atrodo, o ypač jei reikia kažkokis zonas atriboti tai ir labai liuks thumbup.gif tarp kitko jos neauga aukštos, tik iki 50 cm max, ir auga tokiais apvaliais krūmeliais. labai man patinka
Sakyčiau pas mane šitokia arba labai panaši: http://www.midwestla...m?speciesid=629
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 liepos 2005 - 12:41
Žinot sugalvojau. Jai atsiras daugiau norinčių tai gal su gėlytėm ir iki Vilniaus atvažiuosim. Tik vat norėtume kad bent kuras atsipirktų smile.gif
Atsakyti
Atsiusk ir man savo gelytes , gal darko nors neturiu veditaa@one.lt 4u.gif
Atsakyti
Jau išsiunčiau. daugoka, bet visko iškarto neprisega sad.gif
Atsakyti
dvynuke ir man atsiųsk nuotraukyčių ax.gif aidosius@man.lt O iš kokio tu miesto?Su Kaunu susisieksi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip aš iš kauno. Vėliau atsiūsiu kai gryšiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke @ 2005 07 14, 06:41)
Taip aš iš kauno. Vėliau atsiūsiu kai gryšiu smile.gif

Ir man atsiusk... smile.gif vikamail@one.lt
Nors as irgi is Vilniaus, bet gal kaip nors susiorganizuotume - po kokios savaites gaunu raktus nuo sodo namelio, kuri bandysiu paversti i jaukius namus... biggrin.gif
Atsakyti

Dvynuke,

pas mane yra tokia veislė , tik , kad avietės - ne gervuogės. Kokios spalvos uogos? kokia kaina prekiauji sodinukus.
Atsakyti
Uogos panašios į avietes tik dvigubai didesnės. Jos vadinasi geuogės ir žemuogės hibridu. Kaina sutartinė. Spalva raudona, tamsi.
Atsakyti
dvynuke,atsiprašau,už pašto dėžutę nebuvau susimokėjusi... blush2.gif doh.gif O tai,ką atsiuntei-niekaip negaliu pasižiūrėt-slaptažodžių tai nežinau... mirksiukas.gif Pabandyk dar kartą į mano paštą atsiųsti.AČIŪ. rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu avietes braskes hibrida,braske rausvais ziedais zydincia ir vedancia valgomas braskes.Taip pat baltas zemuoges,braskes,vedancias kelis derlius.Baltas zemuoges ir braskes vedancias kelis derlius turim ir parduoti.Yra juodu serbentu(didelem uogom krumeliu).Rudeni arnuo ziemos pradzios(kada paruosiu) turesiu egzotiniu darzoviu seklu parduoti(kai kas jau megaujasi ju vaisiais).
O Vilnius,Kaunas nera problema atvezt.Tereikia,kad atsirastu daugiau norinciu ar daugiau uzsisakyt.4kart vezem i Vilniu,2 i Kauna.Atveztume ir vel..Tik siuo metu nera pats tinkamiausias laikas sodinimui.Svoguninems-tinkamas pirkt labai,bet kerelius iskast per anksti.Sarasus susidaryti,uzsisakyti galima jau dabar.O kai bus tinkamas laikas kasti-kasim ir vesim..Kai kas puikiai zino ta procesa,nes daugelis is sio zmoniu yra kazka uzsisakes,pasisodines ar laukiantis savo eiles...
Is manes pirkusiems-sudarineju nauja sarasa-papildyma senojo.Jame nemazai nauju augalu,nauju spalvu.
Atsakyti