Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas prie kompiuterio

Megsta ir mano pipiras pasedet ir kokius multikus ar bent jau muzika pasileist. Tokia, kad atplest neitu nera, bet jei pamato, kad kede atsilaisvino prie kompo, tai seda nors papiesti. smile.gif
Atsakyti
Anksciau turejom problema unsure.gif ir jau nebejuokinga buvo, dvieju metu vaikas nezinojo jokiu zsiemimu be kompo doh.gif aisku cia buvo mano kalte, kad leidau...... paskui kavojau, nedaviau, taremes kad gaus trumpam jeigu geras bus ir tt......
Dabar jis labai megsta filmukus ziureti per kompa, bet ir zaislais zaidzia, neberodo isteriju kai negauna kompo......
Sakyciau kad siuo malonumu reikia megautis atsargiai biggrin.gif nes greit priprantama (kaip narkotikas biggrin.gif )
Atsakyti
mano 5 mečiai irgi puikiai viską moka, patys pasijungia žaidimus, moka įj. ir išj. kompą, ar perkraut, žiūret nuotraukas, o filmukus nori žiūret tik per kompą. Čia tikrai kaip liga pasidaro, pareina iš daržo, ir iš kart klausia įjungsi kompą? Kai neleidžiam tai ašarų pakalnė, bet susiranda kažką kitką veikt piešia ar žaidžia. KOMPAS tikrai kaip narkotikas, bet ką daryt, man baisiausia, kad akių tokie maži nesugadintu.
Atsakyti
Savo 3 metu pipiro prie kompo neprileidziu, suspes dar, manau sveikatos tas spoksojimas i monitoriu tikrai nepriduoda, viskam savas laikas
Atsakyti
4u.gif parodem ir mes viena zaidima prie kompo doh.gif nebegalim
atsimusti...prisimelavom,jod istrynem,bet sese vel parode doh.gif
vienu zodziu vargstam.Bet turiu pasakyti,kad nepralosia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
laukiam kada paprasys is naujo pajungti,o ji jau kelis kambarius praejusi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 02 17, 23:23)
4u.gif parodem ir mes viena zaidima prie kompo doh.gif nebegalim
atsimusti...prisimelavom,jod istrynem,bet sese vel parode doh.gif
vienu zodziu vargstam.Bet turiu pasakyti,kad nepralosia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
laukiam kada paprasys is naujo pajungti,o ji jau kelis kambarius praejusi... g.gif

cia kaip ir maniskis lauki kol paprasys kad vel ijungtum o jis jau narso po visokiausius kitus zaidimus ir jei paklausi ka darai tai atsauna nori as tau parodysiu kaip reikia viena ar kita isijungti ir kaip zaisti doh.gif
Atsakyti
Nu su sia problemele as irgi susiduriu nemažai.
Mano 3,5 metų vyriškis beveik ištisai mato mamą prie kompiuterio kažkada aš jam nepagalvojus doh.gif suradau žaidimą papiešt, kažkaip jam nesigavo dar tad ir nieko, dabar kelis kartus nuejęs į svečius su krikšto mama savo pažaidė, paskui namie paprašė aš įjungiau ir žinokit dabar prašo jau kiekvieną vakarą su amos kompiuteriu pažaist.

bandau tartis, kad tik trumpai, tai kokį pusvalandį gauna kartais.
Aišku pats daaug ko nemoka tai vienas iš tėvų turi sėdėti šalia jam pareguliuoti, įjungti žaidimą išjungti doh.gif
Aš manau, kad jis dar mažas, ir ketinu po truputį dar atpratinti.
Nu tikiuosi pavyks g.gif
Atsakyti
pries keleta men.dar kazkoks noras buwo eiti prie kompo,skype rasyti raides,et tik tiek.Dabar wisiskai nerodo jokio susidomejimo kompiuteriu thumbup.gif nei nezadu greitu laiku ka nors mokinti juo rolleyes.gif suspes cool.gif
Atsakyti
na o mano vaikinas 4m tik žiemą ir kai sirgadavo būdavo namie tada va įjungdavau kokį filmuką ir tiek kad būtų ramu kol susitvarkau namie... labai mėgsta žiūrėt senają animaciją... ax.gif o va dabar nerodo jokio susidomėjmo kompu.. moka jau pelę valdyt, persijunkti filmuką,vartyti nuotraukas kompe... žodžiu šį bei tą moka bet neper daugiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lagita: 11 gegužės 2009 - 09:37
Maniske irgi sedi prie kompo,ziuri multikus zidzia ziadimus,vyras atsiuntes yvairiausiu mokomuju zaidimuku,mokintis skaiciuoti,anglu kalba mokinasi,neleidziu sedeti visa diena,pora valandu nedaugiau,o jai nusikalsta neledziam savaite prie PC smile.gif
Atsakyti
maniskis megsta filmukus ziureti bet stengiames kuo maziau prie kompo prileisti akys gadinasi tai dar spes ismokt 4u.gif
Atsakyti
nesenai turejom tokia priblemyte,nieko kt nezinodavo tik kompas.dabar biskutuka nupratine esam.paziuri filmuka ar zaidimuka koki ir bega pats nuo kompiuiterio... smile.gif
Atsakyti